Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 22:56:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: 90 дневната диета-препоръки, въпроси,рецепти и подкрепа  (Прочетена 240252 пъти)

Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #165 -: март 25, 2010, 12:06:52 »

Здравейте, момичета  give_rose!
Днес ми е 4ти ден от диетата, засега се справям с плодовете, но е все още 12 часа. Дайте някакъв съвет до вечеря да не озверея, че ще нападна мъжо сигурно  yahoo
Запасила съм се с грейпфрути и портокали, много вода, въпреки, че толкова се наливам, че чак ми се гади от тая водица.....
Кога се виждат първите резултати от диетата; след първата седмица или ....
Относно захарта имам въпрос: кафе със захар само във въглехидратния ден ли може да се пие? А какво отношението към захарина и аспартама? cray
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #166 -: март 25, 2010, 13:22:03 »

Не знам за захарина и аспартама, не вярвам някоя диета да ги препоръчва.

Моят съвет е - не се вглеждай толкова в часовника и не брой така часовете, че като дойде до вечеря, верно ще нападнеш мъжа си. Макар и трудно, опитай се да мислиш за нещо друго, а не за храна, а ако ти стърже много на стомаха, не се наливай с вода (и на мен ми се гади от твърде много вода), а си купи сурови ядки и си хапни от тях.

При нас с мъжа ми първите резултати дойдоха около третата седмица, а наистина видими - след първия воден ден.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: март 25, 2010, 15:10:34 »

Резултати идват и по-рано. Много често още след първата седмица good
За суровите ядки съм съгласна, до 100 гр на плодов ден е разрешено smile
Активен
Didkata1984
Сватбар

« Отговор #168 -: март 26, 2010, 09:14:16 »

Плодовият ден беше зоооор! Но мина!  Yes
Имам друг въпрос: соевите кълнове (много обичам салата с тях  Bravo) към кои храни спадат и съответно с кои могат да се комбинират? Ако са неутрални зеленчуци е ясно, че може и с трите вида храна да се комбинират, но дали е така?  huhhuh.gif
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: март 27, 2010, 10:30:06 »

Соевите кълнове са във втория-бобов ден.
Аз вече свикнах с диетата и почти не ми прави впечатление.Понякога я нарушавам но като цяло я спазвам и то доста стриктно.Но резултатите от началото не са така силни във следващите периоди.Тъй като ще ходя в Истанбул за няколко дни незнам там как ще устискам.
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: март 30, 2010, 22:28:13 »

Аз все се каня да пиша и все не намирам време. Да се отчета, че вчера ми беше водния ден. Наистина е трудно и понеже имах много работа и нерви покрай нея в 5,30 изядох една ябълка и ми дойде много добре - върнаха ми се силите, че вече бях започнала да залитам и да ми причернява, защото ми беше паднало кръвното.  girl_impossible Та така само с една зелена ябълка прегреших във водния ден и се радвам, че все пак устисках, защото вечерта все храна ми беше пред очите и бях на косъм да ям нещо.  Girl_hide
Днес се теглих и резултата е 7 кг за първия месец.  Yes Днес доста добре си хапнах за сметка на вчерашния глад, но всичко беше по диетата и се надявам да не се отрази негативно. Но каквото и да е аз си я продължавам, защото виждам, че има резултат, а не мога да кажа, че много се мъча и стоя гладна, така че си струва.  good Само да видим сега по празниците като си ида и на село как ще съм, че ще има много ядене, но се надявам да не прегрешавам много. Girl_hide
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: март 31, 2010, 07:09:19 »

аз също да се похваля с моя воден ден, беше в понеделник и успях, намправо не мога да повярвам, беше много лесно, може би защото се бях настроила психически , само едно кафе пих сутринта и после само вода, нищо друго, цял ден бях на работа, после на кино, въобще не огладнях, явно наситина е много важна настройката.
 нямам кантар и не знам дали е имало ефект, но както и да е. за сметка на това снощи бях на ресторат и пих и алкохол и доста ядох, чак преядах  Wink
Активен
Didkata1984
Сватбар

« Отговор #172 -: март 31, 2010, 07:26:35 »

Тия празници провалят дисциплината, ама отвсякъде ....  cray Аз бях успяла за първата седмица да смъкна 3 кг, ама Лазаровден и Цветница  ме върнаха назад! Сега и Великден като идва, не знам дали да не започна всичко отначало от следващата седмица?! Много ми е тъпо, защото знам, че ефект имаше и ще има, но явно волята ми не е толкова силна.   angry
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: март 31, 2010, 07:30:09 »

в диетата пише, че не е проблем, ако си я нарушила, продължаваш следващия ден, както си му реда, не се тревожи
Активен
Didkata1984
Сватбар

« Отговор #174 -: март 31, 2010, 07:34:49 »

А когато нарушението е 2-3 дни  blush ? И престоят още 3 ГРУБИ нарушения  tease? Нали разбираш за какво говоря?! То ще е тъпкане, ядене, мачкане, пиене и т.н. Не че прекалявам самата аз с повод или без повод, но фактът, че съм прегрешила няма да дава мира на съвестта ми  huhhuh.gif
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: март 31, 2010, 07:51:34 »

все пак диетата е 90 дни, 3 месеца, не се отказвай, дори и още 3 дни да прегрешаваш, какво толкова, е няма да е същия ефект, но ако все пак съблюдаваш рзделно хранене, приемрно козунак и след 4 часа агнешко със салата , мисля че ще е ок
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: март 31, 2010, 21:14:00 »

Да ви се оплача.Втория ми воден ден се пада на 5 април.И се чудя какво да правя.Освен това ще бъда в Истанбул за празниците и незнам как ще се издържи на диета в Истамбул с едни маси едно чудо.Иначе много свикнах с диетата и не ми прави впечатление че съм на диета.
Активен
Didkata1984
Сватбар

« Отговор #177 -: април 01, 2010, 07:40:28 »

Gucci, много хубаво, че си свикнала с диетата, ама пусти му и празници  cray ..... Мога да разбера как се чувстваш и освен и ти да последваш съвета на roumyana - "Бъркаш, ама продължаваш" не виждам друг начин. Не се самонаказвай чак толкова, пък и мъжът ти сигурно е на същото мнение. Не ти ли казва "еееее, айде стига с тия диети, поне на празниците хапни нещо  Wink " ?!
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #178 -: април 01, 2010, 11:26:59 »

Аз съм пазила плодов и воден ден в Париж  girl_wink. Не е толкова страшно. Колкото до празниците - да, вярно, нарушава се диетата, но не мисля, че по този повод трябва да се натъпчеш три дни сутрин, обед и вечер до пръсване. Ако се налага нарушение, може да е разделно, ако пък не е разделно, може да е по-малко  girl_wink! Всичко зависи от нас!
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: април 01, 2010, 20:09:35 »

Аз че ще я наруша ще я наруша.Но мисля да се придържам към разделното хранено просто няма да спазвам дните а ще спазвам принципа на разделното хранене.А за водния ден мисля да се пробвам да го издържа още повече че тогава част от деня ще пътувам.
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: