Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 23, 2025, 00:55:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 6 част  (Прочетена 189992 пъти)

red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #105 -: февруари 19, 2010, 09:00:40 »

Момичета , има ли такова суеверие , че булката не трябва да вижда костюма на младоженеца? Питам , защото половинката иска да ходим заедно да си го избере , аз да си кажа мнението , нали аз съм щяла да го гледам през целия ден blush.
Някой някакви впечатления да има от фризьорски салон Милена стил ? Мисля да ходя там на пробна прическа , една позната ми препоръча салона. Работят заедно с гримьорката Маруся , аз съм чувала много хубави неща за тази жена , че работи  бързо и хубаво . Аз ще си взема информацията , която ме интересува от извора, но ще помоля някой , който си е правил грима при Маруся и ако са му достъпни снимките да ми покаже една - две да преценя как работи . Аз имам кой да използвам за грим , но жената , с която говорих каза , че няма да може да дойде у нас , а аз трябва да ида на мястото където работи , а това означава да си губя от времето.
Активен
didinka_7
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: февруари 19, 2010, 09:07:21 »

Roxy,а знаеш ли дали златарят,който споменаваш-Кожухаров може да използва наше злато,напр.ние даваме жълто,а той изработва бяло?Или вече ставам малко нахална  pardon
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: февруари 19, 2010, 10:00:28 »

red_roses, няма такова суеверие. Спокойно избирайте костюма заедно good

didinka_7, всички златари вземат злато, но няма с него да изработят пръстените ви, а от друго.
Активен
didinka_7
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: февруари 19, 2010, 10:06:40 »

LIONELSA благодаря за бързия отговор.И аз това имах пред вид ама май зададох въпроса малко неправилно! blush
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #109 -: февруари 19, 2010, 10:25:04 »

Нашите халки са от този златар. Станаха бързо и хубави. Ние също дадохме злато, но чак при получаването им. Но понеже беше от родителите ми аз си го нарекох, че все едно то е участвало в изработката им  blum
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: февруари 19, 2010, 11:03:30 »

Златарите много обичат да получават от старото злато. Много по-качествено е от сегашното.
Ние също щяхме да даваме старо и то от някогашния Минерал сувенир и направо им  потичаха лигите като им казвахме. sarcastic
Активен
red_roses
Професор

« Отговор #111 -: февруари 19, 2010, 11:19:30 »

Ние дадохме злато на един златар, до нас му е ателието. Уж викаше , че нашето злато е ползвал за направата на халките ама и мен ме съмнява. Понеже моята халка  трябваше да бъде с повече бяло злато той каза : "ами вие нали знаете , аз ще ползвам вашето злато пък то бялото всъщност е жълто с полировка отгоре някаква". Както и да е де, излязоха и двете халки общо 11грама , за изработка ни взе по 17лв на грам и доплатихме някаква фира. Общо към 210лв излезе всичко.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: февруари 19, 2010, 11:27:04 »

"ами вие нали знаете , аз ще ползвам вашето злато пък то бялото всъщност е жълто с полировка отгоре някаква".
Oh my ... crazy crazy crazy

Бялото злато се получава с примеси. Каква полировка?!?!Какви пет лева?!?!?
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: февруари 19, 2010, 14:19:56 »

Roxy ако чете тук да си изпразни кутията, защото не мога да й отговоря на личното съобщение.
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #114 -: февруари 19, 2010, 14:20:59 »

Малко сме  Offtopic Но бялото злато не е жълто с полировка!!! По-добре потърси друг златар. В темата назад са споменавани други, от които момичетата са доволни.
Активен
pisimisi
Любопитен
*
Публикации: 43

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: февруари 20, 2010, 12:49:35 »

red_roses,моя грим е правен от Маруся.Невероятен професионалист.Работи бързо,съобразява се с всички твои желания и детайли около сватбата.Задължително правите пробен грим.Идва на място в самия ден.И най-важното помни на 100% какъв грим трябва да ти направи,въпреки многото булки.Страхотен човек на когото можеш да разчиташ.При нея няма издънки,закъснения и т.н.Много мила и коректна.Аз съм изключително доволна и я препоръчвам с две ръце. good Пробния грим с нея го направихме на моминското ми парти и като се погледнах в огледалото направо загубих ума и дума.А като ме видя и половинката направо беше като гръмнат. Oh my ....Получи се потресаващ резултат.От сватбата има доста снимки в албума ми.Можеш да погледнеш.Дано да ти харесат smile
Активен
red_roses
Професор

« Отговор #116 -: февруари 20, 2010, 18:09:36 »

Pisimisi , страхотна си била , поздравления smile. Много ми допадна и гримът , точно такъв какъвто харесвам и аз , хем не много силен , но пък и достатъчно изразителен . Сега ще те попитам и каква й е тарифата , за самият ден , както и за пробния. Ако искаш на лични ми отговори , както си прецениш. Аз и преди съм казвала , имам вариант едно момиче моя позната гримьорка да ме направи , но за съжаление няма как да дойде в нас и за това много се чудих какво да правя и май май ще ангажирам някой да дойде в нас дето ще ходя да се разхождам по улиците. А и така честно казано ще си спестя бая време , защото аз мислех към 08:30h да почна с прическата и към 10 и нещо да бягам към гримьорката и да се върна към 12 най - късно , че да се обличам и посрещам гости , а така преспокойно мога да започна с приготовленията малко по - късничко.
Активен
Rossito
Сватбар
Публикации: 212

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: февруари 20, 2010, 18:14:44 »

Pisimisi и мен ме интересува Маруся, ако може и координатите и да оставиш give_rose
Активен
pisimisi
Любопитен
*
Публикации: 43

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: февруари 20, 2010, 19:02:07 »

Благодаря,red_roses за хубавите думи.Ето и цените на Маруся: 15-20лв.пробен грим и 50лв.булчинския в деня на сватбата.Тел 0889557812 smile
« Последна редакция: февруари 20, 2010, 19:55:53 от pisimisi » Активен
mildi
Новак
*
Публикации: 16

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: февруари 21, 2010, 13:27:40 »

Момичета, ако някой е правил сватба в Корал, може ли да споделите мнение за обслужването. Аз ходих да го гледам тази събота, залата доста ми хареса, и управителката беше много любезна, и обещаваше много - отстъпки за стаите за настаняване на гости, и т.н. Коректни ли са в това отношение? Какъв процент отстъпка дават за стаите, че управителката не можа да ми каже конкретни цени от сега?
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: