Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 23, 2025, 00:45:51
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 6 част
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
36
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 6 част (Прочетена 189881 пъти)
didinka_7
Ентусиаст
Отг: Сватба във Варна - 6 част
«
Отговор #165 -:
февруари 24, 2010, 09:27:12 »
Vanina
,ние също ще пропуснем църквата.Настоящият ми съпруг не е кръщаван и не е вярващ и ще го пропуснем.
Бях обещала да дам инфо за Вила Аква-кувертите започвали от 50лв. за нощувки до колкото разбрах не свалят от цената,а и за летни сватби с повече хора нямали места.Май наистина е доста скъпичко
Това все пак е инфо от сватба провела се миналата година.
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #166 -:
февруари 24, 2010, 10:06:12 »
Бях обещала да пиша след като ми мине пробния грим. Ами запазих си и гримьорка, фризьорка също. Фризьорката е една женичка много готина , която още преди 10 години на абитуриентския бал ме прави. Иначе относно грима - ами не можах да се позная в огледалото. Това момиче Криси работи супер бързо и професионално. За има няма даже 30 мин ме преобрази . Веднага след като ме направи скочих от стола превъзбудена да й благодаря и да й кажа колко е перфектна и я запазих веднага. Аз си направих грима по обяд и до вечерта до 22h някъде не мръдна , само малко се бях просълзила вечерта от смях и аз имам навика да забравям , че имам грим и си поизбърсах сълзите така , че се поразмазах. Най -вероятно и на сватбата ще забравям , че имам грим
. Гледах и снимки на грим правен от Маруся , също толкова добра.
Активен
Trufel
Ентусиаст
Обичам да съм обичана...
«
Отговор #167 -:
февруари 24, 2010, 10:43:21 »
Благодаря ти,
mimika25
, каквато - такава май ...нямаше други варианти за нашата дата, пък и ние нали ще я красим залата
Активен
Jorjeta
Сватбар
Публикации: 180
«
Отговор #168 -:
февруари 24, 2010, 10:54:27 »
Rossito, чудесна си
...много, много благодаря
Активен
dalliq
Регистриран
«
Отговор #169 -:
февруари 24, 2010, 12:19:42 »
Здравейте момичета
Снощи изчетох форума, чудя се след толкова организация, как чак сега попадам на него! Ще се радвам да се присъединя към вас и да споделя опит, както и да черпя идеи от вас! Моето щастливо събитие ще е на 08.05. Вече сме организирали основните неща - час в ритуалната, църква, ресторант, фото, видео, ди джей и водещ. Сега се вълнувам от добър бижутер, покани и грим. Ще съм благодарна да получа инфо.
Забравих - имам и рокля, учудващо рано беше готова и сега се старая да не я наглеждам всеки ден
)
Активен
Мименце
Професор
Искам всичко!!!
«
Отговор #170 -:
февруари 24, 2010, 12:25:38 »
dalliq
Още една булка за тази година
прекрасно.
Би ли споделила за ресторанта, че аз живо се интересувам от нови идеи
За другите неща - всички ще помагаме.
Активен
dalliq
Регистриран
«
Отговор #171 -:
февруари 24, 2010, 12:45:13 »
Ние запазихме основния ресторант на Димят, който, както и тук струва ми се беше обсъждано, е доста сепариран заради колоните, но аз изключително много исках да сме в града, а и условията им звучат много приемливо, нов е, красив е и няма нужда от много украса, след 27.02 очаквам снимки от проведена там сватба, защото засега имат само от банкетната зала. Иначе основното ми притеснение е, че ще са 2 сватби в хотела по едно и също време, но все пак мястото е ново и следва да са предвидили тези неща. В общи линии тазгодишните пролетни булки ще сме опитните зайчета на Димят
)
На сестра ми сватбата през 2007 беше в Бизнес хотела, всичко беше чудесно като обслужване, но....на 18.08 климатикът не работеше! Никога не можем всичко да предвидим за съжаление.
Ходихме също ние в Орхидея - страхотно отношение и разкошно фоайе, момичето, което отговаря за тези събития е извънредно мило. На нас там не ни допаднаха местоположението на хотела и разположението в ресторанта, а и ние сме 130 души, тесничко щеше да ни е.
Аааа, щях да забравя да споделя за основната ни алтернатива на Димят - хотел Централ на Златните. Много добро разположение на залата и много мили хора бяха, на добро място е хотела, но ние избрахме да ни е под носа в града ресторанта.
Засега това се сещам, ако нещо допълнително мога д аобясня - насреща съм!
Активен
mildi
Новак
«
Отговор #172 -:
февруари 24, 2010, 12:46:06 »
Добре дошла dalliq!
Аз да се похваля, вече си харесах ресторант, Корал. Сега съм на етап фотограф и ДЖ. Как вървят цените им за тази година? Бихте ли споделили мнение за Фотостудио Х. Благодаря!
Активен
dalliq
Регистриран
«
Отговор #173 -:
февруари 24, 2010, 12:56:18 »
Забравих да благодаря за посрещането!!!
За DJ - аз не съм проучвала различни варианти, защото имах страхотни отзиви за избрания от нас, но мисля, че цените с а в общи линии около 500 за 5 часа и вече оувъртайм между 50 и 100 на час.
За фото бях разгледала страшно много фотографи между 300 и 700 лв цени. Важно е да ти допадне стилът на снимане. За фотостудио Х съм чувала само добри отзиви. Ние предпочетохме Ангел Ненов. Препоръчвали са ми и фотографите на Еста Вижън. Ако сте готови да наемете фотограф от друг град - от София, Влади Балевски - много е добър!
Активен
raqraq
Ентусиаст
Публикации: 54
«
Отговор #174 -:
февруари 24, 2010, 13:27:53 »
Фотосесиите на Балевски са наистина невероятни. Трябва само малко повече търпение и време, защото работи с голямо внимание за детайлите, стойката и излъчването.
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #175 -:
февруари 24, 2010, 13:40:55 »
Добре дошла, dalliq!
Малко ме притесни това, което каза за климатика в Бизнес хотела, защото ние ще сме там
Аз още преди няколко месеца бях чела някакво мнение, че на една сватба през лятото не работел, но понеже това мнение беше единственото в тази насока, реших, че се касае за изолиран случай. Оф, сега се притесних да не стане така и при нас. Не знам какво да правя, дали да не говоря с тях по този въпрос
Активен
dalliq
Регистриран
«
Отговор #176 -:
февруари 24, 2010, 13:53:39 »
Не, убедена съм, че не биха го допуснали втори път, а и това беше преди близо 3 години все пак, казах го просто в смисъл,че и перфектния ресторант и хотел да изберем за вкуса си, пак не можем да предвидим какво ще се случи. Въпреки случката със сватбата на сестра ми, аз също щях да избера Бизнес хотела, ако капацитетът му ни устройваше, защото от обслужването бяхме много доволни и е в града.
В никакъв случай не исках да стряскам някой, не можем да си мислим, че в четиризвезден хотел всеки път ще е развален климатика
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #177 -:
февруари 24, 2010, 16:48:56 »
Дано да си права, миличка, че аз съм си перфекционист (направо си клоня към психопат в това отношение
) и много искам всичко (или поне основните неща де) да са изпипани и да са наред
Активен
alexdj
Регистриран
«
Отговор #178 -:
февруари 24, 2010, 17:35:24 »
Привет на всички бъдещи булки от Варна и региона. Ето малко информация която може да е полезна -
http://pertito.com/bg/top.html
Пожелавам на всички успех с организацията на великото събитие !
Активен
mildi
Новак
«
Отговор #179 -:
февруари 24, 2010, 21:29:07 »
dalliq и raqraq, благодаря за съветите; мен по скоро ми се иска да е една фирма за фотограф и видеооператор, да не се занимавам с различни
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...