Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 23, 2025, 00:56:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 6 част  (Прочетена 190006 пъти)

Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: февруари 18, 2010, 09:17:58 »

Вие да имате други идеи за ресторант, който не е с теракот, Ламинат?
И аз точно това търсех. Беше ми харесал Палас, но миналата година отказаха да правят сватби лятото и отпаднаха, тази година не знам как са. В Ривиера също беше с мокет, но там е доста скъпо. Ние бяхме в балната зала на Мелиа. Хареса ми, понеже беше с мокет, а по средата имаше дървен дансинг, защото пък на мокет не е много удобно да танцуваш. Тук се вижда.
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #91 -: февруари 18, 2010, 09:49:35 »

Бухтичка много ти благодаря за инфото. Ще се провери и там blum
Активен
Trufel
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Обичам да съм обичана...

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: февруари 18, 2010, 10:18:45 »

Roxy, аз питах за пликовете, благодаря ти.
Иначе Vanina е права за кутийките от този сайт. Аз вчера ходих до магазинчето на Селиолу (до Пикадили Център е) и имаше кутийки всякакъв размер от 0,80 лв. до 2 лв. някъде. Както и други полезни неща за "направи си сам" булките.  Wink Така че благодаря на mimka25, че сподели с нас сайта.
Иначе както съм тръгнала, да ви споделя, че съм напът сама да си направя и тортата, и букета...  tease
А я подшушнете откъде да взема нещо (тетрадка, тефтер, албум - и аз не знам какво), което да преобразя в сватбена книга.  blush
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: февруари 18, 2010, 10:31:20 »

Trufel, в Ориндж ще намериш много подходящи тетрадки/тефтери за целта. Но си мисля, че е по-добре в екселски файл да го правиш, а после да принтираш само определени неща и да ги залепиш в такава тетрадка, щом държиш.

Лично на мен така ми беше по-лесно, защото директно копирах препратки към сайтове, снимки, координати на фирми и какво ли още не. В една таблица ми се изчисляваха разходите автоматично.....абе удобство си е. Всички раздели бяха в отделни sheet-ове(букет, късметчета, украса, прически...)

А за тортата и букета ще помагаме  good, защото булката не бива сама да си прави букета. Суеверие. Носи се от кумата, както булото, ръкавиците и обувките.
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #94 -: февруари 18, 2010, 10:47:23 »

Trufel отиваш в кинжарница Слънчоглед и си купуваш скицник за акварел 4.20 с много дебели корици лесно се облича и вътре има с няколко вида листи като дебелина и материя продават също и лепенки със сватбена тематика халки сърца  залепяш на всяка ктраничка или ако имаш перфораторче може да си нащракаш всяко листче вътре и си готова  Wink
lionelsa много си хубава на тази снимка чак не можах да те позная  голям бонбон ! air_kiss
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #95 -: февруари 18, 2010, 10:53:37 »

Аз от Слънчоглед си купих скицник, но от тези с дебелите корици и хубави твърди листи. Облякох го в хартия (пак от същщия магазин) и налепих отгоре морски нещица и една лента, която имитираше рибарска мрежа.

Иначе Лионелса май имаше предвид т.нар. скрапбуук, където се събират идейки, мостри, снимки, материали  girl_wink
Активен
Бухтичка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: февруари 18, 2010, 11:09:05 »

Понеже ви чета, че постянно коментирате разни магазини за дреболийки, някъде виждали ли сте сатенени панделки, около 4 см. ширина и избор на повечко цветове? Аз набелязвам някои места и ще проверя де, но ако някой е виждал ще ме улесните много smile
Активен
Trufel
Ентусиаст
**

Обичам да съм обичана...

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: февруари 18, 2010, 11:11:50 »

Ех, че сте ми бързи!  Flower
Слънчоглед скоро ще ми стане втори дом, но пак ще се ходи.   Yes
В този ред на мисли, Бухтичка, в Слънчоглед на втория етаж и панделки има.  good
Иначе lionelsa, екселският файл е вкаран в употреба вече, както и няколко папки със снимков материал  girl_wink, но имах предвид въпросната книга с пожелания от гостите на сватбата  pleasantry.
Относно суеверието за букета - може ли аз да давам инструкции и само да гледам, а мама да го прави ...  laugh Кумата и без друго ще кацне на сватбата от София и няма да я ангажирам с абсолютно нищо.
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #98 -: февруари 18, 2010, 11:16:10 »

Бухтичка, до магазин Премаман ако продължиш в посока Чаталджа има такъв магазин - продават мъниста, копчета и панделки. Такъв магазин има на ген. Цимерман близко до пресечката й с Цар Асен  good
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #99 -: февруари 18, 2010, 11:35:25 »

Trufel да точно за сватбени книга  в тях гостите пишат поздравления и пожелания към вас !Ето погледни в галерията всичките са от такива скицници за акварел http://svatba-biju.com/album/130
после си е обличаш и украсяваш съобразно тематиката на сватбата
Активен
Бухтичка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: февруари 18, 2010, 12:06:59 »

Бухтичка, до магазин Премаман ако продължиш в посока Чаталджа има такъв магазин - продават мъниста, копчета и панделки. Такъв магазин има на ген. Цимерман близко до пресечката й с Цар Асен  good
Не се сещам точно, но ще се огледам. В Слънчоглед не съм гледала, но по принцип ми трябват на едро.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: февруари 18, 2010, 12:27:33 »

funnytooth И аз съм една шматка. То нали нямаше да имаме таквоз чудо на сватбата и съвсем съм я изклчила сватбената книга funnytooth

Иначе Trufel, и аз съм като тебе. Искам всичко през моите ръце да мине и пред зоркия ми поглед. Суеверие да не гледаш как се прави, няма. Така, че спокойно наставлявай отстрани, но и за двете ви ще е доста изнервящо, предполагам. Та по мое мнение, по-добре да не гледаш sarcastic

Бухтичка, панделики има и на Пискюлиев в едно магазинче и то огромно разнообразие. То е за копчета, ленти, прежди и каквото се сетиш.
Активен
Trufel
Ентусиаст
**

Обичам да съм обичана...

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: февруари 18, 2010, 16:18:35 »

Суеверие да не гледаш как се прави, няма. Така, че спокойно наставлявай отстрани, но и за двете ви ще е доста изнервящо, предполагам. Та по мое мнение, по-добре да не гледаш sarcastic
  funnytooth

Abii, точно за това ставаше дума, ще видя в Слънчоглед.  give_rose
Активен
rain
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: февруари 18, 2010, 21:50:21 »

Здравейте дами,
кажете къде да отида за халки. Четох някъде за златар срещу икономическия техникум, но не разбрах точно къде, на Княз Борис или някъде из уличките?
Активен
Roxy
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #104 -: февруари 19, 2010, 00:11:53 »

Ако е същия за когото си мисля казва се Любомир Кожухаров. Ателието е на "Княз Борис". Като тръгнеш от ВИНС-а посока Севастопол ти се пада от дясната страна. До него има един магазин за детски дрехи, който преди май беше аптека. За него знам, че изработва халки и по снимка. Изцяло по желание на клиента. smile
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: