Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 22, 2025, 17:55:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 6 част
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
...
36
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 6 част (Прочетена 189484 пъти)
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
Отг: Сватба във Варна - 6 част
«
Отговор #420 -:
април 15, 2010, 13:39:38 »
Ехеееееее ти си като енциклопедия
GLPN
!
Много ти благодаря
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #421 -:
април 15, 2010, 14:38:30 »
И аз имам шаферки ама са мънички , дечица са и няма как да правят тези неща, които споменах , но пък ще са облечени в бели роклички като мен и ще са много красиви. Е , едната шаферка не е толкова мъничка, на 12год е, но за мен си е детенце за това мама си знае тя , че ще го отнесе най - много от всички и сестра ми и тя. Най - добрата ми приятелка ще ми е кръстница и тя не може да се занимава с детайлите , на нея й стига , че е натоварена с тази тежка задача да бъде кума
.
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #422 -:
април 15, 2010, 18:26:42 »
Ние за тези задачки в деня на сватбата решихме да си наемем координатор. Все пак така той ще поеме голяма част от ангажиментите, а ако евентуално нещо се наложи приятелките ще помагат. Майка ми не искам много да я ангажирам тогава, защото ми се струва, че ще е доста ошашкана
Активен
sn0wflake
Ентусиаст
«
Отговор #423 -:
април 15, 2010, 18:58:48 »
Абе той и моя сватбен агент ще е плътно до нас през цялата церемония и вечеря, но пи нас е по-сложно, защото ще тръгваме от Добрич, откъдето ще ме вземат.Няма как и там да я ангажирам и затова шаферките ще го отнесат
Активен
Trufel
Ентусиаст
Обичам да съм обичана...
«
Отговор #424 -:
април 15, 2010, 21:07:01 »
Цитат на: divanetata в април 13, 2010, 20:46:39
Trufel, може ли да споделиш къде си ходила досега на пробна прическа и колко ти струваше
Първата си я правих в Ескейп, заедно с пробен грим ми излезе 55 лв., но в цената влизат и 15 лв. за изкуствени мигли. Резултатът - кагеторично няма да ме гримират там, прическата я харесах наполовина и затова не съм я отписала съвсем, ааа... и имам сега едни излишни мигли от естествен косъм, които вероятно ще се опитам да продам, защото като ме гримира Маруся се оказа, че си имам мигли ..
Втората беше при кварталната ми фризьорка и беше безплатна, но понеже не е точно специализирана в прическите...беше си малко отчаян опит за щастлива случайност..неуспешен.
Сега обмислям трети опит другаде или да се върна на първия, но да се опитам да я модифицирам прическата...
Активен
mote
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #425 -:
април 15, 2010, 22:11:13 »
Тони, много ти благодаря за информацията и за страницата на Ламор! Тортите им изглеждат супер
!
момичета, и за мен стана актуален въпросът с прическа и грим. Ще ми пусне ли някои телефоните на Маруся и Криси?
Активен
didinka_7
Ентусиаст
«
Отговор #426 -:
април 16, 2010, 08:25:37 »
Здравейте,не съм писала отдавна,но само черпя инфо...
Страшно много се радвам,че сте доволни от Димят.И ние сме там на 05.09.
Момичета,искам да ви кажа,че има един много хубав фризьорски салон в Мебелната палата.Аз до сега съм много доволна от момичетата и ми казаха,че и сватбени прически правят.Ако искате и имате желание може да пробвате и там.Не вземат скъпо.Също знам,че има доволни и от Капанов на Шипка/подлеза.
Аз чакам роклята/поръчах от ebay
/ да видим дали няма да
като я видя!
Много ме притесняват подаръците за гости,защото все нищо не ми харесва.Само стъклените фигурки ме радват,но до сега нищо не ми хванало окото истински.Ще изчакам да видим дали долу в складовете на гарата няма да заредят нещо интересничко
Може ли да ви попитам дали сте опитвали тортите в Димят?Димитър Колев ми предложи те да ни направят тортата като с нея има подарък торта за кумата и пита за посрещане.Искам да знам и на какви цени са?
