Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 23, 2025, 00:45:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 6 част  (Прочетена 189881 пъти)

didinka_7
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: февруари 24, 2010, 09:27:12 »

Vanina,ние също ще пропуснем църквата.Настоящият ми съпруг не е кръщаван и не е вярващ и ще го пропуснем. pardon
Бях обещала да дам инфо за Вила Аква-кувертите започвали от 50лв. за нощувки до колкото разбрах не свалят от цената,а и за летни сватби с повече хора нямали места.Май наистина е доста скъпичко  Wink
Това все пак е инфо от сватба провела се миналата година.
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #166 -: февруари 24, 2010, 10:06:12 »

Бях обещала да пиша след като ми мине пробния грим. Ами запазих си и гримьорка, фризьорка също. Фризьорката е една женичка много готина , която още преди 10 години на абитуриентския бал ме прави. Иначе относно грима - ами не можах да се позная в огледалото. Това момиче Криси работи супер бързо и професионално. За има няма даже 30 мин ме преобрази . Веднага след като ме направи скочих от стола превъзбудена да й благодаря и да й кажа колко е перфектна и я запазих веднага. Аз си направих грима по обяд и до вечерта до 22h някъде не мръдна , само малко се бях просълзила вечерта от смях и аз имам навика да забравям , че имам грим и си поизбърсах сълзите така , че се поразмазах. Най -вероятно и на сватбата ще забравям , че имам грим smile. Гледах и снимки на грим правен от Маруся , също толкова добра.
Активен
Trufel
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Обичам да съм обичана...

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: февруари 24, 2010, 10:43:21 »

Благодаря ти, mimika25, каквато - такава май ...нямаше други варианти за нашата дата, пък и ние нали ще я красим залата  girl_wink
Активен
Jorjeta
Сватбар
Публикации: 180

« Отговор #168 -: февруари 24, 2010, 10:54:27 »

Rossito, чудесна си  Bravo...много, много благодаря  give_rose
Активен
dalliq
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #169 -: февруари 24, 2010, 12:19:42 »

Здравейте момичета smile Снощи изчетох форума, чудя се след толкова организация, как чак сега попадам на него! Ще се радвам да се присъединя към вас и да споделя опит, както и да черпя идеи от вас! Моето щастливо събитие ще е на 08.05. Вече сме организирали основните неща - час в ритуалната, църква, ресторант, фото, видео, ди джей и водещ. Сега се вълнувам от добър бижутер, покани и грим. Ще съм благодарна да получа инфо.
Забравих - имам и рокля, учудващо рано беше готова и сега се старая да не я наглеждам всеки ден lol)
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #170 -: февруари 24, 2010, 12:25:38 »

dalliq   welcome-2
Още една булка за тази година yahoo прекрасно.
Би ли споделила за ресторанта, че аз живо се интересувам от нови идеи smile
За другите неща - всички ще помагаме. girl_wink
Активен
dalliq
Регистриран

« Отговор #171 -: февруари 24, 2010, 12:45:13 »

Ние запазихме основния ресторант на Димят, който, както и тук струва ми се беше обсъждано, е доста сепариран заради колоните, но аз изключително много исках да сме в града, а и условията им звучат много приемливо, нов е, красив е и няма нужда от много украса, след 27.02 очаквам снимки от проведена там сватба, защото засега имат само от банкетната зала. Иначе основното ми притеснение е, че ще са 2 сватби в хотела по едно и също време, но все пак мястото е ново и следва да са предвидили тези неща. В общи линии тазгодишните пролетни булки ще сме опитните зайчета на Димят lol)
На сестра ми сватбата през 2007 беше в Бизнес хотела, всичко беше чудесно като обслужване, но....на 18.08 климатикът не работеше! Никога не можем всичко да предвидим за съжаление.
Ходихме също ние в Орхидея - страхотно отношение и разкошно фоайе, момичето, което отговаря за тези събития е извънредно мило. На нас там не ни допаднаха местоположението на хотела и разположението в ресторанта, а и ние сме 130 души, тесничко щеше да ни е.
Аааа, щях да забравя да споделя за основната ни алтернатива на Димят - хотел Централ на Златните. Много добро разположение на залата и много мили хора бяха, на добро място е хотела, но ние избрахме да ни е под носа в града ресторанта.
Засега това се сещам, ако нещо допълнително мога д аобясня - насреща съм! smile
Активен
mildi
Новак
*
Публикации: 16

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: февруари 24, 2010, 12:46:06 »

Добре дошла dalliq!

Аз да се похваля, вече си харесах ресторант, Корал. Сега съм на етап фотограф и ДЖ. Как вървят цените им за тази година? Бихте ли споделили мнение за Фотостудио Х. Благодаря!
Активен
dalliq
Регистриран

« Отговор #173 -: февруари 24, 2010, 12:56:18 »

Забравих да благодаря за посрещането!!!  blush
За DJ - аз не съм проучвала различни варианти, защото имах страхотни отзиви за избрания от нас, но мисля, че цените с а в общи линии около 500 за 5 часа и вече оувъртайм между 50 и 100 на час.
За фото бях разгледала страшно много фотографи между 300 и 700 лв цени. Важно е да ти допадне стилът на снимане. За фотостудио Х съм чувала само добри отзиви. Ние предпочетохме Ангел Ненов. Препоръчвали са ми и фотографите на Еста Вижън. Ако сте готови да наемете фотограф от друг град - от София, Влади Балевски - много е добър!
Активен
raqraq
Ентусиаст
**
Публикации: 54

« Отговор #174 -: февруари 24, 2010, 13:27:53 »

Фотосесиите на Балевски са наистина невероятни. Трябва само малко повече търпение и време, защото работи с голямо внимание за детайлите, стойката и излъчването.
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: февруари 24, 2010, 13:40:55 »

Добре дошла, dalliq!
Малко ме притесни това, което каза за климатика в Бизнес хотела, защото ние ще сме там  shok Аз още преди няколко месеца бях чела някакво мнение, че на една сватба през лятото не работел, но понеже това мнение беше единственото в тази насока, реших, че се касае за изолиран случай. Оф, сега се притесних да не стане така и при нас. Не знам какво да правя, дали да не говоря с тях по този въпрос  crazy
Активен
dalliq
Регистриран

« Отговор #176 -: февруари 24, 2010, 13:53:39 »

Не, убедена съм, че не биха го допуснали втори път, а и това беше преди близо 3 години все пак, казах го просто в смисъл,че и перфектния ресторант и хотел да изберем за вкуса си, пак не можем да предвидим какво ще се случи. Въпреки случката със сватбата на сестра ми, аз също щях да избера Бизнес хотела, ако капацитетът му ни устройваше, защото от обслужването бяхме много доволни и е в града.
В никакъв случай не исках да стряскам някой, не можем да си мислим, че в четиризвезден хотел всеки път ще е развален климатика smile
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: февруари 24, 2010, 16:48:56 »

Дано да си права, миличка, че аз съм си перфекционист (направо си клоня към психопат в това отношение  tease) и много искам всичко (или поне основните неща де) да са изпипани и да са наред  Wink
Активен
alexdj
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #178 -: февруари 24, 2010, 17:35:24 »

Привет на всички бъдещи булки от Варна и региона. Ето малко информация която може да е полезна - http://pertito.com/bg/top.html  Пожелавам на всички успех с организацията на великото събитие !
Активен
mildi
Новак
*
Публикации: 16

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: февруари 24, 2010, 21:29:07 »

dalliq и raqraq, благодаря за съветите; мен по скоро ми се иска да е една фирма за фотограф и видеооператор, да не се занимавам с различни
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: