Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 09, 2024, 23:39:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Булченски рокли - 13 част "
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Булченски рокли - 13 част " (Прочетена 199887 пъти)
tsvetentse1
Сватбар
Отг: "Булченски рокли - 13 част "
«
Отговор #45 -:
февруари 16, 2010, 17:27:33 »
Здравей damira,
поздравления, че си си харесала рокли! И аз преди няколко дена бях на обиколка по магазините и си харесах една рокля на Проновиас, само че в чужбина. И е мноооого скъпа
Имаш ли представа какви са средно цените на Проновиас в БГ? Защото 1700 е доста под цената (която беше с 30% намаление!!!), която на мен ми казаха в чужбина. Което малко ме обнадеждава
И знае ли някоя от вас, мили булки, подробности за Проновиас в БГ? Качество, цени. Защото по принцип исках да променя малко долната част да е по- хм изправена
, да е по- по тялото и не знам дали биха го направили добре и въобще мноооооого се чудя. Има снимки в галерията, вижте ги!
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #46 -:
февруари 16, 2010, 18:26:56 »
tsvetentse1
със сигурност има големи шансове да намериш харесаната от теб рокля на Проновиас на много по-ниска цена в София. Анелия от бутик Брайдъл Фешън (собственичката) ги внася на най-ниските цени в Европа доколкото знам. Аз харесах там една рокля от Колекция 2011, която все още не беше пристигнала и беше на цена 2400 лв. Ако твоята рокля е от стари колекции със сигурност ще е под тази цена. Няма да се изненадам ако това, което ти предлагат като цена в чужбина дори с намалението е доста над нормалните цени без намаление в София. За качество - това са едни от най-качествените булчински рокли за Европа. Относно изпълнение на корекции нека някое момиче, което си е купило рокля там да каже.
«
Последна редакция: февруари 16, 2010, 18:29:49 от Ariel
»
Активен
damira
Любопитен
Публикации: 34
«
Отговор #47 -:
февруари 16, 2010, 22:59:36 »
tsvetentse1 , доколкото разбрах има и рокли на Проновиас по 1200 лева от някаква пилотна колекция по една бройка. Аз видях и тези, наистина са хубави и са почти 1:1 с роклите в сайта с малки разлики. Обясниха ми че не всички магазини, които продават тази марка по света ги имат, а само някои, защото са малки размери - 40-42. Моята рокля, която най-много съм харесала е точно от такава колекция. Пробвах и една от 2010 редовна колекция и тя струваше 2200 лева. Казва се Melbourne, ако искаш виж колко струва тази рокля там, където си и така ще се ориентираш. Другата рокля ми стоеше по-добре и затова ще я капарирам. Тук в този магазин на Проновиас има много рокли. От стара колекция има само от 2009 година. Те са по 1600 - 2000 лева. Няма от 2008 или 2007. Бутикът е сравнително нов. Препоръча ми го една приятелка, която беше страшно доволна и само това разправяше, че едва ли не другите магазини не заслужават внимание. Направо ги боготвореше. А роклята й беше уникална и стоеше супер. След корекцията на роклята ми ще споделя и мнението ми от дизайнерката.
Активен
tsvetentse1
Сватбар
«
Отговор #48 -:
февруари 16, 2010, 23:27:52 »
Ariel, damira,
много благодаря за помощта! Наистина са много красиви роклите! Голяма разлика има, когато платът е качествен и изработката е на високо ниво! Много ще съм благодарна за отзиви след корекцията! :-) Аз съм още в началната фаза на избиране на рокли, но определено ще ида апил до там! Ще пиша и моите отзиви и впечатления! :-)
Ще проверя за Мелбърн като ми остане време!
Може скоро пак да ида на тур из бутиците, ееех, колко е гот да пробваш сватбени рокли
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #49 -:
февруари 17, 2010, 09:06:13 »
Искам да попитам, ако някой знае, да сподели как варират цените на роклите на Princess в Пловдив?
Активен
savka
Сватбар
«
Отговор #50 -:
февруари 17, 2010, 09:20:13 »
lunno momiche
аз си харесах рокля от там и моята е 600лв
Вчера бях в Асеновград да видя какво има и незнам защо но нищо не ме впечатлиа може би защото първоначално много харесах тази в Princess и сега нищо друго не може да ме грабне
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #51 -:
февруари 17, 2010, 09:36:50 »
всъщност в Пловдив има 1 магазин на ул. бенковски в капана, в който продават готови рокли на сан патрик и др. имат и шивашко ателие Принцес, до военна болница, където шият рокли, 2 сестри са , долкото знам. Готовите вносни рокли са над 1500 лева.
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #52 -:
февруари 18, 2010, 11:54:28 »
Искам да споделя с вас един сайт със страшно много роклета, в случай че и вашия гражданския брак ще е на дата, различна от църковния
Аз моята ще я шия и мисля другата седмица да отида при една препоръчана шивачка
http://www.rissyroos.com/catalog/Cocktail_Dresses-5-1.html
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #53 -:
февруари 18, 2010, 12:08:52 »
velvet
, благодаря
Какъв разкошен сайт
Направо ми се прииска да ги имам всичките рокли
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
Публикации: 80
«
Отговор #54 -:
февруари 18, 2010, 12:29:10 »
Момичета
, и аз вече си имам рокля
!!!
Проновиас е, може би не от последната или финалната колекция, но от нея нямаха това, което си бях харесала.
След първото мерене се спрях на две, ходих втори път, за да избера от тях и се спрях на ДРУГИ две....от тях трябваше да избера във вторник вечерта и през цялото време си мислех, че ще е едната (въпреки че всички упорито харесваха другата
)...и отивайки там със сестра ми, кумата и още една любима приятелка, избрах другата
!
Много съм щастлива, толкова е хубаво да намериш своята рокля
. Голяма ми е и ще се наложи стесняване (опитала съм да я пристегна с ръка отзад, затова седи малко безформена
), но всички хвалят дизайнерката на Брайдъл Фешън, така че се надявам, че всичко ще е наред
. Въобще не е лъскава, а и не е чак толкова бяла, сигурно от светлината изглежда така. Ще кача снимки в галерията, дано и вие да ме харесате
.
Присъединявам се и аз към почитателките на салона
- собственичката и асистентката й са лъчезарни и внимателни, а роклите са превъзходни
.
Пожелавам на всяка една от нас да намери най-прекрасната за нея рокля, която да я кара да се чувства неповторима
!
Активен
me4enceto
Сватбар
«
Отговор #55 -:
февруари 18, 2010, 12:48:47 »
Честитооооо Rainwoman
Много е нежна, за присвиването - не вярвам да е проблем! На изкусвена светлина, често цвета изглежа различен, спокойно. Най-хубавото от всичко е, че това е Твоята Рокля
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #56 -:
февруари 18, 2010, 12:54:20 »
Rainwoman
, от кога го чакам този пост
Честито!!! Роклята е толкова хубава и оригинална. И най-важното, дори така голяма, си личи, че ти отива много
Видях и чашките
Сватбата ви ще бъде много красива и стилна
Пожелавам ти само хубави емоции
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423
«
Отговор #57 -:
февруари 18, 2010, 12:57:28 »
Rainwoman
, честита рокля.Прекрасна е и както казала michelle, дори голяма си личи, че това е твоята рокля.Дано изживееш най-прекрасните си(до сега) мигове в нея.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #58 -:
февруари 18, 2010, 13:10:50 »
Rainwoman
, дойде и твоят ден!
Да ти е честито, много се радвам за теб! Прекрасно е усещането, нали? Да намериш своята рокля!
Мога ли да попитам какъв е платът на роклята? Дава страхотен отблясък!
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #59 -:
февруари 18, 2010, 13:15:29 »
Rainwoman
, честитоооо!
Дори само от това, което виждам на снимката си личи че е стилна и нежна!
Ще я свият без проблем, сигурна съм! Поздравления за избора!
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
33