Не знам кой попита за добри златари-знам един,който е от заведението "Формула'' в посока Колхозен пазар-едно малко магазинче.Мисля,че работи със Сара Трейд и има добри моделчета.
Активен
danichka84
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #427 -:
април 16, 2010, 08:41:56 »
И на нас като ходихме в Димят ни предложиха торта - казаха че излиза около 4лв. парчето, но пък не ни предложиха пита и др торта
, може би има нови предложения понеже ние ходихме някъде преди месец. Благодаря за златаря, ние вече сме се спрели на точно определен модел и днеска ще си ги поръчваме, но ще минем и през този златар да ги видим
Много Ви моля някой ако има координати на фризьорката Краси и гримьорката Маруся да помага
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346
...живота е чудо....
«
Отговор #428 -:
април 16, 2010, 08:52:20 »
ххехе..пускам пак телефона на маруся...назад в темите го има доста пъти, но за тези които не са се ориентирали ето ги пак :
0889557812
Активен
didinka_7
Ентусиаст
«
Отговор #429 -:
април 16, 2010, 08:59:11 »
Цитат на: danichka84 в април 16, 2010, 08:41:56
И на нас като ходихме в Димят ни предложиха торта - казаха че излиза около 4лв. парчето, но пък не ни предложиха пита и др торта
, може би има нови предложения понеже ние ходихме някъде преди месец. Благодаря за златаря, ние вече сме се спрели на точно определен модел и днеска ще си ги поръчваме, но ще минем и през този златар да ги видим
Много Ви моля някой ако има координати на фризьорката Краси и гримьорката Маруся да помага
Знаеш ли,ние ходихме още януари и ако тогава е имало сега вече може и да са решили да махнат допълненията/за жалост/.А да ви питам вие колко време преди ГОЛЕМИЯ ДЕН ходихте на дегустация?
Аз вече си имам и ресторант,и диджей,и фото(видео),и агент за украса на ресторанта и ритуална зала и покани и рокля(почти
),но все си мисля,че нещо забравям,а всички ми казват,че за другите неща има време...
Момичета ако мислите,че нещо забравям кажете моля ви
Активен
rain
Любопитен
«
Отговор #430 -:
април 16, 2010, 10:37:53 »
mote
, ето ти телефона и на Криси грим - 0889 886 876.
Jorjeta
, ателиета мога да ти предложа три - до Икономическия техникум има златар, много доволни булки има от него, другото е в уличката до сладкарница Дилайт и третото в Аспарухово на пазарчето, като в последното работят на най-ниски цени според мен, но пак провери за всеки случай.
anelcka80
, панделките в повечето случаи се правят от воал или органза, много странен плат си си избрала. Моето предложение е да отидеш в магазина на Цар Освободител на арменките (срещу Винса), там има най-голямо разнообразие на платове във Варна, може и да има подобен. А ако случайно решиш да ги направиш от воал ти препоръчвам магазините за пердета на Бенковски от пазара посока образцов дом, има много цветове и са на изключително добра цена.
Успех!
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #431 -:
април 16, 2010, 15:51:30 »
zvezdaa eto tova imam v predvid, ne pandelki
tischlaufer_braun_einfach.jpg
(29.41 KB, 300x300 - видяно 3438 пъти.)
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310
«
Отговор #432 -:
април 16, 2010, 16:52:58 »
Anelcka80
ако не бъркам беше писала, че живеете в Англия, точно такива ленти има в ИКЕА
http://www.ikea.com/gb/en/search/?query=table+runner
, както и в Marks & Spencer и не бяха и скъпи. Ако намериш подходящия цвят може да ти е по-лесно направо да ги купиш готови
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #433 -:
април 16, 2010, 19:13:41 »
Ние декември като ходихме в Димят ни казаха също, че може тортата те да я направят (казаха, че работят със сладкаря на Шератон) и с това получаваме торта за кумата. Иначе цената, която ми казаха, беше нещо от порядъка на 500-600 лв. На мен ми се видя твърде много за торта, пък и така или иначе няма да сме там де
Активен
rain
Любопитен
«
Отговор #434 -:
април 16, 2010, 19:51:12 »
Това вече е друго нещо, anelcka80 , много ми харесва
Дано успееш да намериш подходящ плат!
Активен
Страници:
1