Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 10:54:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 6  (Прочетена 237656 пъти)

bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: юни 04, 2010, 14:52:56 »

Пламена, като са ви дали цена 6лв/човек за цветя казаха ли ви какви са тези цветя? Много ми е странно как така в хора измерват цветята  crazy
Аз купувах цветята на едро и ми излязоха към 200лв, на помня дали бях давала някъде разбивка за това какви бяха, но бяха доста цветя, имаше и за вкъщи, за букет, бутониери, икебана за колата и за масата, украса на масите на гостите, поставка за халките. Лилиумите, с по 3-4 цвята на клонка дойдоха мисля по 3лв бройката. От тези пари към 45-50лв ми беше само гипсофилата.
Щом столчетата и сепаретата са хубави като цвят и запазени, спокойно може да си спестите тези парички от калъфи и да ги вложите в цветя или друга украса.
Относно агенцията - мисля, че повечето агнеции от Пазарджик или Пловдив ще могат също да ви свършат работа. Там би следвало да има по-голяма конкуренция и цените да са по-достъпни  good
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: юни 04, 2010, 14:56:35 »

Ако искаме да има цветя по масите ... става по 6 лв на човек.

Bubka, ме е изпревари  pardon И аз тъкмо щях да питам защо обвързват цветята с броя гости  crazy Не е логично. Навсякъде, където аз съм се интересувала (а повярвай ми, че става дума за страшно много места), ми казват еди колко лв. за цветя на МАСА. И така е логично. Все пак няма в чинията на всеки да има цвете  girl_wink Ти си преценяваш, Пламена, но според мен послушай съвета на Bubka и провери агенциите в Пазарджик и Пловдив. Явно в твоя град много разчитат на това, че няма голяма конкуренция и могат да си правят каквото искат  beating
Активен
Пламена
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #332 -: юни 04, 2010, 15:19:41 »

една агенция от Пазарджик за украса на ресторанта... която включва и цветята и покривки и всичко.. иска по 10 лв на човек и оделно на сватбената маса... маи 200лв беше, но за това не съм сигурна.

Друга агенция от Пазарджик иска по 3 лв за калъф на стол + 1 лв на панделка за стола (като гледам по снимките нито калъфите, нито панделните ми харесват...) и ако искам да имало живи цветя по масите на гостите още по 2 лв на човек (явно без збачение какви са цветята) което само за цветята прави 200 лв. лилиумите знам, че са по много на клонче и мисля, че един лилиум е достатъчен за една обикновена маса... да речем, че ще има 20 маси... излиза максимум 100лв ако наистина са по 3 лв бройка. За 200 лв наистина ще имам цветя за абсолютно всичко ако си ги взема на едро от някъде.

За булченската маса на втората агенция искат 160лв

Столовете са хубави, сепаренцата също, но все пак ако намеря евтини калъфчета ще стане много по празнично.  Ако вземем тези от 1.50 под наем ... за 50-60 столчета ще излезе към стотина лева! едно е 1.50 друго е 4лв! А и не мисля, че поставянето на калъф на стол е толкова сложна задача, че да не може да се справим с това:)
Активен
Katrine
Ентусиаст
**
Публикации: 90

« Отговор #333 -: юни 04, 2010, 15:30:49 »

bubka от къде си купила цветя на едро. Аз нещо не разбрах, за което моля да ме извиниш. Ти си си ги купила и си ги предоставила на агенцията да окрасява, така ли?  crazy
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: юни 04, 2010, 15:37:20 »

bubka от къде си купила цветя на едро. Аз нещо не разбрах, за което моля да ме извиниш. Ти си си ги купила и си ги предоставила на агенцията да окрасява, така ли?  crazy

Ами купих ги от един човек, който се занимава с внос на цветя на едро от Холандия (сватбата ни беше в Казанлък, да кажа). Съхранявах ги в тяхната камера за цветя и в петък вечер ги занесох на агентката. С нея се бяхме договорили за цена за аранжировката на нещата, които исках и така - на нея платих труда реално good
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: юни 04, 2010, 16:06:27 »

Момичета, моля ви препоръчайте ми агенция в София, която би се съгласила да работи с мои цветя и свещи, като само останалите неща бъдат от тях. Естествено, ще заплатим за труда и другите неща, които наемем (иска ми се да има от тези кръгли купи за декорация, в които да разположа плаващи свещички, искам да има лента от тюл по средата на масите, ако се изразявам както трябва, но сигурно сте виждали по повечето декорации, а също и стъклени камъчета и т.н - тях ще наемем от тях). Украсата на булчинската маса също ще си платим да направят, склонна съм да си купя и букети, бутониери и т.н. от същата агенция, която ще изберем да украсява ресторанта, стига да могат да направят това, което искам.
Накратко, единственото ми желание е цветята, които ще се използват за декорация на масите за гости, както и свещите за тях, да бъдат от нас. Смятам, че така значително ще намалим разходите по декорация, така че ако някой знае агенция, която да си разбира от работата и да се съгласи на това - моля за координати  give_rose Може и на лични.
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227

« Отговор #336 -: юни 04, 2010, 16:40:24 »

bubka - много интересно за Казанлък! Нашата сватба ще е в района на Карлово и въпреки че ми се искаше да вземем възможно най-много неща от Карлово/Сопот, въобще този регион до тук не се получава. Може би защото никой от нас не е от там и разчитам на google  blush Ако имаш препоръки - много бих се радвала  smile
Активен
plushinka
Новак
*
Публикации: 8

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: юни 04, 2010, 19:26:46 »

Здравейте и от мен! Имам едно запитване относно украсата на ресторанта, който сме избрали.Капараирали сме си хотел  - ресторант Свети Валентин в София, но пердетата им не се съчетават с цвета, в който искам да е декорацията - по принцип съм се спряла на бяло и лилаво, а и роклите на шаферките ще бъдат лилави. Та въпросът ми е дали може да се сложи някакъв плат или например светеща драперия върху пердетата, така че спокойно да си украсим с лилаво и бяло масите или най - малкото сватбената маса, за да не се виждат пердетата на заден фон.
Moже да видите снимки от ресторанта в личната ми галерия от ресторанта, за да добиете по -ясна представа.
Активен
silvana_paunova
Ентусиаст
**
Публикации: 53

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: юни 04, 2010, 23:23:10 »

помагайтеееееееееееееееееееееее!
Последно се спряхме на кафявата украса за сватбата ни...тя ще е в хотел "ЕКСПО".Предлаганата от тях украса е достатъчна, но се замислям дали да не добавя и още нещо...за "по-така"lol)))Моля ви, ако някой има идея да пише, ние се спряхме на варианта със свещниците....
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: юни 05, 2010, 00:17:43 »

На мойта сватба искам много свещи отделно цветята за украсата и искам да ви попитам, може и Нина да се вклучи, че сигурно знае цените как вървят цените на свещите като тези на снимката и имат ли голямо разнообразие от цветове, на мен ми трябва бяло, розово и може би кафяво.
Иксам всички сда са в различни размери, по-дебели, не тънки и да се разполагат асиметрично.

Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: юни 05, 2010, 02:02:56 »

Tweety bird, голямо разнообразие от свещи има в Джъмбо. Наистина има страшно много видове и като форми, и като цветове, и като аромати (поне според моите разбирания  blush) и предполагам, че ще си харесаш доста неща  Wink
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: юни 05, 2010, 06:03:52 »

tweety bird, страшно ми харесва идеята ти за много свещи.  good
Цените им доста варират - откъм модел, големина. Виждала съм свщи от 0.50 лв. до 20-30 лв. , разбира се има и доста по-скъпи, но от посочените видове - поне това са мойте наблюдения.
Divanetata , подкрепятм твоето мнение, че в "Джъмбо" има наистина много богат избор на декоративни свещи. smile
В "Метро" също има, но са на по-високи цени.   pardon
В "Аико" - но и там са скъпички.
« Последна редакция: юни 05, 2010, 06:35:40 от lunno momiche » Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: юни 05, 2010, 08:49:24 »

Мили момичета, ето няколко сайта, пък може и да намерите вашите свещи там  pardon
http://www.evricom.bg/bg/products_list.php?CategoryID=%2022
http://www.si-deco.com/gallery_bg.html
http://milena-delcheva.com/sveshti.php?page=list-image&album=1
А някой търсеше такъв свещник ...... не помня кой беше Hmmm, ето сайта
http://www.decorbox.bg/bg/product/293/Candelabra-LOOP

Имам и един въпрос. Колко струват такива свещи, каквито са на картинката по-горе?
« Последна редакция: юни 05, 2010, 09:38:20 от anelcka80 » Активен
Katrine
Ентусиаст
**
Публикации: 90

« Отговор #343 -: юни 05, 2010, 15:40:37 »

помагайтеееееееееееееееееееееее!
Последно се спряхме на кафявата украса за сватбата ни...тя ще е в хотел "ЕКСПО".Предлаганата от тях украса е достатъчна, но се замислям дали да не добавя и още нещо...за "по-така"lol)))Моля ви, ако някой има идея да пише, ние се спряхме на варианта със свещниците....

И аз си мисля за украса в кафяво silvana_paunova ти харесала ли си си нещо. Аз избрах кафявото именно защото мисля да използвам основния тон на ресторанта, а и да не обличам столовете smile
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: юни 05, 2010, 16:39:26 »

И моята е ва кафяво.... danceg

Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: