Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 15:09:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 6  (Прочетена 237953 пъти)

tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: юни 05, 2010, 18:37:27 »

ето помагам и аз за кафяво
[/img]http://www.marquee-hire.info/photo-gallery-images/orange-brown-wedding.jpg[/img]

Кафявото го има в комбинации с др.цветове,но рядко само по себе си...
Активен
Katrine
Ентусиаст
**
Публикации: 90

« Отговор #346 -: юни 05, 2010, 19:59:42 »

yahoo
страхотни са , направо нямам търпение да си украся ресторанта! Момичета златни сте  good
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: юни 05, 2010, 20:38:55 »

tweety bird от къде ги намираш тези прекрасни неща! chee супер си  give_rose
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: юни 05, 2010, 23:42:50 »

Е как ме ласкаете, тогава щом много знаете, пращам ви още smile аз обичам да се ровя особено сега, когато напуснах и работа, заради семейния живот smile Така значи на някой ако му трябва някакъв цвят украса да пише ще гледам да изпълнявам. Продължавам на тема кафяво тогава, но наистина винаги е с комбинации, аз също може да имам кафяво, но ще е в комбинация с розово.Някой питаше и за бяло и лилаво, само не разбрах дали иска снимки или вече вс е готово, но ще пратя и такива.

подаръци за есенна сватба в кафяво и златно

мойта любма комбинация от кафяво и розово...само че има едно розово дето по-отивА на кафяво:)

А сега малко лилаво

ето и едно гъзарско столче....сори за думата, ама тя ми дойде или както тук му казват фенси е доста:)

[imghttp://www.seafoodcruise.com/images/Purple-Wedding-02.jpg]http://[/img]

Има и по-луксозни и по-семпли неща. За всекиго по нещо.
Активен
silvana_paunova
Ентусиаст
**
Публикации: 53

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: юни 06, 2010, 22:23:16 »

Bravo give_rose give_rose
Страхотни преложения, и което е най-хубаво-не са трудни за осъществяване:))))аз днес бях до ресторанта, имаше вечерна сватба и отидох да видя какво представлява украсата им...необходими са още няколко акцента и ще стане страхотно yahoo сега разглеждам отново и отново предложените "красоти" от вас и се чудя кое от всички да избера:)))))))))))))))
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: юни 08, 2010, 13:06:11 »

С чиста съвест и две ръце искам да препоръчам Нина Стил на всеки, който в даден момент се зачуди на кого да повери украсата на ресторанта Bravo Няма смисъл да казвам колко земен и сърдечен човек е Нинка, защото това става ясно още при първата среща. Прие всичките ми дребни капризи, вслуша се в съмненията и опасенията ми. Накрая резултата беше невероятен! Икебаните, вазите, цветята....Всичко беше подредено. Дори я бях помолила да ми нареди и тейбъл и плейс картичките, въпреки че сама си ги правих и не ги бяха виждали. Нямаше обърквания с настаняването, бяха се справили със списъка с гости и разпределението.
Ресторантът беше коренно различен и страшно елегантен.

Благодаря ти, Нинка, от все сърце и наистина в мое лице можеш да разчиташ на помощ и добър приятел give_rose

П.С. Засега снимки конкретно на украсата нямам, но по-нататък ще кача и ще пиша, за да знаете и да ги погледнете.
Активен
Rossito
Сватбар
Публикации: 212

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: юни 08, 2010, 21:53:38 »

Ето една новина за дамите, които са избрали кафявото за украсата  Bravo Hot colours 2010

А ето от тук може да откраднете някои идеи Pink and brown и Aqua blue and Chocolate Brown
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: юни 09, 2010, 01:08:48 »

Харесва ми идеята за това, кой какво меню ще има, само че не знам доколко на първата сватба каквато е кафяво и цикламено, сервитьора може да види какво да поднесе. На втората сватба се вижда отзад добре, така че няма да има никакъв проблем. Предполагам, че това е за сервитьора.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: юни 12, 2010, 04:10:27 »

За Silvana_paunova, katrine, anelcka80 намерих ви още в кафяво

Активен
Katrine
Ентусиаст
**
Публикации: 90

« Отговор #354 -: юни 12, 2010, 11:00:09 »

Оле колко е ефектно, а това са едни обикновени пластмасови столове  Bravo Не случайно ме посъветваха да не обръщам внимание на интериора на ресторанта, тъй като добрата украса може да преобрази дори конюшна  Wink
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: юни 13, 2010, 17:48:21 »

tweety bird направо ме разбиииииииии !  yahoo yahoo yahoo 
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: юни 13, 2010, 18:18:44 »

Нинка, мерси за разбиването smile
Катрин -аз сега виждам, че столовете са пластмасови, представяш ли си? Много добре е напправено занчи, защото аз винаги се взирам и в най-малкия детайл.
Активен
buboleche
Ентусиаст
**
Публикации: 79

« Отговор #357 -: юни 14, 2010, 08:28:10 »

Tweety bird, голямо разнообразие от свещи има в Джъмбо. Наистина има страшно много видове и като форми, и като цветове, и като аромати (поне според моите разбирания  blush) и предполагам, че ще си харесаш доста неща  Wink

Свещите в Джъмбо са евтини и доста некачествени. Текат!
Потърси при големитге вносители. За такива количества мисля че няма да има проблеми.
Активен
Денито
Професор
Публикации: 319

« Отговор #358 -: юни 14, 2010, 09:07:24 »

Deboraa Кристалната зала на Елена е страхотна! Кухнята е добра, сервитьорите хвърчат, кувертите са ниски, а обстановката е Уау! Много тежка и красива зала, няма нужда от много украса, страхотен избор!
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #359 -: юни 14, 2010, 09:47:04 »

В момента по Нова ТВ - "На кафе" започва тема за сватбите и има красиво аранжирани маси в морски стил, барби стил, градински и модернистичен. Ако имате възможност, гледайте, ако не, после може да се види запис от техния сайт smile
« Последна редакция: юни 14, 2010, 09:52:32 от КатиНка » Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: