Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 23, 2025, 00:34:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 6 част  (Прочетена 189753 пъти)

anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: април 16, 2010, 23:05:49 »

Аз само исках да покажа за какво става въпрос, тези точно няма да се вързват на тема барок, затова точно този тип плат търся и точно в тъмно кафяво. Girl_hide Пък и искам да си ги шия по масите, дори за гостите - декорацията ще стои върху тях DANCE
Активен
mote
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #436 -: април 16, 2010, 23:12:09 »

Toni, Zvezdaa много ви благодаря за телефоните  give_rose

Активен
didinka_7
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #437 -: април 19, 2010, 07:05:04 »

Ние декември като ходихме в Димят ни казаха също, че може тортата те да я направят (казаха, че работят със сладкаря на Шератон) и с това получаваме торта за кумата. Иначе цената, която ми казаха, беше нещо от порядъка на 500-600 лв. На мен ми се видя твърде много за торта, пък и така или иначе няма да сме там де  blum
Ами да права си,че са доста скъпи,но ако е подарък още една торта не е ли добра цената?Не знам, не съм много наясно с цените по другите места. pardon
А знаете ли какви са цените в Ламор?Там си харесах един модел и ще ми трябват около 100 парчета,а до колкото разбрах от вас тортите са доста вкусни и красиви...
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #438 -: април 19, 2010, 10:49:57 »

didinka_7 в Ламор парчето торта е на 2.50  само модела с отделни пастички на гостите  е по 2.80 лв
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #439 -: април 19, 2010, 18:25:43 »

Според мен пак не се балансират нещата, защото тортата за кумата доколкото знам аз е малка, тоест за тези пари не получаваш две големи торти, а една голяма и една мъничка. За сравнение в Ламор, както казва Abii, тортата би ти излязла 250-280 лв.  Wink Разбира се всеки си преценява - ако държиш тортата да ви я прави сладкар от такъв висок клас, значи тази оферта е добър вариант  smile
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310

« Отговор #440 -: април 19, 2010, 18:44:39 »

Anelcka80 не разбрах, че темата Ви е барок blush в такъв случай не се свързва наистина smile късмет да намериш подходящия плат good
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346

...живота е чудо....

Моят сватбен албум

« Отговор #441 -: април 20, 2010, 14:24:11 »

..привееееет..
влизам и аз да се отчета (не че ме пита някой де  smile ) ..
вече имам рокля...а на мен това ми беше най- голямата драма...трудно решение, но го взех...
в неделя живот и здраве мислим да ходим на пробно меню в нашия хотел, който сме си избрали..ако има и други от вас, които ще празнуват в х-л Романс могат да ми пишат, ще давам после инфо...
та така..нареждат се лека полека нещата...има още 1-2 за доуточнване, но се надявам и тях да ги "изгладя"

хайде успех на всички в организацията  pullpigtails

Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #442 -: април 20, 2010, 17:39:39 »

Dinna от твоите уста - в божиите уши. give_rose Благодаря
Активен
@sTR@
Любопитен
*
Публикации: 26

Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: април 22, 2010, 11:50:31 »

Хей, момичета, искам да ви се похваля - аз приключих с подготовката напълно (до голяма степен благодарение на вашата помощ) smile Е, време беше... сватбата ми е след 2 дни (в събота). Смея да твърдя, че към момента всичко е запланувано по начина, по който го искахме и подготовката като цяло мина сравнително безболезнено  Wink Признавам си обаче, че отне доста време. Сега само се надявам на хубаво време и всичко да премине "по план". smile
Успех на всички бъдещи булки!
Ще споделя емоции след няколко дена lol)
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #444 -: април 22, 2010, 12:37:04 »

Ехе, @sTR@ , ми ти си на финала вече Bravo
Пожелавам ти хубаво време и много вълнуващ сватбен ден! give_rose
Ще чакам с нетърпение разказа ти  blum
Активен
katinka
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #445 -: април 22, 2010, 14:00:42 »

@sTR@, желая ти много хубави емоции и усмивки през целия сватбен ден!

Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: април 22, 2010, 14:02:25 »

Ауу, то не останало  Сватбаааа Аз също ти пожелавам всичко да мине по начина, по който с твоето момче сте си го представяли винаги  Bravo След това да не ни забравиш нас - ще чакаме с нетърпение да кажеш всичко в подробности  blum
Активен
aalko
Ентусиаст
**
Публикации: 137

« Отговор #447 -: април 22, 2010, 14:37:32 »

И от мен пожелания за едно незабеавимо,красиво и романтично тържество!!! heart
Активен
didinka_7
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #448 -: април 22, 2010, 15:17:22 »

Хей, момичета, искам да ви се похваля - аз приключих с подготовката напълно (до голяма степен благодарение на вашата помощ) smile Е, време беше... сватбата ми е след 2 дни (в събота). Смея да твърдя, че към момента всичко е запланувано по начина, по който го искахме и подготовката като цяло мина сравнително безболезнено  Wink Признавам си обаче, че отне доста време. Сега само се надявам на хубаво време и всичко да премине "по план". smile
Успех на всички бъдещи булки!
Ще споделя емоции след няколко дена lol)
Пожелавам ти да бъдеш най-усмихната и щастлива булка!Успех-всичко да върви по мед и масло и времето да бъде Sunshine
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #449 -: април 22, 2010, 21:58:49 »

@sTR@ ех че хубавооооооооооо! Сватбаааа Сватбаааа Сватбаааа
Пожелавам всичко по вода да мине и много хубави моции yahoo
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: