Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 23, 2025, 00:21:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 6 част  (Прочетена 189616 пъти)

red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #360 -: април 09, 2010, 10:27:45 »

Мименце , аз имах предвид точно тортите на Краси Бекярова, но не исках да споменавам имена , за да не каже някой , че й правя реклама. Относно Милена стил , хубаво работят , но на мен ми искаха една сума, която ми се видя доста , така , че сори. Гримьорката , с която работят е Маруся.
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: април 09, 2010, 10:42:35 »

Тони, много съм доволна  yahoo Дано да успеем да я отметнем тази задачка като идваме другия месец.
Виждам, че има добри отзиви за Маруся и Криси. Може ли някой да ми даде координати? Те как работят - в салон или на място идват? А за цените малко инфо ... пробен грим, цена в деня на сватбата  give_rose
Активен
coucoumelle
Любопитен
*
Публикации: 39

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: април 09, 2010, 22:02:37 »

А сега и аз да задам моя въпрос: Някой има ли впечатления за хотел "Орхидея" на Златни? Снимки, информация, +/- за мястото моля да ми пише на ЛС. Все още търся ресторант, за съжаление безуспешно!
Оферти и педложения приемам всякакви!

Roxy, пища ти тук, не става на лични  smile
За Орхидея мога да ти кажа, че са професионалисти. Като, човек работил там, мога да кажа, че винаги се стараят да изпипат всичко.Пиши ми на лични за повече инфо smile
Активен
Trufel
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Обичам да съм обичана...

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: април 10, 2010, 08:37:02 »

divanetata, за Маруся мога да споделя инфо, тъй като скоро ще съм на пробен грим при нея. 15 лв. е пробният, освен ако не го правиш в магазина, където прави демонстрации и си купиш нещо от там за същата сума. Само по телефона сме се чували и е изключително мила, дано да ми допадне и резултата.
За тортите - аз се колебая между Финиди (Аксаково) и Ламор (Галата), първите са по-евтини, а вторите - по-красиви и съм в чуденка. Някой има ли инфо за цена на доставка и плаща ли се депозит за стойката при Ламор?  huhhuh.gif
И последно да споделя, днес ще ходя да си вземам роклята и ми е едно пеперудено в стомаха..дано всичко е наред  Girl_hide
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #364 -: април 10, 2010, 09:36:45 »

Trufel , и аз моята си я взех преди няколко дена.Останах очарована от всичко , с точност е направена, дори още по - красива е дантелата от тази , която видях тогава на манекена. Освен това момичето от магазина ми каза , че роклята имала и обръч , ако съм искала да го сложа да видим как ще стои понеже аз не знаех (както и тя) , че тази рокля е с обръч. В началото даже не исках да чуя да го сложа, като го сложих се влюбих сякаш за втори път в моята си рокля , та сега ще е с обръч smile.
Активен
@sTR@
Любопитен
*
Публикации: 26

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: април 10, 2010, 21:25:53 »

Trufel, Финиди и Ламор бяха единствените две места, които посетихме. Спряхме се на Ламор. Отношението им е малко по-професионално. Цените във Финиди са с 0,20 лв. по-ниски, но останах с впечатлението, че не са правили много точно това, което ние искахме и не бях сигурна какъв ще е крайният резултат.
Искахме пробен вариант и от двете фирми (качила съм снимки на това, което ни предложиха Ламор). Финиди отказаха да ни направят "пастички", каквито искаме да поднесем на гостите и затова ни донесоха 2 рула с различен вкус. Харесахме и двете  Bravo Но... крема, който бяха използвали в Ламор (и на двете места ползват кремове, а не сметани), ни хареса малко повече. Грамажът също беше различен (конкретно за пастичките - около 150 гр. във Финиди и 220 гр. - Ламор).
Вкусът въобще не е за подценяване, затова казах, че и на двете места ни спечелиха. Но от Ламор са с една крачка пред Финиди с дизайна на тортите. Препоръчвам ти да си поръчате пробни варианти и така да прецените smile
Активен
m_i_ms
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #366 -: април 11, 2010, 11:12:22 »

Здраейте, и от мен, аз съм от булките за август. Решили сме датата да е 21,08. незнам дали ще има часове в ритуална зала и ресторанти ако започнем да организираме всичко през май месец, но приятеля ми не е в България, а аз искам да сме двамата при избора на ресторант:)
Активен
katito83
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #367 -: април 11, 2010, 15:20:58 »

Здраейте, и от мен, аз съм от булките за август. Решили сме датата да е 21,08. незнам дали ще има часове в ритуална зала и ресторанти ако започнем да организираме всичко през май месец, но приятеля ми не е в България, а аз искам да сме двамата при избора на ресторант:)

Здравей, m_i_ms и нашата дата е 21.08. Ние ходиме в ритуална да запазим дата още началото на март и почти не бяха останали свободни часове, така че ти препоръчвам, ако наистина сте решили 21.08 да побързате с подготовката. Успех!
Активен
pisimisi
Любопитен
*
Публикации: 43

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: април 11, 2010, 17:04:57 »

Trufel, Ламор не вземат пари за доставката и няма депозит за стойката.Те отиват на другия ден в ресторанта и си прибират нещата.Ти нямаш грижата за тях Wink
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: април 11, 2010, 17:09:24 »

Момичета, много ви благодаря за отзивите за гримьорките и за сладкарниците  Bravo Наистина не можете да си представите колко ми е полезна информацията, която ми давате  give_rose Ще си позволя да задам още един въпрос за сладкарниците  blush - как става това с поръчването на пробни торти и колко по - рано е необходимо да поръчаме, за да можем да ги опитаме в дните, когато сме във Варна?
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: април 12, 2010, 09:46:45 »

Относно Ламор, сватбената ни агентка беше говорила с тях предварително какво искаме и като отидохме ни бяха направили малка тортичка за мостра с вкуса, който искахме. Не помня дори да сме я плащали. Аз исках торта по снимка, която беше малко по-особена, но бяха съгласни да я направят по принцип. Аз обаче накрая се отказах, защото техните торти ми харесаха повече.
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: април 12, 2010, 10:19:16 »

Бухтичка, мерси  give_rose А знаете ли дали работят събота?
Активен
@sTR@
Любопитен
*
Публикации: 26

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: април 12, 2010, 17:29:33 »

Доколкото разбрах от тях, в събота работят от 10 часа. Ние ходихме към 14 ч. и цеха още работеше.
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: април 12, 2010, 17:37:37 »

Ау, супер  yahoo Мерси много за инфото  give_rose
Активен
rain
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: април 12, 2010, 17:45:05 »

Здравейте, дами,
и аз да се включа за грима. Ходих при Кристина преди няколко дни, много съм доволна, пробния грим е безплатен, в деня на сватбата за мен 50, а за всички приятелки, сестри и т.н по 20. Ще дойде на място да ни гримира всичките, така че определено ми допада.
За хотел Орхидея искам да кажа, че са много услужливи, хотела е много красив, изискан и хората много се стараят, дори само с презентацията в началото. Това, което на мен не ми допадна е цената на менюто, което си избрах.
Моята рокля ще е готова до дни, но по пробите като гледам много си я харесвам  blush нали съм си скромна smile Само се чудя за обувки екрю, искам отворени отпред. Някой случайно, ако е срещал ще съм благодарна да ми каже къде?!?
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: