Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 22:55:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Здраве и красота
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
90 дневната диета-препоръки, въпроси,рецепти и подкрепа
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: 90 дневната диета-препоръки, въпроси,рецепти и подкрепа (Прочетена 240250 пъти)
softnataly
Регистриран
Публикации: 5
Отг: 90 дневната диета-препоръки, въпроси,рецепти и подк
«
Отговор #240 -:
май 05, 2010, 09:51:41 »
Здравейте момичета
уж спазвах вчерашния белтъчен ден но
май съм малко плюс
Днес ще видим
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #241 -:
май 05, 2010, 10:23:15 »
softnataly, няма голям смисъл да се мериш всеки ден. Резултатите идват постепенно и ако вчера ти е бил първият ден, съвсем нищо няма да покаже кантарът. След някои дни пък може да качиш някой и друг грам – меренето всеки ден само обърква (и побърква).
Аз вчера водих голяма борба със себе си да не вечерям втори път и с нещо различно от плодове и ядки. Инатът ми се оказа по-силен, отколкото си мислех, и устоях, като тази сутрин г-н Кантар ме награди с почти цяло килце в минус. Предишните дни имах към 0,5 кг плюс заради оливанията през уикенда, но сега съм свалила както него, така и още към половин кило. Дотук 2,5 кг (не ми се смейте, за 4 седмици толкова
).
Днес ми е първи воден и в момента се опитвам да се удавя с чай.
Стомахът ми курка ужасяващо просто.
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #242 -:
май 05, 2010, 10:31:56 »
Момичета, аз след като тотално зарязах диета след месец стиктно пазене и - 3кг, от понеделник отново се връщам при вас. Този път съм решила да я изкарам и 3-те месеца. Миналия път се разболях много лошо и за това я срях, но вече е топло и се надявам да не боледувам и да си изкарам до край, че идва лято, а аз с тази фигура мога само да се търкалям по плажа
Успех на всички диетстващи!
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #243 -:
май 05, 2010, 10:56:04 »
Днес трябваше да ми е последния воден ден но поради здравословни причини ще го пропусна.Просто днес трябва да ми взимат два пъти кръв и ако съм на вода има вероятност да колабирам.Така че сътринта след първото взимане на кръв хапнах шоколадче.След обяд в 4,30 ще ми взимат втори път кръв и пак ще хапна шоколадче няма начин.Аз приключвам с диетата но като цяло съм доволна и определено има резултат.Адз не съм се мерила стриктно но видимо си личи че доста съм свалила и съм налалила с около 2-3 размера дрехите си.
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #244 -:
май 05, 2010, 11:21:55 »
аз също спрях диетата отдавна, пазих я един месец, и в общи линии не бях доволна, след водния ден не бях свалила и грам, но при една позната , както писах по-горе имаше много добър ефект 10кг. за един месец, така че явно е индивиудално и желая успех на всикчки.
аз отивам на алл инклузив в Турция, така че ще е страшно, но след това ще видим към коя диета ще се насоча
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401
«
Отговор #245 -:
май 05, 2010, 12:34:42 »
Аз за съжаление нямам никакви резултати, при положение, че си спазвам диетата. Каквото свалих в началото, това беше - и то е само 900 гр
. Не знам защо така се получава, след седмица ще стане един месец от както съм на диета, а резултатите ми са доста неудовлетворителни. Що за организъм имам, не ще и не ще да се разделя със заветните 10 кг.
Активен
softnataly
Регистриран
«
Отговор #246 -:
май 05, 2010, 12:43:07 »
Пак от мен, днес съм на варива и хапнах ориз с тиквички, а довечера -ще видим.
Паралелно ползвам противоцелулитния гел на венус, та се боря на два фронта.
Аз съм висока 168 и съм 60 кг, ще ми се да се добера до 56, но......
Как мислите, дали ще се получи?
Активен
mi64o
Ентусиаст
«
Отговор #247 -:
май 06, 2010, 07:35:41 »
здравейте и от мен,да си дам отчета.Първия месец свалих около 2,5 кг и на тях си останах утре ми втори воден ден и се надявам от там нещо да мръдне че взех да се обезкуражавам(имам и малко прегрешения де
)успех на всички.
softnataly
мисля че ще си постигнеш желаните кг.,но малко бавно ще стане.Спазвай си диетката и чакай резултатчета.Успех
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #248 -:
май 06, 2010, 10:50:54 »
Отчет и от мен: моят воден ден вчера се оказа пълен провал. Издържах докъм 13.30, след това омазах нещата. Вечерта вкъщи ги омазах още по-сериозно. Просто не бях работоспособна изобщо от един момент нататък и се наложи да ям, кофтито е, че поради силния глад ядох какво ли не и не можех да се спра.
Следващия път ще пробвам да го направя плодов, това би било далеч по-добре, отколкото още едно такова ояждане.
Днес съм на протеини – на обяд ще са кюфтенца с нещо като доматен сос (това има в стола), за вечеря имам пържолки, ще направя и една зелена салата към тях. До момента – една ябълка и чай, за следобеда имам едно манго под ръка.
softnataly, ще се получи. Аз ако нямах никакви прегрешения, сигурно досега щях да съм свалила и повече от 2,5 кг, а също имам малко за сваляне. Дори и да объркаш нещо или да се изкушиш, продължавай по план след това, не се отказвай и не започвай отначало. След първата седмица е много по-лесно, организмът се напасва на ритъма на диетата. Аз поне се чувствам определено по-добре физически, тъй като не си товаря тялото с храносмилане на неща, които са трудносмилаеми заедно (картофи с месо примерно). От друга страна, като изключим водния ден, човек не стои гладен.
Активен
softnataly
Регистриран
«
Отговор #249 -:
май 06, 2010, 15:34:04 »
Доклад, девойки!
Въглехидратния ден върви добре-никаква закуска, половин питка и калата от домати и краставици, това е до този момент. Довечера ще видим, може и да не вечерям, само малко черен шоколад.
Дали утре-плодов ден, може да е зеленчуков, защото хич не си падам по плодове.
И хора, въобще не мърда кантара нещо.
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401
«
Отговор #250 -:
май 06, 2010, 16:27:02 »
softnataly, аз доколкото виждам са минали само 2 дена от както си на диета. Това е прекалено кратко време, за да има очевиден резултат. Четох в интернет, че бързото отслабване не е полезно, а и освен това при такова отслабване после е силно изразен ефектът "йо-йо". Най-здравословно е да се отслабва по 2-3 кг на месец. При мен, както писах, също върви доооста бавно работата, но смятам да си изкарам диетата до край, явно трябва постоянство. И още нещо - разбирам, че не си закусвала нищо, това не е правилно, според диетата е задължителен приемът на плодове на закуска, защото от тях организмът черпи плодова захар, необходима за нервната система.
Аз да се отчета - днес сутринта се претеглих и бях 56,3 кг, а преди малко - 56,6 кг. Не знам защо е това вариране на кг, всеки ден съм така, че и няколко дена имаше разлики от по 700 гр, много ми е странно
. Иначе съм загубила по 2 см отвсякъде. Надявам се като ми мине водният ден, да има някакъв по-голям резултат, макар че не очаквам чудеса. Успех на всички с диетуването!
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #251 -:
май 07, 2010, 00:16:00 »
Enigma
, съвсем нормално е да ти "играе" теглото. Все пак си човек, а не машина. Има толкова фактори - стрес, ПМС, ову, натоварване на мускулите от тренировка и куп други неща. Аз например около цикъла и овуто винаги качвам скорострелно, ей така от нищото. Тогава се задържа вода просто. Така че не се шашкай! Ще има и периоди на задържане, които продължават повече от седмица дори. Но и това е нормално. После отминава и се сваля значително.
Активен
mi64o
Ентусиаст
«
Отговор #252 -:
май 07, 2010, 08:05:29 »
плодовия ден може да се замества със зеленчуков.Аз си ям салатки вместо плодове понеже от плодовете ми се надува корема.
Активен
softnataly
Регистриран
«
Отговор #253 -:
май 07, 2010, 10:02:49 »
Добро утро момичета, как сте днес!
Днес съм на плодове-зеленчуци събудих се умряла от глад но сега всичко е ок.
Желая ви хубав почивен ден и отивам да пазарувам салати.
целувки
Активен
Ellito
Ентусиаст
«
Отговор #254 -:
май 24, 2010, 14:37:53 »
Здравейте, и аз съм от около месец на тази диета и като цяло съм доволна (за 3 седмици свалих около 3,500 - 4 кг.)
Питането ми е ,нормално ли е , че сега от последните 2 дни качих 1 кг.
В смисъл да варира теглото надолу-нагоре , не само да се сваля бавно и методично. Извинявам се ако е много глупав и несъществен въпроса ми, но нещо много се вманиачавам с това отслабване
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...