Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 23, 2025, 00:27:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 6 част  (Прочетена 189676 пъти)

_Roxy_
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Love is in the air...

« Отговор #180 -: февруари 25, 2010, 23:36:00 »

Момичета, търся фото и видео. Към кого бихте ме насочили?
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #181 -: февруари 26, 2010, 08:36:59 »

Кога е сватбата? Питам , защото ние едвам успяхме да запазим желаните от нас хора 6 месеца преди датата. Ами този въпрос е обсъден на предната страница, има доста предложения , ти сама вече трябва да си прецениш и да се срещнеш с хората и да видиш тяхната работа. На мен лично най ми допаднаха Живка и Венци Фотеви , но съм чуавала добри отзиви за Фотостудио Х, Реджи видео , Ани видео , Еста вижън. Това е от мен , успех.
Активен
Desi_Deskata
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: февруари 26, 2010, 10:23:04 »

Ние се спряхме на Фотевфилм- Фотко и Валя. Имам наблюдения от 2 сватби, на който са снимали и съм доволна от видяното. След няколко месеца ще споделя повече  smile
Активен
Ivsen
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #183 -: февруари 26, 2010, 13:48:48 »

Момичета, търся фото и видео. Към кого бихте ме насочили?

Roxy, аз мога да ти препоръчам човека, който си избрахме- Красимир Стоянов фото и видео. Много съм доволна от отношението му към нас, също проверих добре форумите (и тук също в темите) за него, а и ми хареса много работата му и техниката, която има. А цената доже ми се стори ниска като сравних с други фирми.  Няма да давам координати на Краси Стоянов, защото не позволяват от модераторите, но ако искаш да го намериш в гугъла по името ще ти излезе връзка с него. Много ми хареса също и това, че е симпатяга (оказа , че са учили с братовчед ми в едно у-ще) и също, че съвпадат музикалните ни вкусове. Мисля, че е важно човека, който цял ден ще те снима да има приятен външет вид. Преди две години бяхме на сватба на наши роднини и оператора беше страшно грозен и дебел, а и филма не беше нещо особено... В началото си мислехме да вземем Студио Х, но се оказа, че и те не знаеха кой точно ще ни снима... а и цената беше - нямам думи. Също искаме да си вземем филма и снимките до 10 дни и оператора обеща да спази срока без да вдига цената. Имало такива оператори бавели филмите по няколко месеца, но не искам да цитирам имена. Това е. Успех в избора за фото и видео!  good

Момичета, ходихме на една сватба на колегата на моя бъдещ съпруг само на ритуала в нашата ритуална във Варна - Абсолютно същата история - снимат те без да питат и ти изтипосват таблото със снимки след ритуала. Няма никаква промяна, уж кмета наредил да не се изнудват хората за такси и пари. В АГ болница се е променило това. Дано и месец май (тогава ми е сватбата) да няма панаири. Аз исках да не минавам ритуалната, ама родителите нали те плащат - искат.
Пожелавам на всички момичета весели сватби!
Активен
Stelastar
Регистриран

Публикации: 3

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: февруари 26, 2010, 14:04:15 »

Здравейте, момичета! От доста време чета форума, но едва сега се престраших да пиша. Но благодарение на вас вече съм събрала тонове полезна информация, благодаря ви!
Имам и въпросче относно хотел Димят. Ресторантът на кой етаж е - на партера или е панорамен на последния етаж примерно? Сватбата ми ще е дневна и много ми се иска да има хубава гледка навън? А чува ли се шумът от колите навън? Благодаря!

Здравейте, включвам се за първи път и видях , че се коментира Димят като вариант за сватбено таржество. Аз в момента подготвям моята сватба и мога да ви кажа че сам обиколила почти всички ресторанти и хотели във Варна, Златни и Дружба, всякакви категории, имам оферти на мн голяма част от тях и мога да споделя мн пресни и пълни впечатления от предлаганите оферти. Та нека продължа с Димят. Това беше първото място, което посетих и наистина се влюбих в коктейлната им зала и си казах край моята сватба ще е тук. Пообикалях още малко и си казах, не там ще е. За щастие получих информация, че кухнята не е добра и решихме да тестваме подбрани неща от сватбеното им меню. Салатата беше поднесена като в долнопробна крачма, основните ястия бяха вкусни, нооооооо доста доста малко като количество, изключително неподходящо за сватба. После пожелах да ми калкулират мое меню, но от 2 седмици нямам никакъв отговор. изключително непрофесионално
Активен
dalliq
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #185 -: февруари 26, 2010, 20:23:21 »

Някой може ли да сподели нещо за кухнята от проведена сватба в Димят? Ние също опитахме избраното от нас меню и не сме установили подобни недостатъци.
Активен
reni_vn
Ентусиаст
**
Публикации: 105

Булчица

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: февруари 27, 2010, 13:47:39 »

Относно Димят:

И аз нямам такива наблюдения. Моят приятел беше миналата седмица на коктейл в банкетната зала-там където ще е и нашата сватба. И те са били по меню--точно от тия ястия, които и на нас предложиха. Каза, че е изключително доволен, всичко е било на ниво - и вкуса на храната и количеството---така че много се надявам да става въпрос за единичен случай.
По мое мнение-на сватбите винаги остава страшно много храна. Даже аз бих предпочела да избера за нашата сватба по-малки порции, които украсени подходящо, биха стояли много по-добре, отколкото препълнение чинии с кюфтета и кебапчета.. Но това е лично мое мнение.
Активен
Stelastar
Регистриран

Публикации: 3

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: февруари 27, 2010, 15:28:26 »

По мое мнение е по-добре да остане храна от колкото да не стигне. Обслужването в Димят по мое мнение е перфектно, но има още много да се работи, все пак хотелът е нов.
Активен
katinka
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #188 -: февруари 28, 2010, 10:01:44 »

Здравейте момичета, приемате ли още една булка  smile Събитието ще е на 21.08. Четох че доста от вас ще са в Димят - и ние запазихме там. Ако има вече някой който е бил там нека сподели впечатления! Благодаря! give_rose
« Последна редакция: февруари 28, 2010, 10:04:25 от katinka » Активен
nata6a
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #189 -: февруари 28, 2010, 13:24:24 »

Здравейте момичета,бях на един рожден ден в едно ново ресторантче.Мисля ,че е много подходящо за не много голяма сватба около 80  до 100 човека.Храната беше много добра,обстановката супер,като се има в прадвид ,че заведението е чисто ново работи от около 2 месеца.Ще се пробвам да кача снимки но незнам дали ще успея защото са големи като формат ,а незная как да ги намаля.
Активен
nata6a
Новак
*

« Отговор #190 -: февруари 28, 2010, 13:39:10 »

Bravo

* SP_A1013.jpg (14.63 KB, 220x176 - видяно 3009 пъти.)
Активен
nata6a
Новак
*

« Отговор #191 -: февруари 28, 2010, 13:40:24 »

Computer

* SP_A1012.jpg (17.13 KB, 220x176 - видяно 2972 пъти.)
Активен
nata6a
Новак
*

« Отговор #192 -: февруари 28, 2010, 13:42:28 »

Не са много добри но са от телефон.

* SP_A1014.jpg (13.84 KB, 176x220 - видяно 2937 пъти.)
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #193 -: февруари 28, 2010, 14:16:20 »

Къде е този ресторант и как се казва?
Активен
nata6a
Новак
*

« Отговор #194 -: февруари 28, 2010, 15:20:32 »

това се намира в двора на "ВиК" Варна,на гърба на административната зграда.Всъщност това е столовата кадето се храни персонала на управлението но може да влизат и външни клиенти.Доста често почти всяка събота има банкети там.
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: