Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 05:47:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 6  (Прочетена 237533 пъти)

_Roxy_
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Love is in the air...

« Отговор #405 -: юни 28, 2010, 22:24:34 »

Имам един въпрос по повод тюла. Какво разбирате под евтин? Аз на 2 места до сега съм питала и ми цитират цени 9-11,50 лв./м, а тук в постове на други момичета гледам се говори за цени 2-3 лв.
Къде бъркам??  crazy
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: юни 28, 2010, 23:06:48 »

Имам един въпрос по повод тюла. Какво разбирате под евтин? Аз на 2 места до сега съм питала и ми цитират цени 9-11,50 лв./м, а тук в постове на други момичета гледам се говори за цени 2-3 лв.
Къде бъркам??  crazy
Да не са ти казали цена за органза ? Тя върви по толкова . А тюла варира от 2- до 3,50лв. Цветния кристален тюл е по скъп от обикновения .
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: юни 29, 2010, 01:14:39 »

Nadelina, цветът е шоколадово кафяво, не е този. Този върви към златно, иначе съм я виждала тази снимка.
Katrine ,  така е желанията, но явно не им се рискува да купуват и ще дрънчат мен. аз не моога фа финализирам мнението си, все пак попитах една агенция по телефона.  Казали ние всичко можем да направим, ама все пак ще е за моя сметка. Така всичко можем да направим звучи малко повече, едва ли могат всичко, тъй като много от нещата ги няма в БГ и самите те ще се усукат за внасянето и т.н.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: юни 29, 2010, 01:23:26 »

Тази украса е правена в БГ . Това е на Приказен ден украса . Вече не работят в Бг доколкото разбрах . И найстина е доста скъпа ! Цвета е златно .
Нинка, аз не виждам твоите украси да са по-зле, имаш невероятни попадения, какво ще рече доста скъпа.

За приказен ден съм чела много, общо взето много отрицателни неща, но иначе имат също добри неща. Няма значение, не знам дали са тук или не. smile
АЗ мисля,ч е съм чела такава статия беше от рода, че средна сватба+агент излиза 20 000. Ама то средното не се знае какво е smile Та, тя казваше така в интервюто.

Velvet, da, нормално е да имат всичко. Да кафявото и розовото са много хубава комбинация и ако всичко се съчетае правилно става нещо невероятно. Новите експерти по украси казват, че кафявото е новото черно и всички много го харесват. На запад се използва много често тази комбинажия или кафяво (то се води chocolate brown) + тюркоазено. Аз не разбирах комбинацията от резеда и циклама, но сега не ми се вижда зле, даже напротив. Преди десетина години имах розов топ и кафява дълга пола и си мислех, че не отиват, оттогава като си комбинирах разбрах, че са в страхотен синхрон.
Това за търсенето си права, особено в тази криза, но все пак аз си мисля, че кафявите и розовите покривки може да ги ползват след това за розово-кафява сватба като моята или розова само или кафява само украса. Така аизлизат 3 вида сватби.
Аз съм заложила на кафявия акцент, купила съм си ширит розов и кафяви кантове, но е много тънък, с него ще украся поканите. Те имат розови цветцета и ще сложа камъчета от рода на сваровски по тях. Другото кафяво ще е ..... как да го обясня..сега ще го снимам и кача в галерията. Мисля взички да имат еднакви столове, може да се редуват кафяв и розов с еднакви ленти (ако столовете ми харесат може и без това), само ние с патето ще си имаме различни. Те са с кафява панделка и посредата има картон на който ще си напишем имената. Може и някои от свещите да са в кафяво. Част от цветата също или тейбълките, все още не знам. Трябва ми време, за да обмисля всичко и да няма кич.
За какви спирали говориш? Не се сещам...

Благодаря ви за активността.
« Последна редакция: юни 29, 2010, 01:36:07 от tweety bird » Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: юни 29, 2010, 07:02:47 »

Под тези кафевите спирали имам предвид от ето този материал, може и като топки по масите:

http://cgi.ebay.com/Flower-Decoration-Accessory-Vine-Ball-Brown-/370267892955?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5635afacdb

Не мога да намеря и самите спирали, но са от същия материал и се слагат във вази.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: юни 29, 2010, 07:33:28 »

Да, разбрах те, ами не зная, ще видим какво ще направим. Мерси.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: юни 29, 2010, 11:34:37 »

tweety bird Първо благодаря за украсите ! На Приказен ден украсите са просто да ти спре дъха ,но за съжаление не са по джоба на всеки . Мисля ,че всяка агенция може да направи такова изпълнение стига бюджета на младоженците да го позволява . Когато трябва да направиш  украса от нищо нещо е много по трудно . Колкото до кафявите и розови панделки си права ,че те си остават за агенцията и не би трябвало цената да е друга . И Велвет има право ,че не се знае кога пак ще се поръча това ,но от личен опит знам ,че когато се прави нещо ново и различно ,ако крайния вариант е добър същото това нещо се продава после много лесно . Всеки който иска да се развива не би трябвало да го е страх да влага пари и средства за нови неща . Аз винаги се радвам, когато се появи булка с различно виждане и различни идеи . А за комбинацията циклама и зелено или циклама и оранжево мисля ,че е просто невероятно .
Активен
ina0208
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #412 -: юни 30, 2010, 08:59:52 »

Къде бъркам??  crazy

Аз намерих тюл по 0.79лв. в един сайт,ако някой го интересува ще пиша на лични.А този кристален тюл къде може да се намери,и каква е разликата с обикновенния?
Активен
_Roxy_
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Love is in the air...

« Отговор #413 -: юни 30, 2010, 11:07:15 »

Ако говориш за Ракхива - знам ги. Варненска фирма са, имат 2 магазинчета на двата пазара в града. Сайта им има голямо разнообразие на артикули.
Там тюла го продават 2м в опаковка, сгънат найлонов плик. Според мен този тюл става за направа на късметчета за хвърляне, защото е малко груб. Аз търся за по-голяма украса на маси и столове примерно. И цените, които ми казаха са от магазини за платове. И все пак търсенето продължава...
Активен
liony2000
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: юни 30, 2010, 17:02:57 »

Под тези кафевите спирали имам предвид от ето този материал, може и като топки по масите:

http://cgi.ebay.com/Flower-Decoration-Accessory-Vine-Ball-Brown-/370267892955?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5635afacdb

Не мога да намеря и самите спирали, но са от същия материал и се слагат във вази.
Тези ги има намалени на 50% цените в магазина за укаси и изкуствени цветя до Експресбанк на Лятно Тракия във Варна.Дано помогне на някой.Има много неща.Естествени камъни по 10 в торбички по 1,70 лв,тези топки са по 1и нещо пак има и от тези имитиращи тревна топка пак по 3-4 лв
Активен
lorka
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #415 -: юни 30, 2010, 21:28:06 »

Момичета ще помогнете ли с идея каква да е украсата, когато ресторанта е в преобладаващо сини цветове - огромни пердета. Не мога да реша с какво да украся, а синьо определено не ми харесва. cray Ще съм ви благодарна ако дадете идея.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #416 -: юни 30, 2010, 21:32:15 »

Розово, бяло? smile
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: юни 30, 2010, 21:35:14 »

Момичета ще помогнете ли с идея каква да е украсата, когато ресторанта е в преобладаващо сини цветове - огромни пердета. Не мога да реша с какво да украся, а синьо определено не ми харесва. cray Ще съм ви благодарна ако дадете идея.
Зависи какво синьо ! Ако е светло синьо можеш да направиш украса в екрю , оранжево тип морска сватба . Ако е тъмно синьо пак екрю и така като се замисля май друго не се връзва . В Новотел Пловдив мокета е тъмно синьо и  съм виждала червени панделки на столовете и лилава украса също . За червеното не мога да кажа ,че изглеждаше добре , но бледо лилавото не стоеше зле . След събота ще кача снимки в галерията от въпросния р-т ,но украса в екрю .
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: юли 01, 2010, 00:55:50 »

Здравей, Lorka!
(Aз май в тази тема най-често пиша, като че ли ми идва отвътре само с това да се занимавам).
Сега по повод синьото ако можеш качи някои снимки на подобно синьо.
както казах по-рано, не можех да си представя комбинация резеда и циклама докато не разгледах много такива снимки и окото ми навикна, че е много красиво. Но пак зависи от нюансите все пак smile
Та по същия начин не харесвам комбинация червено +оранжево и синьо+зелено. Тези две комбинации още от малка знам, че не могат да се съчетават. Просто се бият тези цветове и това си е.Да, но скоро видях декорация в зелено и синьо(повечето неща в синьо бяха с камъни), не мога да ти опиша каква красота. Не можех да повярвам на очите си,че тези двата цвята ми харесаха.
Както каза и Нинка, синьо+екрю, синьо+черно са хубави съчетания.
С тези дано ти помогна.

Синьо-зелено:

Червено-синя

Синьо-кафява

Синьо-жълта също е много хубава

Може би и розово и синьо не е лошо, не мга да преценя така, понеже само панделиките са в този цвят

Лилаво и синьо

Предполагам обаче, че твойто синьо е доста тъмно...
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: юли 01, 2010, 05:10:38 »

Момичета, виждам страхотни неща показвате.   girl_in_love
Някой скоро да е виждал някаква красота е златно?  pardon Разглеждам за идеи в този цвят и все още не съм напълно ориентирана в украсата.  girl_impossible
« Последна редакция: юли 01, 2010, 05:28:30 от lunno momiche » Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: