Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 22:34:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: 90 дневната диета-препоръки, въпроси,рецепти и подкрепа  (Прочетена 240196 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: февруари 02, 2011, 08:14:39 »

Добро утро и от мен.Вчера вечерта направо прекалих с яденето.Дани сигурно твоето пред моето прегрешение е нищо.Връщайки се от танци и при гадния обяд от едно миниатюрно парче пилешко филе на скара  и 100 гр зелева салатка и след час и половина скачане бях умряла от глад и познайте как доволно си хапнах-печено пиле,салата от домати,лук и сирене,тараторче.Направо после едвам дишах.
Днес току що си изпих водата и хапвам едно портокалче.За обяд съм си приготвила ориз по манастирски.За вечеря задължително нещо картофено ще е .Милото си взе за обяд картофена салата и бобената салатка.Малко кофти ще се получава с това че аз ще пропускам въглехидратния и ще се разминем в дните.Дано го навия и той да пропуска въглехидратния.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: февруари 02, 2011, 09:26:22 »

Момичета искам да споделя нещичко с вас...
Ще напусна редиците точно на 90-дневната,защото просто нямам финансовата възможност и времето да приготвям всеки ден различни ястия,амии просто не става.Ще продължавам да си диетувам,както преди да я започна,но ако нямате нищо против ще си остана при вас,защото имам нужда от подкрепа.Един плодов седмично ще си остане.Просто ще се придържам към моя режим,който винаги е давал желания резултат...е предполагам не толкова бързо,но ...аз не бързам за никъде пък и килцата не са ми малко.Дано до края на тази година успея ! Ще пускам и рецепти подходящи за 90-дневната и така smile
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: февруари 02, 2011, 09:30:25 »

Еееееее, Дани, не ни оставяй! Знам, че е трудно с малко дете, пък за две да не говорим. Но опитай веднъж в седмицата да пазаруваш каквото ти трябва. Аз лично използвам моментите, в който Зара спи, за да сготвя нещо на бързо. Незнам дали е првилно, но торбичките за готвене са егати улеснението. Аз с тях даже приготвям картофи. Но ти си знаеш и да я спазваш и да не я спазваш пак си те искаме при нас, защото пускате супер рецепти. good
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: февруари 02, 2011, 09:39:22 »

Плами няма да ви оставям  blum
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: февруари 02, 2011, 17:04:01 »

Дани, щом виждаш, че ти е трудно да спазваш тази диета, без зачение по какви причини, няма какво да се мъчиш. А и след като си имаш твой режим, по-добре така да продължаваш! Аз те подкрепям изцяло, защото те разбирам!  good
Гери, нормално е да се нахвърляш на яденето при положение, че обяда ти е бил доста оскъден и си била на танци. Другия път си хапни повечко на обяд, за да не ти е тежко вечер!  good Наиситна се получава кофти като се разминавате с Емо, но дали ще се навие да пропуска деня, в който може да яде сладко?  blum

Аз днес сутринта хапнах 1 грейпфурт, на обед си носих запечени картофи с моркови и карфиол и довечера пак съм на същото. Преди малко много ми стана гладно и изядох една ябълка.  pardon
Активен
lubov4eto
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #335 -: февруари 02, 2011, 17:38:19 »

Здравейте и аз почвам да пиша редовно тук  smile Вече един месец съм на тази диета и съм свалила около 5 кг може и повече но от 10 дни не съм се мерила. Днес съм на въглехидрати за закуска не съм яла нищо че съм на лекции и няма как , обяда ми мина с една вита баничка ( знам че не трябва да се яде сирене ама те не слагат много и от една герешка нищо няма да стане също и един сникърс си позволих ) за вечеря мисля да хапна 2 препечени филиики със лютеница е това е от мен. На 11 като се прибера ще се премеря дано да съм свалила повечко също и след това ще си правя водния ден че ме е страх да не ми стане лошо докато съм на лекции
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: февруари 02, 2011, 19:49:38 »

Тази вечер хапнахме картофена салатка.
Утре ми е проблем-какъв ден да пазя вместо въглехидратния.
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: февруари 02, 2011, 21:06:55 »

Опитай с белтъчния. good
А на мен ми е ужасно трудно да не ям след 20.00 часа, при условие, че последното ми ядене е към 17.00 часа. И всичко това заради малкия звяр, която все ми е отгоре и иска да яде вместо мене.  cray
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: февруари 03, 2011, 08:37:02 »

аз още не съм почнала, но се настройвам психически и се надявам да почна до няколко дни, сега чета и се нахъсвам  blum
 Гучи, защо се отказваш изцяло от въглехидратния ден, има начин да го спазваш по-диетично, считам, че простите въглехидрати са полезни.
Можеш да го караш на салати предимно с една филийка черен хляб примерно. Или пък една филия с мед, една филия с лютеница, със сигурност, ако двете яденета са по една филия хляб, това са толкова малко калории, а се съдържат полезни вещества.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: февруари 03, 2011, 08:45:48 »

Руми по принцип аз не трябва да ям сладко и въглехидрати-освен бавни въглехидрати които в малко количество са ми позволени.Реших да не пропускам въглехидратния като ще го правя с пълнозърнест хляб и лютеничка на обяд а вечерта на кус кус и парче черен шоколад.Идеята е с моя мъж заедно да вървим в дните.Днес съм на топла водичка и два портокала.
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: февруари 03, 2011, 09:22:13 »

Момичета, я да попитам нещо. В един сайт намерих инфо за диетата, което изцяло се препокрива с това, което Гучи е дала, но там дават през първите два дни да се яде и хляб. Вие какво мислите?  crazy
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: февруари 03, 2011, 09:51:15 »

Според мен яденето на хляб с белтъчини напълно противоречи на принципа на диетата-тоест да се смеват белтъчини с въглехидрати.Вече всеки си преценява-в нета има много тълкования на диетата и много рецепти които според мен не са основани на принципа на диетата.Аз преди тази диета много дълго време се интересувах от разделно хранене и част от принципите са оттам.Аз съм я спазвала само в този вариант и е имало резултат,вече ти си преценяваш.
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: февруари 03, 2011, 09:57:37 »

И аз знам, че може да се яде хляб през първите два дни на диетата, но аз почти не съм яла, ако съм яла въобще, защото по принцип ям рядко хляб и мога да се наям и без него.  pardon И както е казала Гери, тази диета е на принципа на разделното хранене, което не се получава ако се яде хляб.  pardon
Аз все се каня да пия сутрин топла вода и все забравям, но може и по някое време да се сетя, ще видим.
Днес съм на една ябълка сутринта, а за обед съм си взела тиквеник. За вечеря ще го мисля, защото ми останах 2 малки парчета от тиквеника и ще ги съчетавам и с нещо друго явно.  Wink
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: февруари 03, 2011, 10:10:25 »

Ох как обичам тиквеник.Ама пусто не трябва хич да го ям.Миме Орли още ли не е почнал диетата.Дай му пример с Емо.Довечера го инструктирай да се включи в скайп да му обясня.Хубаво е че въглехидратния ден е и деня за танци ,че поне малко да изхабя калории.
Да ви се оплача че след тези плодове и тази топла вода страшно много огладнявам.И вече р тъй като не си лягам преди 12 ч а вечеряме около 7,30 и към 12 мога да изям слон такъв глад ме гони.
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: февруари 03, 2011, 10:13:03 »

Гучи, и на мен ми е трудно да устоя след 20.00 да не ям. Но стискам зъби и нали съм дала инструктаж за подкрепа, Гената само ме гони като новобранец. И аз преди това се интересувах от разделното хранене и се реших на тази именно заради това - принципите на разделното хранене. Но ми се видя странно и да попитам. Мерси за отговорите, аз почти не ям хляб, но чакам днешния ден - въглехидратния да хапна нещо по-така.  blum
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: