Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 23, 2025, 00:55:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 6 част
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
36
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 6 част (Прочетена 189986 пъти)
red_roses
Професор
Публикации: 415
Отг: Сватба във Варна - 6 част
«
Отговор #345 -:
април 07, 2010, 11:12:19 »
Аз не се сещам с точност за нашите халки , но мисля , че ни взе по 17 или 18лв на грам с наше си злато обаче. Доплатихме и някой друг лев заради фира , която се губи при самата изработка. Общо за двете халки мисля , че платихме нещо от сорта на 225лв.
Днес отивам да си взема роклята , много съм въодушевена, Боже вижда му се края и идва най - същинската част, хем нямам търпение , хем не , че ме е страх ами ми е малко едно такова неопределено. Имам чувството , че до последно ще съм си спокойна и чак последния ден ще разбера какво ми предстои и ще се ошашкам
. Дано не съм права де, хаха. С майка ми ще спим заедно преди големият ден, дано не се скараме като за последно с нея , хихи
. Днес направих 1 списък с оставащите задачи , някъде към 13 неща дребни ми остават да направя, мисля малко да се размърдам , че нямам обувки , а роклята ушита вече , ама като нямаше по магазините нови неща през март какво да правя, трябваше да изчакам. Днес съм си наумила да се поразходя пък да видим.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #346 -:
април 07, 2010, 12:19:47 »
red_roses, успех с покупките!
Активен
red_roses
Професор
«
Отговор #347 -:
април 07, 2010, 12:58:46 »
Благодаря ти , lionelsa.
Активен
danichka84
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #348 -:
април 07, 2010, 13:42:54 »
Здравейте момичета - може ли да се включи още една бъдеща булка
Моята сватба ще е на 17.07. в ресторант "Димят" - вече сме си го капарирали
Искам да Ви помоля да ми препоръчате някой Дж , мисля си за Дж Дидо имате ли някакви впечатления от него ? И още нещо ако някой знае някой добър златар нека сподели
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #349 -:
април 07, 2010, 13:44:58 »
danichka84
Приятна подготовка на сватбата в нашата компания!
Наскоро обсъждахме DJ-ите. Прочети малко по-назад в темата и ще намериш нужната информация.
Активен
aalko
Ентусиаст
Публикации: 137
«
Отговор #350 -:
април 07, 2010, 14:21:45 »
danichka84,писах ти на лични!
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #351 -:
април 08, 2010, 15:26:27 »
Момичета да напомня, че днес има среща на форумките от Варна ако някой иска да заповяда, за повече инфо в темата за срещите!
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #352 -:
април 08, 2010, 23:21:32 »
Момичета, можете ли да ми препоръчате добър фризьор за булчинска прическа във Варна?
А относно гримьорите какво мислите? Аз, доколкото се сещам, се спрягаха няколко имена - Маруся, Грета и Криси (или Краси
). Коя според вас е най - добра? Можете ли да ме ориентирате в цените и да ми дадете някакви координати?
И още един въпрос (извинявайте, че ставам нахална с въпросите, ама сте ми източника на информация
). За сладкарница Ламор в Галата съм чувала страхотни отзиви и мислим оттам да поръчаме сватбената ни торта. Някой знае ли дали там могат да направят торта само по снимка? А как стои въпросът с дегустацията - има ли изобщо такава опция?
Благодаря ви предварително
Активен
_Roxy_
Ентусиаст
Love is in the air...
«
Отговор #353 -:
април 09, 2010, 00:33:51 »
За торта бих ти препоръчала сладкарница "ГЕС". Правят невероятни торти, на вид и вкус какъвто ти пожелаеш. От друга страна не би трябвало да е проблем да дегустираш в която и да е сладкарница.
За грим - преди време Кристина ме беше правила, останах много доволна
, ако искаш мога да ти намеря кординати. На Грета веднъж попаднах при фризьорката ми, гримираше абитуриентки - не ми се видя много надеждна и като видях крайния резултат много се замислих дали момичетата наистина се бяха харесали. За Маруся от много места чувам само положителни мнения. Избора е твой.
А сега и аз да задам моя въпрос: Някой има ли впечатления за хотел "Орхидея" на Златни? Снимки, информация, +/- за мястото моля да ми пише на ЛС. Все още търся ресторант, за съжаление безуспешно!
Оферти и педложения приемам всякакви!
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #354 -:
април 09, 2010, 00:43:53 »
Относно сладкарниците наистина не би трябвало да е проблем дегустацията. Обаче аз доколкото знам Ламор е само сладкарски цех (ако се бъркам, моля, някой да ме коригира
. Именно затова питам дали има някаква опция за дегустация, защото без да пробваме би ни било трудно да изберем пълнежа
Активен
red_roses
Професор
«
Отговор #355 -:
април 09, 2010, 08:35:40 »
За грим препоръчвам Криси , защото вече знам как работи , бързо , професионално и качествено. За Маруся съм чувала много добри отзиви също , а освен това съм виждала нейната работа на снимки в един салон. И двете са добри , за Грета аз лично нищо не знам.
Относно тортите - ами аз се доверих на една позната , която сама си ги прави , няма никой друг да й помага става въпрос. Прави страхотни неща на вид и вкус. Оня ден бяхме при нея и ни даде да дегустираме пълнежа на тортата , който ще е шоколадов , а от вън тортата ще е бяла с прасковени розички. Надявам се да се получи красива, а на вкус това, което опитах беше нещо невероятно. По принцип , като бях ходила в една сладкарница ми бяха казали , че булченските торти са си предимно с бял крем от вътре, а от вън сметанови. Когато попитах дали може шоколад да е пълнежа те казаха, че може , но се оскъпява доста вече цената , а при тази моя позната няма такива филми , дава ти един ценоразпис , на който пише еди си колко парчета торта струва еди си колко. Дава ти да си избереш измежду няколко пълнежа (без да се оскъпява) , дава ти да си избереш блатовете , от вън как да е и т.н.
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346
...живота е чудо....
«
Отговор #356 -:
април 09, 2010, 08:37:25 »
Здравей,
аз точно вчера разговарях с жената от галата..има опция за дегустация..само трябва предварително да се свържете с тях за да имат готовоност....
аз определено мисля да си поръчам тортата от там...
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #357 -:
април 09, 2010, 09:40:39 »
Ооо, Тони, не можеш да си представиш колко ме зарадва
Ще трябва да й звънна и аз скоро, защото пък при нас проблемът е, че ще сме във Варна от 7 до 9 май, когато са почивни дни и не знам дали ще работят
А имате ли представа колко по - рано трябва да се поръча торта оттам? Нашата дата е 17 юли, но ни се иска тази задачка да я свършим като ходим в началото на май, защото всъщност следващото общо ходене до Варна ще е няколко дни преди сватбата (аз ще ходя и юни, но искам заедно да изберем тортата
) и не ми се иска да оставям всичко за съвсем последния момент, защото пък ако не ни допадне нещо в Ламор, няма да имаме време да реагираме
Активен
Мименце
Професор
Искам всичко!!!
«
Отговор #358 -:
април 09, 2010, 09:44:19 »
_Roxy_
пратих ти малко инфо на лични
За сладкарница, на мен лично много ми допадат тортите на Краси Бекярова. Много стилни, красиви и не на последно място вкусни
За юбилея на баща ми, бях поръчала торта -70 парчета от "Амбелино", но не съм много впечатлена
За фризьор аз лично съм много доволна от "Милена Стил", но съм и изгубила координатите. Работеше някъде около стадион Спартак. При нея имаше и гримьор, който работи доста добре. Абитуриенската прическа на моя приятелка издържа 2 дни, беше правена в "Милена Стил"
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346
...живота е чудо....
«
Отговор #359 -:
април 09, 2010, 09:46:11 »
Цитат на: divanetata в април 09, 2010, 09:40:39
Ооо, Тони, не можеш да си представиш колко ме зарадва
Ще трябва да й звънна и аз скоро, защото пък при нас проблемът е, че ще сме във Варна от 7 до 9 май, когато са почивни дни и не знам дали ще работят
А имате ли представа колко по - рано трябва да се поръча торта оттам? Нашата дата е 17 юли, но ни се иска тази задачка да я свършим като ходим в началото на май, защото всъщност следващото общо ходене до Варна ще е няколко дни преди сватбата (аз ще ходя и юни, но искам заедно да изберем тортата
) и не ми се иска да оставям всичко за съвсем последния момент, защото пък ако не ни допадне нещо в Ламор, няма да имаме време да реагираме
ами мисля, че няма проблем и по- рано да се поръча...доколкото разбрах от приятелка която също там си правиха сватбената торта, трябва само да си запазите датата и стойка за самата торта...а след като дегустирате тортите и уточните точно какво искате, тя жентата ще знае какво има да прави за датата
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...