Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 23, 2025, 00:34:17
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 6 част
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
36
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 6 част (Прочетена 189754 пъти)
toni8301
Професор
Публикации: 346
...живота е чудо....
Отг: Сватба във Варна - 6 част
«
Отговор #210 -:
март 02, 2010, 16:22:42 »
Цитат на: Rossito в март 02, 2010, 13:44:12
На мен ми се иска моите да са бели, може и лилави, но едва ли ще намеря
Trufel ми каза, че има насипни бонбонки в Макао, но не съм ходила още.
toni8301
, тези които си купила от Чаталджа какъв цвят са, мног ли са шарени?
В Аegean paradise има само бели, но на мен 1 кг са ми много.
Rossito - ами шарени са...но вътре има и доста белички..зависи колко късметчета си намислила да правиш...аз направих 30-тина - като за тях използвах 2 опаковки от бонбонките...но аз смесвах и цветни...
Активен
rain
Любопитен
«
Отговор #211 -:
март 02, 2010, 19:25:43 »
Здравейте,
благодаря за отзивите за Корал. На мен лично, управителката ми каза, че може да се стои до по-късно от 23.30, но моята сватба не е в активния сезон. Колкото до украсата, която те предлагат, според мен няма да се връзва, защото е в лилаво, а самия ресторант е синьо и жълто. В сайта на хотела има една-две снимки с лилавото, мисля че не е подходящо.
Ако някой успее да намери снимки на украса със синьо ще съм му мноооого благодарна. Моля ви помагайте!!
Активен
Abii
Професор
http://svatba-biju.com/
«
Отговор #212 -:
март 03, 2010, 10:46:26 »
Ето една не много качествена снимка на Корал в светло синьо но предимно украсата е панделките на столовете
P1010992.jpg
(16.24 KB, 314x235 - видяно 3976 пъти.)
«
Последна редакция: март 03, 2010, 10:48:18 от Abii
»
Активен
Денито
Професор
«
Отговор #213 -:
март 03, 2010, 10:59:18 »
Момичета моля за помощ! Трябва ми хубава градина за сватба за 150 човека. От Евксиноград няма да стане за тази дата и ми трябва друг вариант. Така или иначе ще е с кетърингова фирма на блок-маси, няма нужда да има ресторант, въпроса е да е достатъчно голяма за да побере толкова хора, обслужващ персонал, блок-маси и шатри. И макар да няма друга градина в рамките на града и Златни, която да се мери с градините на Евксиноград (младоженците не желаят да е по-далече), трябва да изглежда максимално добре. Градината на Вила Аква няма да ги събере, на Гранда не им харесва, Екопарка простее на фона на изискаността на събитието. В голяма чуденка съм, приемам всякакви предложения, благодаря ви предварително за отзивчивостта!
Активен
Abii
Професор
http://svatba-biju.com/
«
Отговор #214 -:
март 03, 2010, 11:09:21 »
Дени провери във Вила Буров за сега това се сещам
http://varna.zavedenia.com/828/photos/
«
Последна редакция: март 03, 2010, 11:11:59 от Abii
»
Активен
Денито
Професор
«
Отговор #215 -:
март 03, 2010, 11:15:12 »
Благодаря ти, и аз си мислех за там, даже ми е в задачките за днес. Щом и ти го предлагаш съм спокойна че е добър вариант, благодаря!
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310
«
Отговор #216 -:
март 03, 2010, 13:15:44 »
Дени
задължително ли трябва да е градина? Мислех си че подобна сватба ще е много хубава на плажа при положение, че ще имат шатри и предполагам настилка. Какво мислиш?
Активен
Денито
Професор
«
Отговор #217 -:
март 03, 2010, 21:20:13 »
Ами в случая не е толкова важно какво мисля аз, а какво иска булката. Нейното желание е за градина, но за съжаление мечтата й за Евксиноград няма да може да се сбъдне и търсим "заместител"...
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310
«
Отговор #218 -:
март 03, 2010, 21:45:43 »
Абсолютно си права
Дени
Бях намерила преди време този комплекс във Виница
http://www.saintgeorge-holidays.com/webs/home_bg-32.htm
вярно е, че стила е коренно различен от Евксиноград, но се сетих за него току що. Може пък и да помогне.
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #219 -:
март 03, 2010, 22:45:42 »
Здравейте, момичета! С милото ходихме за няколко дни до Варна да уреждаме някои неща за сватбата, голямо тичане беше насам - натам, общо взето доста се поизморихме, но съм много доволна, защото изпълнихме плана със задачки
Капарирахме си видео и фото, DJ, а също така избрахме агенция за декорация на ресторанта
Ако на някой му трябва инфо по тези въпроси, ще споделя впечатленията си на лични, за да не се приеме тук като реклама
Активен
mildi
Новак
«
Отговор #220 -:
март 04, 2010, 00:59:31 »
Момичета, вярно ли е, че повечето ДЖ работят със сватбените агенции и когато искаш да наемеш ДЖ, трябва да наемеш и агенцията? Една колежка от работа ме изненада с това. Кои ДЖ работят самостоятелно?
Активен
didinka_7
Ентусиаст
«
Отговор #221 -:
март 04, 2010, 07:23:11 »
Цитат на: mildi в март 04, 2010, 00:59:31
Момичета, вярно ли е, че повечето ДЖ работят със сватбените агенции и когато искаш да наемеш ДЖ, трябва да наемеш и агенцията? Една колежка от работа ме изненада с това. Кои ДЖ работят самостоятелно?
Здравей,
Мисля,че това въобще не е така.Има агенции,които работят с определени DJ и ти ги предлагат като варианти,но според мен те си работят и самостоятелно.Поне с такова впечатление оставам.Ти за кой DJ се интересуваш?Ние вчера се срещнахме с Черкезов и останахме с доста добри впечатления,но не работим с никоя агенция,а и той не ни е поставил условия за агенция.Така,че като си избереш DJ се свържи с него(назад в темата има телефони за връзка на доста от тях)и си се разберете.
Момичета,след като избрахме ресторант,час за ритуална зала,DJ,рокля и покани какво следва?Много ми е объркано!Ужас още от сега
Май е време за фото и после пръстени или...
Активен
didinka_7
Ентусиаст
«
Отговор #222 -:
март 04, 2010, 07:35:11 »
Искам да попитам и още нещо(извинявам се така малко хаотично,но...)знаете ли от къде мога да си купя тези панделки отзад за столовете и такива сатенирани ленти по дължините на масата?И още едно въпросче-от къде мога да си купя цветя,но в големи количества,т.е. за украсата на самия ресторант-нещо като борса?
Благодаря предварително!
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #223 -:
март 04, 2010, 10:09:13 »
didinka_7 , и ние останахме адски доволни от Румен Черкезов и го капарирахме преди доста време понеже ни беше страх , че няма да е свободен ако се мотаме. Много готин човек. Иначе относно цветята - моята майка каза , че съвсем случайно наскоро попаднала на един склад за цветя , който се намира в района на колхозния пазар , близо до кръчмата "Бай Данчо". Аз не съм ходила все още , но тя ме увери , че цветята са на доста ниски цени , една голяма хубава роза каза майка , че струвала 1лв, а тук по бутките за цветя са по 2лв и нагоре. Мислех от там да си напазаря цветя за букета и за автомобила и да ги дам на една позната цветарка само да ги сътвори, но първо ще я питам , че не знам какво ще каже. Иначе аз лично цветя няма да купувам за ресторанта , защото ще използвам цветята от ритуалната за украса. Относно самата украса на ресторанта мисля много да не се вглъбявам и да не се престаравам , аз не обичам претруфени и излишни неща, даже половинката и майка ми казват , че щели да им пречат разни "глупости" по масата от рода на камъчета и т.н.Мисля да сложим калъфи на столовете и панделки, лента на масите в същия цвят , арка зад нашата маса , вход , като влизаме, а украсата на автомобила ще го сложа на булчинската маса. По самите маси най - много нещо дребничко ще има , мислех си за малко листенца от рози и това е. Всичко мисля да е в цвят праскова.
Активен
rain
Любопитен
«
Отговор #224 -:
март 04, 2010, 10:19:14 »
Дидинка, защо искаш да си купуваш панделки и ленти за масите? Доколкото знам повечето булки си ги взимат под наем от някоя агенция срещу 2-3-4 лева, зависи от агенцията
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...