Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 22, 2025, 17:52:41
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 6 част
Страници:
1
...
31
32
[
33
]
34
35
36
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 6 част (Прочетена 189473 пъти)
reni_vn
Ентусиаст
Булчица
Отг: Сватба във Варна - 6 част
«
Отговор #480 -:
април 28, 2010, 17:13:39 »
Здравейте момичета !
Ще се срещам с Димитър Горчев ( водещ и ДЖ) - някой има ли някакви впечатления от него. Ще се радвам да споделите всякаква полезна информация с мен
Поздрави ! ! !
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #481 -:
април 28, 2010, 18:12:56 »
reni_vn
, на едно караоке парти веднъж беше водещ за малко (за малко , защото тогава мисля , че му се наложи да излезе) и мисля , че добре се справи. Пуска разни шегички от време на време , забавен е. Освен това съм слушала негови предавания по радиото , лично за мен се справя добре с работата си най - вече на шоумен.
Активен
Abii
Професор
http://svatba-biju.com/
«
Отговор #482 -:
април 28, 2010, 18:48:08 »
reni_vn Димитър Горчев много добър избор
голям майтапчия и купонджия той е само водещ Дж е друго момче с което той работи !
Активен
mote
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #483 -:
април 28, 2010, 22:33:46 »
Здравейте моми4ета,
малко по- рано в темата видях, 4е е станало въпрос за хубаво място за фотосесия. Вярно е, 4е е работа на фотографа да планира фотосесията, но от друга страна много ще се радвам ако някой сподели опита си по въпроса.
На снимки от форума съм виждала градина, а на заден план се вижда 4ервена сграда със стълби пред нея. Някой знае ли къде е това място?
Аз примерно имам в плана на деня малка дупка между ритуална зала и църкавата и ми се искаше да направим малка фотосесия- знаете ли хубаво място в близост до ритуална зала?
Активен
Rossito
Сватбар
«
Отговор #484 -:
април 28, 2010, 22:48:37 »
Нина, Abii благодаря ви за инфото.
Относно времето на 08.05 направо ме е обзела параноя
,през един час проверявам сайтовете за прогнозите и когато видях едно огромно
ми стана едно такова хубаво и имах някаква надежда, че ще е случим на хубаво време... а сеха отварям сайта, който е посочила zvezdaа и какво да видя ...
Активен
Abii
Професор
«
Отговор #485 -:
април 28, 2010, 23:12:47 »
mote
мисля че говориш за Евксиноград но знам че входа за влизане там е много голям и не всеки път пускат и е с предварително уговорен час !
Активен
red_roses
Професор
«
Отговор #486 -:
април 29, 2010, 07:53:39 »
Аз вчера ходих до Ботаническата градина , за която Abii ми каза и трябва да ви кажа , че останах страшно очарована. Все едно се намираш в планината , има поточе , водопад , параклис , и много много дървета и храстчета и всичко е зелено и е просто невероятно. Е, цветята не са цъфнали , но има диви цветчета , глухарчета. Цената за снимки е 30лв за половин час. Ние в момента се двоумим още какво да правим понеже една фотосесия отива някъде поне час , а дори и повече в зависимост от това какво време ще имаме (ние ще имаме 2.30h до ресторанта). Който реши , обаче да ходи в градината му препоръчвам да си сложи някакви удобни и ниски обувки , защото все пак се върви по разни пътечки малки , има камъчета и не става да си на висок ток. Иначе по принцип фотографът ни предложи местенца , но ние искахме и ние да потърсим и да решим къде ще е най - добре. Ако вали ще е в някой хотел макар , че не ми се иска, няма как. Сетих се сега за още едно място - паркът Владислав Варненчик. Не знам там как стои въпросът с цените, трябва да проуча. Иначе аз там израстнах като малка , живеехме на две крачки от парка и там прекарах хай - хубавите си детски години.
Относно времето и аз гледах , че ще вали , но надеждата умира последна. А и в момента малко съм позабравила за него , защото имам още неща за вършене и това е малко на по - заден план.
«
Последна редакция: април 29, 2010, 08:21:15 от red_roses
»
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #487 -:
април 29, 2010, 08:48:41 »
red_roses,
кой е този парк Владислав Варненчик? Аз от една година съм във Варна и не познавам добре града, ама нали обичам да се разхождам и ако не го знам, ето къде ще съм в събота
А за Ботаническата ми се струва приемливо 30 лв такса. Едва ли някой ще те следи кога си влязал и колко си снимал. Всички туристи там снимат. Поне аз така си мисля
В снимките от нета видях карета с младоженци.Дали не я предостъпват безплатно?
Активен
red_roses
Професор
«
Отговор #488 -:
април 29, 2010, 09:08:10 »
lionelsa
,следят за времето , на входа има една жена, която подробно ни обясни за колко време колко ще ни вземе. Предполагам , че всичко си водят стриктно по отношение на това. Иначе пък таксата за посещение е 2лв и е за целият ден, барбекю да си наемеш е 15лв , но предварително се запазва, понеже събота и неделя имало много хора.
Паркът Владислав Варненчик се намира на самият булевард с това име , съвсем близо до Мебелната палата в квартал Петлешев. Сега не знам как се казва кварталът, но на времето ние като живеехме там така се казваше. Няма как да не го намериш , той е на самия главен път.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #489 -:
април 29, 2010, 09:35:27 »
Момичета, довечера в 6:30 имаме среща на часовника на общината - заповядайте!
Активен
Rossito
Сватбар
«
Отговор #490 -:
април 29, 2010, 10:27:19 »
Момичета, имате ли някакви наблюдения върху фирми за кетъринг. Знам, че Камелията предлагат такива услуги. Иска ми се да поръчам няколко плата за къщата от, където ме извеждат, но нямам никакви впечатления за качетвото и цените на кетъринг услугите.
Благодаря ви
Активен
Abii
Професор
«
Отговор #491 -:
април 29, 2010, 12:05:32 »
Rossito
Фирма Ведима правят много хубав кетъринг имат страшно оргинални неща мисля че бях регистрирани тук и можеш да ги погледнеш в личната галерия ще проверя името и ще ти пусна да видиш ! Ето намерих е регистрирани са като наташа
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/nata6a/124.jpg.html?action=gallery
А това е сайта им
http://vedima.free.bg/
«
Последна редакция: април 29, 2010, 12:11:17 от Abii
»
Активен
red_roses
Професор
«
Отговор #492 -:
април 30, 2010, 08:24:40 »
Извинявам се за грешката - булеварда , на който се намира паркът Владислав Варненчик не е със същото име , като парка , а се казва Янош Хуняди. Грешката е моя.
Активен
mote
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #493 -:
май 01, 2010, 13:12:39 »
Мерси на вси4ки за отговорите
!
Абии, Евксиноград има ли слу4айно интернет страница или тел за връки. У4удам се въобсте 4е пускат там- преди май бе6е затворено. Съдейки по снимките на другите моми4ета може би си заслужава да се пробва!
Ина4е аз съм била на коктеил с кейтъринг на Камелия и бяха много декоративни нестата , а и доста вкусни и свежи. Те имат доста насъбран опит
Искам да ви питам- някои знае ли какви възможности има във Варна за разходка с кораб4е? Замисляме се с младоженеца да организираме такава в неделя след сватбата
Какво сте кажете за идеята?
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #494 -:
май 01, 2010, 14:19:36 »
mote
това е супер идея!!!!!!!!!!!
Колко хубаво!!!!!!!