Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 23, 2025, 00:26:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 6 част
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
36
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 6 част (Прочетена 189668 пъти)
Dinna
Професор
Публикации: 310
Отг: Сватба във Варна - 6 част
«
Отговор #60 -:
февруари 15, 2010, 16:24:51 »
Mariyanakutsarova
зависи много от броя на гостите и дали имате хора, който ще идват от чужбина. Ние вече изпратихме поканите, сватбата ни е края на юли месец, тъй като голяма част от гостите ни идват от чужбина и им трябва предварително време да планират пътуването.
Ако нямате този проблем си мисля, че 2-3 месеца е достатъчно, за да могат да Ви отговорят и да имате крайният брой гости до месец преди сватбата.
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #61 -:
февруари 15, 2010, 17:26:23 »
Ванина, моите лични наблюдения от обиколките ни по ресторантите са, че 25 лв. може да мине направо за евтин куверт
На много места кувертите варират около 35 - 40 лв., което според мен е масовата цена. Има разбира се и за 45 - 50 лв. и нагоре, което може би вече е множко (зависи от финансовите възможности де).
Активен
Abii
Професор
http://svatba-biju.com/
«
Отговор #62 -:
февруари 15, 2010, 21:56:03 »
Последна информация за кувертитe за тази година през лятото на Елена Златни пясъци 40,00лв Термал 35,00лв Бриз 3 25,00 лв
«
Последна редакция: февруари 15, 2010, 23:39:35 от Abii
»
Активен
mariyanakutsarova
Любопитен
«
Отговор #63 -:
февруари 15, 2010, 22:44:49 »
благодаря ти,Dinna.и аз мисля към средата на март да ги пращам вече поканите.нямаме гости от чужбина но всички ще са от софия а сватбата ще е във варна.
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #64 -:
февруари 16, 2010, 09:02:44 »
Ние сме в Бриз2 и честно казано аз като гледах менюто и като направих едно примерно някъде ми излизаше между 30 - 35лв.
Момичета аз ходих вчера на пробна прическа , нави ме с маша и после я посъбра отпред и ми закичи едни цветенца. Харесах се , но понеже нали на пробните прически не слагат почти стилизиращи продукти и тя падна след има няма 2 часа и нашите нищо не можаха да видят от нея , добре , че се снимах та добиха някаква представа. Сега ще ходя при още една фризьорка да ме направи с вдигната коса и ще помисля какво да правя.
Активен
didinka_7
Ентусиаст
«
Отговор #65 -:
февруари 16, 2010, 10:00:07 »
Vanina
ако искаш ще ти изпратя на лични Gsm на управителя на Димят.Доста приятен човек.Изпратиха ни различни оферти и ти сама можеш да си формираш куверт.Например нашият стана точно 30лв. и мисля,че е достатъчен.Включва и салата и предястие и основно.Има и отделно 1.50лв.такса на човек за алкохол,безалкохолно и мезета колкото вие искате.
Предплата за ресторанта е от 500 до 1000лв.Предлагат те да направят тортата като е безплатна тортата за кумовете и питата за посрещане.Ако искаш питай още нещо.
Може ли да питам мислите ли,че ще е добре ако украсата ми е от лалета,дали букета ми ще е красиво да е от лалета?
Активен
Abii
Професор
«
Отговор #66 -:
февруари 16, 2010, 10:28:42 »
didinka_7 разбира се че ще е красиво пращам ти 2 букета на мой булки да видиш много са нежни
132ca07fa2f38c2613cf8d317b6ec848.jpg
(22.98 KB, 314x209 - видяно 3781 пъти.)
Активен
Abii
Професор
«
Отговор #67 -:
февруари 16, 2010, 10:29:45 »
и комбинацията между фрезии и лалета е супер
694e48ac27c0a599d26001352d142114.jpg
(23.96 KB, 209x314 - видяно 3711 пъти.)
Активен
didinka_7
Ентусиаст
«
Отговор #68 -:
февруари 16, 2010, 11:12:33 »
Abii
Толкова съм ти благодарна за всички съвети.Спряхна лалета и фрезии,просто защото е толкова нежно, а и като видях идеите и за украса...
Само да кажа на всички,които мислят да си изработят лично поканите- в Слънчоглед има много добри идейки и не толкова скъпи материали.Аз даже вече си харесах вида на поканата,но много ме е страх да започна да ги изработвам,защото съм доста
(нервна)
Активен
Vanina
Новак
«
Отговор #69 -:
февруари 16, 2010, 14:02:27 »
didinka_7
благодаря за инфото аз вече се обадих да поразпитам и говорих с много любезен служител там. Очаквам оферта за меню и свободни дати. А относно лалетата да много красиво и нежно ще стои, ако искаш може да са цветни като алцент ако ще имаш тематичен цвят за сватбата, може да са в комбинация с цветя други но мисля че само лалета ще стоят също страхотно, ще ти изпратя на ЛС някои предложения за букети
Активен
Мименце
Професор
Искам всичко!!!
«
Отговор #70 -:
февруари 16, 2010, 14:31:03 »
Момичета имам нужда от помощ. Вече сигурно в 10 ресторанта питахме, гледахме и накрая поне двамата си изяснихме какво точно търсим. Не ни харесват подовите настилки в ресторантите, уф малко тъпо се изразих ама....... не ни харесва как изглеждат с ламинат или теракот/гранитогрес
Решихме, че това ще е един от основните критерии. Дотук видяхме два ресторанта с мокет - ресторант Его /Бившия бизнес хотел,но там като условия не ни допадат/ и ресторанта към хотел Орхидея на Зл. пясъци. От последните още чакам оферта.
Вие да имате други идеи за ресторант, който не е с теракот, Ламинат?
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346
...живота е чудо....
«
Отговор #71 -:
февруари 16, 2010, 15:02:53 »
Цитат на: mimka25 в февруари 16, 2010, 14:31:03
Момичета имам нужда от помощ. Вече сигурно в 10 ресторанта питахме, гледахме и накрая поне двамата си изяснихме какво точно търсим. Не ни харесват подовите настилки в ресторантите, уф малко тъпо се изразих ама....... не ни харесва как изглеждат с ламинат или теракот/гранитогрес
Решихме, че това ще е един от основните критерии. Дотук видяхме два ресторанта с мокет - ресторант Его /Бившия бизнес хотел,но там като условия не ни допадат/ и ресторанта към хотел Орхидея на Зл. пясъци. От последните още чакам оферта.
Вие да имате други идеи за ресторант, който не е с теракот, Ламинат?
мдам имаме
.... хотел романс е с червен килим....но незнам дали самия стил на хотела ще отговаря на желания тип сватба...
а хотел Орхидея е много хубав..и на мен много ми допадна когато го разглеждахме.....
«
Последна редакция: февруари 16, 2010, 15:05:01 от toni8301
»
Активен
Rossito
Сватбар
«
Отговор #72 -:
февруари 16, 2010, 15:08:04 »
mimka25
, изобщо не е странно това, което казваш. С мокет или килим е доста по-уютно според мен. Това, което се сещам в момета са х-л Романс и х-л Димят - те са с мокет.
Момичета, кажете ми моля ви къде да отида за покани. Знам, че каталози има в почти всички свтбени магазини, но нямам много време за обикаляне. Ще ви бъда благодарна, ако си споделите впечатленията къде има хубави каталози с покани, за да отида направо там
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346
...живота е чудо....
«
Отговор #73 -:
февруари 16, 2010, 15:14:35 »
Цитат на: Rossito в февруари 16, 2010, 15:08:04
mimka25
, изобщо не е странно това, което казваш. С мокет или килим е доста по-уютно според мен. Това, което се сещам в момета са х-л Романс и х-л Димят - те са с мокет.
Момичета, кажете ми моля ви къде да отида за покани. Знам, че каталози има в почти всички свтбени магазини, но нямам много време за обикаляне. Ще ви бъда благодарна, ако си споделите впечатленията къде има хубави каталози с покани, за да отида направо там
Rossito - аз моите покани ще ги поръчам ето тук...
http://www.violet-bg.com/pokani.htm...
доста момичета от форума са писали за този сайт..момичето наистина е много мило и прави много красиви неща..дано ти хареса
Активен
Мименце
Професор
Искам всичко!!!
«
Отговор #74 -:
февруари 16, 2010, 15:16:43 »
toni8301
ще го обсъдим Романс с теб на кафенце
Rossito
благодаря за идеите. Ще ги огледаме и двете предложения
За покани бях ходила с една приятелка в Бижу и много ми харесаха, имат поне 4 каталога
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...