Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 22, 2025, 18:05:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 6 част  (Прочетена 189512 пъти)

didinka_7
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: март 04, 2010, 10:35:14 »

red_roses и аз съм на твоето мнение-без излишни украси.Но пък за нашата маса май ще се наложи малко цветенца.А за останалите ще сложа малко мидички и морски звезди.Ще видя по складовете.А виж за цветята наистина ще отида до колхозния да видя дали ще я намеря тази борсичка.
Zvezdaa,гледам от някъде да спестя ама ти си права,че те пък не са толкова скъпи.Ще видя ще мисля още малко  smile
Знаете ли по ресторантите дали участват поне малко в украсата или най-добре да си питам ресторанта  girl_wink
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #226 -: март 04, 2010, 10:56:39 »

Зависи дали самият ресторант разполага с украса. Аз лично ще ползвам украсата на ресторанта, защото имат доста неща. Скоро ще ходим отново там, за да уточним тези неща , но това , което аз искам да има като украса те го предлагат.
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: март 04, 2010, 17:00:39 »

Момичета, вярно ли е, че повечето ДЖ работят със сватбените агенции и когато искаш да наемеш ДЖ, трябва да наемеш и агенцията? Една колежка от работа ме изненада с това. Кои ДЖ работят самостоятелно?
Ние преди няколко дни се срещнахме с четирима DJ, които в общи линии се спрягат най - много като добри, но нито един от тях не ни постави такова условие. Не знам твоята колежка за кого е имала предвид ... може би има някой, който поставя такова изискване, но ние не се сблъскахме с такъв случай.
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346

...живота е чудо....

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: март 04, 2010, 20:27:21 »

..момичета...влизам само да ви кажа на тези от вас които са с пеперудена сватба, че днес видях много сладък жартиер, който вместо панделка отпред имаше пеперудка....много сладурско :butterfly:о .. ако някой го интересува да каже...
Активен
mildi
Новак
*
Публикации: 16

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: март 04, 2010, 23:18:22 »

Мисля,че това въобще не е така.Има агенции,които работят с определени DJ и ти ги предлагат като варианти,но според мен те си работят и самостоятелно.Поне с такова впечатление оставам.Ти за кой DJ се интересуваш?Ние вчера се срещнахме с Черкезов и останахме с доста добри впечатления,но не работим с никоя агенция,а и той не ни е поставил условия за агенция.

Благодаря за бързите отговори, бях се стреснала, че ще трябва да давам още пари; аз агенция мисля да ползвам само за украсата, и то по-семпла.
Активен
rain
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: март 05, 2010, 15:24:11 »

Дами, търся си тъмно син тюл за панделките на столовете. Някой да е срещал из магазините за платове?
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: март 05, 2010, 16:07:05 »

На Пискюлиев, на витрината на едно от магазинчетата за платове имаше 10-на цвята, но не се сещам, дали видях син.
Активен
nata6a
Новак
*

« Отговор #232 -: март 06, 2010, 15:21:05 »

..момичета...влизам само да ви кажа на тези от вас които са с пеперудена сватба, че днес видях много сладък жартиер, който вместо панделка отпред имаше пеперудка....много сладурско :butterfly:о .. ако някой го интересува да каже...
Открих още нещо подходящо за пеперудените сватби.Мисля,че е много оригинално допълнение -украса за масата на младоженците.

* butterfly.jpg (66.76 KB, 476x357 - видяно 280 пъти.)
Активен
didinka_7
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: март 07, 2010, 11:05:10 »

Уау,тази пеперуда е жестока и май е доста вкусна! girl_wink
Активен
stoyanov
Професор
Публикации: 320

"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"

« Отговор #234 -: март 07, 2010, 16:53:48 »

Здравейте!  smile

Честит 8-ми март на всички варненски бивши, настоящи и бъдещи булки!
Приемете най-искрени пожелания за здраве, щастие и късмет с вашите половинки!
Нека любовта остане завинаги в сърцата ви!
Поздравявам ви с един клип, на който аз съм оператор.
Песента се казва:"Южен спомен"(снимана е във Варна) и се изпълнява от Марги Хранова и Теди Генев.

Приятно гледане!  Flower

http://www.youtube.com/v/drkJbtAuqGY&hl=en_US&fs=1&
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: март 08, 2010, 09:38:35 »

Честит празник на всички дами! Пожелавам ви да сте винаги много усмихнати, лъчезарни и красиви!
Активен
katinka
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #236 -: март 08, 2010, 10:40:24 »

Честит празник мили дами! Пожелавам ви прекрасни и незабравими емоции през тази година! Good luck
Активен
mildi
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: март 08, 2010, 11:08:09 »

Честит 8. март на всички дами! Да се чувствате винаги обичани!  give_rose
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346

...живота е чудо....

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: март 08, 2010, 11:19:21 »

Честити момичета,

аз влизам да се отчета малко с нашите приготовления. На повечето от нещата, които имаме до тук съм сложила снимки в галерията. Късметчетата ми са почти готови..след като ги довърша ще кача още малко снимки.  smile
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #239 -: март 08, 2010, 11:39:38 »

toni8301 прекрасни са всички неща, които си публикувала. Желая ти успех в приготовренията на късметите и всички останали сватбени красоти girl_wink
А откъде купи тези прекрасни чаши?
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: