Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 11:15:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 6  (Прочетена 237774 пъти)

pinko_2
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #390 -: юни 22, 2010, 12:27:41 »

bubka , мерси за идеята. smile
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: юни 22, 2010, 16:39:41 »

Юаравейте момичета, чета този форум с голям интере.На мен също ми предстои сватба на 14 август и цветовете на сватбата ми са резеда и мн светло лилаво.Исках основния цвят да бъде резеда, но шаферките искаха да са в лилаво.Мислите ли че ще е удачно в ресторанта да наблегна на резедата или ще стане голям кич?
tweety bird  страхотни неща показваш.Наистина са зашеметяващи  Bravo
pinko_2
Здрасти със сигурност трябва да има един или 2 подкрепящи цвята, не може с един. Иначе не е хубаво. Разчупеността ще направи всичко хубаво. smile Така че действвай, може да постнеш цветовете, за да видим комбинацията.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: юни 22, 2010, 18:45:15 »

pinko_2  и аз мисля ,че ще стане страхотно ! Стига р-та да го позволява ! Много е важно в р-та да няма няколко цвята и то червено или нещо, което не се връзва с лилавото и резидата !
Активен
_Roxy_
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Love is in the air...

« Отговор #393 -: юни 22, 2010, 19:20:24 »

pinko_2 ти си точно моят човек!!!  Bravo
Моят ресторант е със същите цветове. От кой град си?
Имам интересни идеи и снимки на декорация с лилаво.
Пиши ми @ си на лични да ти пратя няколко снимки.
Активен
didka-kotze
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #394 -: юни 23, 2010, 12:27:40 »

Юаравейте момичета, чета този форум с голям интере.На мен също ми предстои сватба на 14 август и цветовете на сватбата ми са резеда и мн светло лилаво.Исках основния цвят да бъде резеда, но шаферките искаха да са в лилаво.Мислите ли че ще е удачно в ресторанта да наблегна на резедата или ще стане голям кич?
tweety bird  страхотни неща показваш.Наистина са зашеметяващи  Bravo
Pinko , Bravo

страхотни цветове си избрала! Bravo и на мене са ми едни от любимите , макар че обожавам розовият цвят! за кой ресторант става въпрос къде ще е сватбата? blum smile
Активен
pinko_2
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #395 -: юни 24, 2010, 15:32:23 »

Радвам се, че ви допада идеята за цветовете.Дано се получи добре.Сватбата ще бъде в Казнлък в ресторант "Зорница".За жалост нямам снимков материал.Цветовете там са много приятни- стените мисля, че бяха в бяло.Пердетата също мисля че са бели, не плътни ( голямо обяснение дадох-хихи)Няма натрапчиви и задължаващи цветове
Активен
Adence87
Ентусиаст
**
Публикации: 85

« Отговор #396 -: юни 24, 2010, 15:39:19 »

Такъв тип изчистени ресторанти са като платно върху което можеш да развихриш въображението си , и наистина можеш да си позволиш по-цветна украса! Мисля , че ще ти се получи добре с цветовете, които си избрала!!!  good
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: юни 28, 2010, 04:21:55 »

Мацки, искам да попитам виждали ли сте някоя агенция да предлага украса за ресторанта в кафяво? Иксма да има кафяви и розови покривки. За сега не съм намерила някои в БГ да прави това. Може, но ако си купя плата. Това допълнително оскъпява нещата.
Независимо от града ако има такива пишете тук или на лични.
Благодаря ви.
Активен
Katrine
Ентусиаст
**
Публикации: 90

« Отговор #398 -: юни 28, 2010, 17:50:22 »

Мацки, искам да попитам виждали ли сте някоя агенция да предлага украса за ресторанта в кафяво? Иксма да има кафяви и розови покривки. За сега не съм намерила някои в БГ да прави това. Може, но ако си купя плата. Това допълнително оскъпява нещата.
Независимо от града ако има такива пишете тук или на лични.
Благодаря ви.
shok  я чакай малко не си ли казваш ти желанията , а агенцията да ги зипълнява. Само определя цена. А пък агенцията да му мисли от къде и как ще си набавя материали ?
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #399 -: юни 28, 2010, 18:33:38 »

Зависи какво кафяво имаш предвид...

Например ето такова правят, но то е по-скоро тъмно златисто-кафяво, дело е на Мариела Камбурова :

Активен
stefff
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #400 -: юни 28, 2010, 20:59:50 »

Тази украса е много скъпа.в нашата държава едва ли някой ще се бръкне с толкова пари за точно такава украса. иначе е супер да
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: юни 28, 2010, 21:06:36 »

Тази украса е правена в БГ . Това е на Приказен ден украса . Вече не работят в Бг доколкото разбрах . И найстина е доста скъпа ! Цвета е златно .
Активен
stefff
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #402 -: юни 28, 2010, 21:11:48 »

Колко струва една подобна украса ако не е тайна или точно тази? Оринтировъчно pardon
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: юни 28, 2010, 21:20:22 »

Четох едно интервю с шефката на Приказен ден - Мариела и тя спомена ,че една средна украса,рокля и прочие  при тях е от порядъка на 10 000 - 20 000лв. още го има из нета някъде като статия .  Скромно но от сърце .  banana  Ето - http://e-vestnik.bg/3545  Има доста други статии с примерни цени като сумите по горе .
« Последна редакция: юни 28, 2010, 21:27:11 от NINA STYLE » Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: юни 28, 2010, 22:06:05 »

Tweety, все си мисля, че е нормално агенциите в Бг все още да не могат да осигурят украса във всички цветове. Опитват се да имат в наличност цветовете, които се търсят. Иначе има много агенции, които приветстват интересните цветови съчетания като розово и кафяво (което и аз много харесвам), но не се осмеляват да закупят материали за украсата, защото я се сети повече от една двойка в годината, че иска такава, я - не....Нали знаеш търсенето определя пазара.
Ти защо не заложиш на някакъв мотив/ акцент в кафяво? Да не са покривките, а нещо по-дребничко - например салфетките, или пък в самата цветна аранжировка да вмъкнеш по една от онези кафеви ратанови спирали (ако се сещаш). Може тейбълките да са кафеви или да купиш само воал за кафеви пандели по облегалките на столовете (поне тюла е евтин) good

А украсата от снимката определено ще е скъпичка, съдейки по многобройните големи вази по масите, разположени толкова начесто една до друга. Иначе е много стилна good
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: