Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 22, 2025, 18:09:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 6 част  (Прочетена 189520 пъти)

Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #30 -: февруари 09, 2010, 11:58:51 »

Друго много важно е ако случайно времето се развали има ли капацитет заведението да  ви прибере на закрито . smile
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #31 -: февруари 09, 2010, 14:33:22 »

http://www.lamore-bg.com/
Това са  тортите на  Ламоре във Варна имат си вече сайтче  smile
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #32 -: февруари 09, 2010, 14:49:32 »

Abii в градината на нашата къща няма да стане, проблем ще възникне за нощувките, а и този кетъринг излиза доста солено sad Идеята беше, че в лятната градина има 100 места, има дансинг, а и никой няма да ни притеснява да намалим басовете blum
Имаш ли идея за комбинирана музика - да има оркестър, а след 22.00ч Ди Джей?
В неделя ще ходим до хотел Детелина, в него район има ли друг ресторант в този ценови клас?
Активен
rain
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: февруари 09, 2010, 15:02:11 »

Мимка25, точно срещу Детелината е хотел Термал. Виж и там, според мен са сходни като условия и цени. Успех!
Активен
Мименце
Професор

Искам всичко!!!

« Отговор #34 -: февруари 09, 2010, 15:17:09 »

Ще го видим Термал, въпреки че на снимки не ми допадна много. На живо пък може би ще изглежда по-добре smile
 give_rose
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: февруари 09, 2010, 17:00:45 »

Относно офертата, която ни предложиха в Аква, наистина е изготвена много добре, но има някои неща, които са написани с ужасно ситен шрифт и не ми допаднаха много  NO незнам, като че ли никога не съм чувала, че цените важат до три месеца след даване на капарото  crazy ами после  huhhuh.gif незнам, ние не успяхме да видим самия ресторант, но момичето наистина е много мило и ни покани на 14.02, когато ще има сватба и тъкмо ще можем да видим как изглежда ресторанта украсен за сватба. Благодаря все пак за мнението, ще продължавам да търся и ще кажа после какво е станало  good

Честно казано аз бях забравила, че офертата важи 3 месеца, но наистина е притеснително да не ви извъртят някой номер  beating
А иначе и на нас като отидохме първия път ни казаха така, че ресторантът в момента не бил в подходящ вид и да дойдем на другия ден като имат сватба да го видим украсен. Но както казах вече, на мен не ми хареса - има малко Г - образна форма, освен това столовете са от тези, които слагат в конферентните зали. А украсата им включва и калъфи за столовете, но не са цели (до земята), а обхващат само облегалката и всъщност се вижда, че столът е от тези най - елементарните. Като питах казаха, че нямат други калъфи. Предполагам обаче, че ако се спрете на този ресторант, едва ли ще е проблем да си наемете външна фирма за украсата, ако не ви допадне тяхната  Wink
Активен
elibeli
Новак
*
Публикации: 7

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: февруари 10, 2010, 10:13:03 »

Ха ха, явно това са стандартни реплики за ресторанта, ще го видим като отидем в неделя, а иначе и утре ще обикаляме на още няколко места и ще идим на какво ще се спрем, ще кажа после какво сме избрали  Wink
Активен
Мименце
Професор

Искам всичко!!!

« Отговор #37 -: февруари 10, 2010, 10:15:46 »

Ние започваме нашата обиколка на ресторанти в неделя.Списъкът ни е :
1 Детелина
2 Термал
3 Бона Вита
4 Журналист
5 Белвю
Като огледаме залите ще пиша отново тук smile
Аби като изберем датата окнчателно, ще звънна за музиката danceg
elibeli да не се засечем някъде в неделя Wink
Активен
Pepsi80
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #38 -: февруари 10, 2010, 11:15:15 »

Момичета, трябват ми сватбени чаши. Освен магазините около ритуалната зала, сещате ли се къде може да има избор на чаши за шампанско?
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: февруари 10, 2010, 11:32:15 »

А ти какви си търсиш? По-луксозни ли? Има не лоши и по-евтини на Пискюлиев в едно магазинче.
Активен
Мименце
Професор

Искам всичко!!!

« Отговор #40 -: февруари 10, 2010, 11:41:00 »

http://polinika.com/wedding-bg.html, тук има доста интересни модели.
Виждала съм в Образцов дом на втория етаж, а на отсращния тротоар има един магазин "Вико", също има.
Активен
elibeli
Новак
*
Публикации: 7

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: февруари 10, 2010, 11:46:44 »

Сватбени чаши има и в самата ритуална зала, там където се записват часовете, хубавки са, може да отидете да разгледате, а иначе има и едно малко магазинче на Пискюлиев към пазара, дано си харесате  girl_wink
Активен
Pepsi80
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #42 -: февруари 10, 2010, 11:47:43 »

Не, не държа да са луксозни,просто трябва да ми харесат. Къде е това магазинче на Пискюлиев?
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: февруари 10, 2010, 12:31:07 »

От Билла по посока катедралата. Пада се в дясно. Продават различна кухненска посуда. На витрината винаги има изложени чаши. Няма как да го подминеш. Вътре предлагат и други сватбени неща.

Някъде по темите гледах координатите на варненска фирма, която прави сватбени чаши. От цялата страна поръчват и са много доволни булките.  Но не помня името pardon
Активен
Мименце
Професор

Искам всичко!!!

« Отговор #44 -: февруари 10, 2010, 13:53:46 »

http://www.poligrup.hit.bg/ritualni.html, тук също има даста чаши. Мисля, че за тази фирма става дума в другите темички smile
Аз лично смятам да се възползвам и за другите стъклени изделия, за аранжировката blum
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: