Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 23, 2025, 00:37:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 6 част  (Прочетена 189794 пъти)

red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #345 -: април 07, 2010, 11:12:19 »

Аз не се сещам с точност за нашите халки , но мисля , че ни взе по 17 или 18лв на грам с наше си злато обаче. Доплатихме и някой друг лев заради фира , която се губи при самата изработка. Общо за двете халки мисля , че платихме нещо от сорта на 225лв.
Днес отивам да си взема роклята , много съм въодушевена, Боже вижда му се края и идва най - същинската част, хем нямам търпение , хем не , че ме е страх ами ми е малко едно такова неопределено. Имам чувството , че до последно ще съм си спокойна и чак последния ден ще разбера какво ми предстои и ще се ошашкам smile. Дано не съм права де, хаха. С майка ми ще спим заедно преди големият ден, дано не се скараме като за последно с нея , хихи smile. Днес направих 1 списък с оставащите задачи , някъде към 13 неща дребни ми остават да направя, мисля малко да се размърдам , че нямам обувки , а роклята ушита вече , ама като нямаше по магазините нови неща през март какво да правя, трябваше да изчакам. Днес съм си наумила да се поразходя пък да видим.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: април 07, 2010, 12:19:47 »

red_roses, успех с покупките!
Активен
red_roses
Професор

« Отговор #347 -: април 07, 2010, 12:58:46 »

Благодаря ти , lionelsa.
Активен
danichka84
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #348 -: април 07, 2010, 13:42:54 »

Здравейте момичета - може ли да се включи още една бъдеща булка
Моята сватба ще е на 17.07. в ресторант "Димят" - вече сме си го капарирали smile
Искам да Ви помоля да ми препоръчате някой Дж ,  мисля си за Дж Дидо имате ли някакви впечатления от него ? И още нещо ако някой знае някой добър златар нека сподели

Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: април 07, 2010, 13:44:58 »

danichka84  welcome-2
Приятна подготовка на сватбата в нашата компания!

Наскоро обсъждахме DJ-ите. Прочети малко по-назад в темата и ще намериш нужната информация.
Активен
aalko
Ентусиаст
**
Публикации: 137

« Отговор #350 -: април 07, 2010, 14:21:45 »

danichka84,писах ти на лични! smile
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: април 08, 2010, 15:26:27 »

Момичета да напомня, че днес има среща на форумките от Варна ако някой иска да заповяда, за повече инфо в темата за срещите!
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: април 08, 2010, 23:21:32 »

Момичета, можете ли да ми препоръчате добър фризьор за булчинска прическа във Варна?
А относно гримьорите какво мислите? Аз, доколкото се сещам, се спрягаха няколко имена - Маруся, Грета и Криси (или Краси  crazy). Коя според вас е най - добра? Можете ли да ме ориентирате в цените и да ми дадете някакви координати?
И още един въпрос (извинявайте, че ставам нахална с въпросите, ама сте ми източника на информация  blush). За сладкарница Ламор в Галата съм чувала страхотни отзиви и мислим оттам да поръчаме сватбената ни торта. Някой знае ли дали там могат да направят торта само по снимка? А как стои въпросът с дегустацията - има ли изобщо такава опция?
Благодаря ви предварително  give_rose
Активен
_Roxy_
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Love is in the air...

« Отговор #353 -: април 09, 2010, 00:33:51 »

За торта бих ти препоръчала сладкарница "ГЕС". Правят невероятни торти, на вид и вкус какъвто ти пожелаеш. От друга страна не би трябвало да е проблем да дегустираш в която и да е сладкарница.

За грим - преди време Кристина ме беше правила, останах много доволна   good, ако искаш мога да ти намеря кординати. На Грета веднъж попаднах при фризьорката ми, гримираше абитуриентки - не ми се видя много надеждна и като видях крайния резултат много се замислих дали момичетата наистина се бяха харесали.  За Маруся от много места чувам само положителни мнения.  Избора е твой.  girl_wink

А сега и аз да задам моя въпрос: Някой има ли впечатления за хотел "Орхидея" на Златни? Снимки, информация, +/- за мястото моля да ми пише на ЛС. Все още търся ресторант, за съжаление безуспешно!
Оферти и педложения приемам всякакви!

Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: април 09, 2010, 00:43:53 »

Относно сладкарниците наистина не би трябвало да е проблем дегустацията. Обаче аз доколкото знам Ламор е само сладкарски цех (ако се бъркам, моля, някой да ме коригира  lol. Именно затова питам дали има някаква опция за дегустация, защото без да пробваме би ни било трудно да изберем пълнежа  Wink
Активен
red_roses
Професор

« Отговор #355 -: април 09, 2010, 08:35:40 »

За грим препоръчвам Криси , защото вече знам как работи , бързо , професионално и качествено. За Маруся съм чувала много добри отзиви също , а освен това съм виждала нейната работа на снимки в един салон. И двете са добри , за Грета аз лично нищо не знам.
Относно тортите - ами аз се доверих на една позната , която сама си ги прави , няма никой друг да й помага става въпрос. Прави страхотни неща на вид и вкус. Оня ден бяхме при нея и ни даде да дегустираме пълнежа на тортата , който ще е шоколадов , а от вън тортата ще е бяла с прасковени розички. Надявам се да се получи красива, а на вкус това, което опитах беше нещо невероятно. По принцип , като бях ходила в една сладкарница ми бяха казали , че булченските торти са си предимно с бял крем от вътре, а от вън сметанови. Когато попитах дали може шоколад да е пълнежа те казаха, че може , но се оскъпява доста вече цената , а при тази моя позната няма такива филми , дава ти един ценоразпис , на който пише еди си колко парчета торта струва еди си колко. Дава ти да си избереш измежду няколко пълнежа (без да се оскъпява) , дава ти да си избереш блатовете , от вън как да е и т.н.
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346

...живота е чудо....

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: април 09, 2010, 08:37:25 »

Здравей,

аз точно вчера разговарях с жената от галата..има опция за дегустация..само трябва предварително да се свържете с тях за да имат готовоност....
аз определено мисля да си поръчам тортата от там...  danceg
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: април 09, 2010, 09:40:39 »

Ооо, Тони, не можеш да си представиш колко ме зарадва  yahoo Ще трябва да й звънна и аз скоро, защото пък при нас проблемът е, че ще сме във Варна от 7 до 9 май, когато са почивни дни и не знам дали ще работят  crazy
А имате ли представа колко по - рано трябва да се поръча торта оттам? Нашата дата е 17 юли, но ни се иска тази задачка да я свършим като ходим в началото на май, защото всъщност следващото общо ходене до Варна ще е няколко дни преди сватбата (аз ще ходя и юни, но искам заедно да изберем тортата  blum) и не ми се иска да оставям всичко за съвсем последния момент, защото пък ако не ни допадне нещо в Ламор, няма да имаме време да реагираме  Wink
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #358 -: април 09, 2010, 09:44:19 »

_Roxy_ пратих ти малко инфо на лични smile
За сладкарница, на мен лично много ми допадат тортите на Краси Бекярова. Много стилни, красиви и не на последно място вкусни smile За юбилея на баща ми, бях поръчала торта -70 парчета от "Амбелино", но не съм много впечатлена pardon
За фризьор аз лично съм много доволна от "Милена Стил", но съм и изгубила координатите. Работеше някъде около стадион Спартак. При нея имаше и гримьор, който работи доста добре. Абитуриенската прическа на моя приятелка издържа 2 дни, беше правена в "Милена Стил"
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346

...живота е чудо....

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: април 09, 2010, 09:46:11 »

Ооо, Тони, не можеш да си представиш колко ме зарадва  yahoo Ще трябва да й звънна и аз скоро, защото пък при нас проблемът е, че ще сме във Варна от 7 до 9 май, когато са почивни дни и не знам дали ще работят  crazy
А имате ли представа колко по - рано трябва да се поръча торта оттам? Нашата дата е 17 юли, но ни се иска тази задачка да я свършим като ходим в началото на май, защото всъщност следващото общо ходене до Варна ще е няколко дни преди сватбата (аз ще ходя и юни, но искам заедно да изберем тортата  blum) и не ми се иска да оставям всичко за съвсем последния момент, защото пък ако не ни допадне нещо в Ламор, няма да имаме време да реагираме  Wink

ами мисля, че няма проблем и по- рано да се поръча...доколкото разбрах от приятелка която също там си правиха сватбената торта, трябва само да си запазите датата и стойка за самата торта...а след като дегустирате тортите и уточните точно какво искате, тя жентата ще знае какво има да прави за датата  Wink
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: