Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 23, 2025, 00:51:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 6 част  (Прочетена 189938 пъти)

rain
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: февруари 21, 2010, 17:57:55 »

Здраей mildi,
и аз ходих в събота до Корал, как не сме се засекли smile
И на нас много хубави работи каза, надявам се да са коректни. Имам позната, която се жени там, не се е оплаквала от хотела или ресторанта, но ще разпитам по-подробно и ще дам отчет. Вашата дата кога е, да не се засечем, въпреки че малко са лудите като мен, които искат сватба в неделя  pardon
« Последна редакция: февруари 22, 2010, 03:25:35 от zvezdaa » Активен
mildi
Новак
*
Публикации: 16

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: февруари 21, 2010, 20:32:21 »

Здравей, zvezdaa, всъщност може и да сме се мярнали; аз бях с една приятелка, и като идвахме, имаше момче и момиче, които тъкмо си тръгваха; може да сте били вие smile Аз също имам колежка от работа, която се жени там преди около 2-3 години, през август; и е доволна, от менюто и обслужването в ресторанта, но не знам дали е използвала нощувки, защото и двамата с мъжа й са от Варна; но пак ще я поразпитам и ще пиша. Ние ще сме на 10 август - пада се вторник, а това е дори по-лудо и от неделя  tease
Активен
didinka_7
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: февруари 22, 2010, 06:48:27 »

въпреки че малко са лудите като мен, които искат сватба в неделя  pardon
[/quote]

И аз съм Луда,и аз ще се женя в неделя  yahoo
Момичета вчера гледах снимки от сватба във Вила Аква-жестоки.Беше лятото,с изнесен ритуал.Ако някой се интересува,мога да питам малко по-подробно.Беше на дъщерята на колегата ми,но той е плащал(нали е баща  Wink) и ще ми даде инфо.
Активен
rain
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: февруари 22, 2010, 09:07:33 »

Много се радвам, че имам съмишленици  - вторник, неделя, все е различно от събота yahoo
За Вила Аква мисля, че ще е доста скъпо, но провери все пак, може да ни устройва.
Хайде успех с организацията, следваща стъпка при мен фото и видео.  smile
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: февруари 22, 2010, 11:31:09 »

mildi, само ще подпишете във вторник или цялото тържество ще е тогава?

И НОРМАЛНОТО е в неделя, а не е лудост  good
Активен
Vanina
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: февруари 22, 2010, 12:49:34 »

Здвейте днес от мен smile Искам да попитам булки от Варна дали някой е ползвал услугите на фотограф Христо Момчаров? Или някой ваш познат да е ползвал неговите фото услуги  hi
« Последна редакция: февруари 22, 2010, 14:21:59 от Vanina » Активен
kokotseva
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #126 -: февруари 22, 2010, 14:32:34 »

здравейте на всички момичета! smile
и ние с моя приятел решихме нашата сватба да е началото на май месец, но съм объркана как да започна с организацията?! първо да проверя свободни дати в ритуалната и после за ресторант или обратното? моля да ми поясните откъде се започва, толкова ми е объркано! 
Активен
rain
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: февруари 22, 2010, 14:38:36 »

Здравей kokotseva,
добре дошла в клуба smile
Ние започнахме от датата, избрахме ден, дата, после в ритуалната и сега сме по ресторантите. Според мен като решиш за коя дата по-лесно ще търсиш ресторант. А в ритуалната все един час ще има да си запишеш! Успех!
Активен
kokotseva
Новак
*

« Отговор #128 -: февруари 22, 2010, 14:41:29 »

много благодаря! от вълнение съм написала май месец, исках да напиша месец юни! така е то, още не съм почнала с приготовленията а взех да се вълнувам danceg
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346

...живота е чудо....

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: февруари 22, 2010, 15:20:17 »

еха...още една юнска булка... kokotseva Welcome ... ти само си избери датичка, а ние ще помагаме с останалото като инфо за ресторанти и т.н.  поздравления!!!
Активен
kokotseva
Новак
*

« Отговор #130 -: февруари 22, 2010, 15:35:11 »

ами, харесахме си 05.06 сега трябва явно да търся ресторант за тази дата. искам да питам има ли някой който да има информация за хоризонт, като цени и условия?
Активен
Vanina
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: февруари 22, 2010, 16:18:00 »

За Хоризонт незнам, аз ходих до Димят, Одесос - ресторант "Варна" и Бялата къща. За съжаление свободните дати и списъците са в къщи и мога довечера да дам сигурно инфо за свободните на тези места. Мисля че в Димят бяха заети първите съботи на Юни за вечерни сватби. Но пък там има две зали. В  ресторант Варна мисял първите съботи пак бяха заети. Но за Хоризонт чувам доста негативни мнения напоследък. Но пак зависи за колко души ще е сватбата. Ние решихме да не избираме дата и да видим в ресторантите на които сме се спряли какво има свободно като съботи за месец май и юни, после да видим в ритуална зала и така. Защото май ресторантите най-бързо се резервират и изчерпват. А аз да се похваля днес най-вероятно ще капарираме "Бялата къща", ще се похваля утре за инфо точно кога, там офертите им бяха доста прилични и обстановката и на двама ни ни хареса, била съм на сватба там и беше добре останах доволна тогава. Спряли сме се и на ритуална зала Аксаково защото тук във Варна в ритуалната зала са я обърнали на печалбарство и е такава цифромания че ме заболя главата. Някой ако има впечатления от там да сподели smile
kokosveta ако нещо те интересува за тези места които споменах мога да ти дам инфо обиколихме ги в събота smile
« Последна редакция: февруари 22, 2010, 16:20:47 от Vanina » Активен
rain
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: февруари 22, 2010, 16:26:14 »

Ванина, аз имам въпрос за Димят. Има ли къде да се направи изнесен ритуал, защото по моите наблюдения само от булеварда  smile няма открити пространства, освен паркинг?
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #133 -: февруари 22, 2010, 16:31:40 »

Ох , аз се прибирам от задачки . Днес ми беше ден за фризьорство и гримьорство smile. Ходих до една позната фризьорка , искаше ми 120лв shok. Еми съжалявам няма да дам толкова пари . Така , после запазих и час за гримьор за пробна. Като ми мине пробната ще кажа при кого и дали ми е харесало. Запазих си и фризоьрка също за пробен. Тази част от подготовката ми е най - трудна , защото се оказа , че или не ми пасват цените на фризьорите или не ми харесва как работят. Не , че ако трябва няма да дам 120 , че и повече за прическа и отделно за пробна , даваме пари къде ли не и за какво ли не , ама като чуят , че си булка цените изведнъж стават с троен размер. Еми не съм си намерила парите на улицата, съжалявам. Малко гневно звуча ама почвам да се ядосвам , а до сега бях толкова спокойна. Уффф и ще сядам да правя един excel-ски файл с всички разходи до момента , както и предстоящите такива и ме мързи. С половинката наскоро приказвахме колко и къде още имаме да даваме като пари и дойде ред за самият ден - колко парички ще имате във вас ? Младоженеца трябва да ме купува , то е ясно , за там трябва някой лев , после за кафенце , за хотел , за това онова. Мислихме , мислихме и си казахме , че около 1000 лв даже и малко повече ще трябвя да си имаме в нас.
Активен
Vanina
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: февруари 22, 2010, 16:38:35 »

Ванина, аз имам въпрос за Димят. Има ли къде да се направи изнесен ритуал, защото по моите наблюдения само от булеварда  smile няма открити пространства, освен паркинг?

Здравей, за съжаление за това не разпитах понеже ние няма да организираме такив ритуал. Незнам длаи зад хотела няма градина за открито място, а мисля че вътре има доста места на които може да се направи.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: