Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 29, 2024, 20:29:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Булченски рокли - 13 част "
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Булченски рокли - 13 част " (Прочетена 201191 пъти)
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
Отг: "Булченски рокли - 13 част "
«
Отговор #90 -:
февруари 22, 2010, 11:45:26 »
Цитат на: Vanche_ в февруари 20, 2010, 23:41:19
много зависи от качеството на ушиване, трябва много плътно да е по тялото, друг е въпрсът, колко тежи самата рокля, ако е по-лекя няма проблем, но ако е тежка, ще се смъква
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #91 -:
февруари 22, 2010, 15:21:01 »
Ще се присъединя и аз към мненията дотук – ако корсетът е добре направен и прилепва плътно около горната част на тялото, задържайки се на талията и ханша, то не би трябвало да има нужда от презрамки и/или подръпване. Също ръбът на деколтето не трябва да е прекалено ниско или прекалено отворен, защото тогава независимо от размера на бюста може да се получи фал при някое кръшно завъртане...
Активен
Lilium
Ентусиаст
Публикации: 83
«
Отговор #92 -:
февруари 22, 2010, 15:22:59 »
Slaveia87
благодаря ти за информацията относно цените в Pronovias , мисля да обиколя повечето бутици в софия през март и тогава аз също ще мога да споделя нещо с вас
щом си избрала роклята по каталог без проба значи със сигурност това е е твоята рокля
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #93 -:
февруари 22, 2010, 15:27:11 »
Леле как се разписахте за тези презрамки
А аз само информативно си питах. Надявам се обаче тази информация, която поднесохте да е от помощ и за други булки
Определено по пътя на логиката стегнат корсет на рокля от 2 части не би трябвало да има нужда от презрамки. И под стегнат по-скоро имам предвид добре да прилегне към тялото
(май се изразявам малко куцо).
Аз се чудех за цяла рокля от плат коприна или сатен с бродерии и дантела. От мненията ви стигнах до извода, че са необходими в случая
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #94 -:
февруари 22, 2010, 15:41:37 »
Мишел,
за цяла рокля, особено от сатен или дантела (ако е качествена), мисля, че по-скоро е добре да поискаш да ти сложат. Пък ако нямаш нужда от тях, най-лесно е да не ги закачаш
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #95 -:
февруари 22, 2010, 15:42:50 »
michelle, аз имах предвид цяла рокля. Просто корсетът е горната ѝ част, обикновено се шият отделно и някак си се съединяват с долната част, или поне им слагат банели и/или нещо твърдо, та наистина си става корсет.
Аз мерих само цели рокли, сега като се замисля, а нито една от тях нямаше презрамки (или само една, но тя беше с една презрамка
)
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
Публикации: 101
«
Отговор #96 -:
февруари 22, 2010, 15:48:31 »
Привет от мен отново
И аз се чудех за презрамки, заради този ефект, не знам дали някой пусна подобна снимка, но точно това движение ме притеснява:
Но наистина при добре стегнат корсет всичко е стабилно
Аз лично си харесах рокля, малко се колебая между любим мой друг модел и този, който смятам да поръчвам, но каквото такова, вече не ми се обикаля
Активен
roumyana
«
Отговор #97 -:
февруари 22, 2010, 15:51:57 »
по принцип скъпите рокли на проновиас и други, задължително вървят с презрамки, които при нужда да могат да се поставят, иначе кукичките не се виждат. така ще ви е най-спокойно, защото по време на сватбата леко се отпуска роклята, както и се удължава от тежеста.
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
«
Отговор #98 -:
февруари 22, 2010, 16:31:38 »
Цитат на: roumyana в февруари 22, 2010, 15:51:57
по принцип скъпите рокли на проновиас и други, задължително вървят с презрамки, които при нужда да могат да се поставят, иначе кукичките не се виждат. така ще ви е най-спокойно, защото по време на сватбата леко се отпуска роклята, както и се удължава от тежеста.
Това за отпускането по време на тържеството, не ми е хрумвало, но логично е - да...Тогава, без презрамките да се подготвим с по едни лепенки ли какво:
Активен
roumyana
«
Отговор #99 -:
февруари 22, 2010, 16:33:19 »
Не смятам, че ще е чак такъв проблемът, като гледам повечето булки са без презрамки, аз лчино обаче бих се застраховала, че то веднъж на 100 булки може да стане, ама защо точно на мен, дет се вика.
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
«
Отговор #100 -:
февруари 22, 2010, 16:58:55 »
Цитат на: roumyana в февруари 22, 2010, 16:33:19
Не смятам, че ще е чак такъв проблемът, като гледам повечето булки са без презрамки, аз лчино обаче бих се застраховала, че то веднъж на 100 булки може да стане, ама защо точно на мен, дет се вика.
точно така си е
Сега да попитам за мнение, както споменах (май) преди време, съм висока - 1,80, но не съм вейка в никакъв случай, затова се чудя какво рокле ...Пробвах едно на Cymbaline (от някаква по-твърда тафта) и ми стоеше супер, ето такова подобно:
http://img.diytrade.com/cdimg/403122/3419697/0/1175216024/Bridal_Gown_Wedding_Dress_Italy_Design_Bridal_dress.jpg
, но принципно много ми харесват и дантелените рокли по тялото, не можах да пробвам такава (нямаше размер), реших да е модела на Cymbaline, но още леко ме гложди нещо за тези дантелени ...
Активен
slaveia87
Ентусиаст
Публикации: 103
«
Отговор #101 -:
февруари 22, 2010, 17:07:10 »
Цитат на: Bishkotski в февруари 22, 2010, 16:58:55
точно така си е
Сега да попитам за мнение, както споменах (май) преди време, съм висока - 1,80, но не съм вейка в никакъв случай, затова се чудя какво рокле ...Пробвах едно на Cymbaline (от някаква по-твърда тафта) и ми стоеше супер, ето такова подобно:
http://img.diytrade.com/cdimg/403122/3419697/0/1175216024/Bridal_Gown_Wedding_Dress_Italy_Design_Bridal_dress.jpg
, но принципно много ми харесват и дантелените рокли по тялото, не можах да пробвам такава (нямаше размер), реших да е модела на Cymbaline, но още леко ме гложди нещо за тези дантелени ...
Bishkotski роклята е много хубава, аз също много харесвам дантелини много са царствени, но като имаш съмнения е малко гадно ...но иначе тази която показа е
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
«
Отговор #102 -:
февруари 22, 2010, 17:38:16 »
Цитат на: slaveia87 в февруари 22, 2010, 17:07:10
Bishkotski роклята е много хубава, аз също много харесвам дантелини много са царствени, но като имаш съмнения е малко гадно ...но иначе тази която показа е
Радвам се, че ти харесва
Най-добре да отивам да поръчвам и да приключвам със съмненията набързо
Активен
Katence
Ентусиаст
«
Отговор #103 -:
февруари 22, 2010, 18:31:56 »
Здравейте момичета виждам,че си говорите за бюстиетата аз бях с рокля с бюстие на бала си и трябва да ви кажа,че се чувствах адски некомфортно,не защото се страхувах"нещо" да не изкочи(то в моя случай няма и какво де
)а защото самото бюстие беше с много банели и ме пристягаше ужасно,така че за сватбата твърдо съм решила да избегна това мъчение
На всички ви пожелавам да изберете най-прекрасната рокля за този приказен момент
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #104 -:
февруари 24, 2010, 16:12:47 »
Не знам дали някой вече е пускал този сайт
, но тъй като някои момичета си търсеха роклички за подписването :
http://www.sherrihill.com/dresses/cocktail-dresses.php
Доколкото имам представа моделите на Шерил Хил могат да се поръчат от бутик Belnoir. Ако ли пък не, поне може да си харесате нещичко да се ушие
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...