Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 12:00:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 6  (Прочетена 237883 пъти)

divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: март 25, 2010, 11:58:28 »

И на мен ми харесва като цяло, само кафявото малко не ми се вписва в картинката  crazy Иначе е много сладурско  good
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: март 25, 2010, 14:14:56 »

Новите ви открития са наистина страхотни - затаих дъх разглеждайки, сетих се да добавя, че е важно да се вписва в духа на ресторанта и ако той си има специфични цветове също! Не, че не можем да превърнем дефекта в ефект Wink
Хрумнаха ми 2 неща:
1. Балони с хелии с завързани на края на връвчицата цветя или само цветовете им - незнам колко тежест може да издържи 1 балон с хелии ...
2. Имам проблем с едни ужасно грозни кулони в нашият ресторант - (панорамата на парк х-л москва) - те са до средата с огледала, а в долната си част с дарвена облицовка - точно  соц, огромни са 2 заграждат сватбената маса, а още 2 дансинга - т.е. ще ги има почти на всички снимки, за обличането им в плат ми предложиха по 200 лв на колона  angry , отказах разбира се, сега се замислям дали да не закача хелиини балони около тях  huhhuh.gif, но тогава мацката от украсата нещо спомена, че ако сложа тънак плат или само лента, повече ще привлека вниманието и се чудя да не стане така с балоните.

Някакви предложения?
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #227 -: март 25, 2010, 16:09:01 »

me4enceto, тук има доста украси с балони :
http://www.hallmark-kingswinford.co.uk/1.html
Може да ти хрумне нещо  smile
Активен
vess_bj
Любопитен
*
Публикации: 27

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: март 25, 2010, 16:16:44 »

Mомичета благодаря ви много  Bravo Аз имам няколко идеи ,но никога не е излишна още информация.
Активен
Adence87
Ентусиаст
**
Публикации: 85

« Отговор #229 -: март 25, 2010, 16:51:37 »

michelle, сайта с балоните е много сладурски... вече си харесах няколко идейки... мисля да сложа от тези бели балони ``just married`` /при мен в екрю/ на поставката с номера на масата, но ме е страх да не стане натруфено... pardon
Активен
ANETT
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #230 -: март 25, 2010, 18:31:25 »

привет и от мен
живот и здраве другата година и аз ще мина под венчилото
иска ми се сватбата ми да бъде с основни цветове черно и старо злато, не ме обявявайте за луда, моля ви, какво мислите
и много много свещи
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: март 25, 2010, 20:01:27 »

Anett,добре дошла! Поздравявам те за избора ти на цветове! :bravo:Мисля че ще се получи невероятно! Звучи стилно и индивидуално. Ако намеря нещо интересно в това съчетание ще се включа good
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #232 -: март 25, 2010, 20:15:50 »

ANETT, присъединявам се към думите на velvet  give_rose
Наистина ще се получи красиво. Който не вярва, да погледне по-долу  Wink
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: март 25, 2010, 20:47:39 »

anett идеята ти е супер! Чнаеш ли какво ми дойде на акъла...... шифта-плата под чиниите с гравирани вашите имена. Тук (в Германия) са тези неща много нашумяли нещо. Ето и картинка

* tisch-u-tafel.jpg (45.95 KB, 550x366 - видяно 262 пъти.)
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: март 25, 2010, 21:14:22 »

не знам как се публикуват няколко снимки.....

* 11_25_Loop.jpg (35.26 KB, 351x467 - видяно 267 пъти.)
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: март 25, 2010, 21:16:01 »

и пръстени за сълфетките

* gold-and-black-beaded-napkin-ring.jpg (53.16 KB, 390x390 - видяно 3752 пъти.)
Активен
ANETT
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #236 -: март 26, 2010, 10:47:30 »

радвам се че идеята ви допадна
michelle улучи право в десятката, страхотно е това
anelcka80 идеята е наистина интересна
както и роклята няма да е в никакъв случай бяла, най вероятно със златисти отенъци или подобно, знам ли
докато приготвях кръщенето на сина ми, се рових и разгледах доста неща и тъй като неговите цветове бяха тъмно син и старо злато се получи доста добре, та реших че комбинацията с черно и злато ще е стилна и изискана
Активен
mimislantze
Новак
*
Публикации: 14

0

« Отговор #237 -: март 30, 2010, 18:29:37 »

Zdaveite. cheta temite i pitah za restorant s gradina ,  svatbena agenzia i orkestyr. Kak mislite vsichko li triabva da se ykrasi ili samo masata na mladozencite? tia li ste se gleda naj-mnogo i iskame svatbata da ni e na otkrito v gradina. osven v saita na agenzia nina stil predlozete mi i drygi za plovdiv i regiona. niamam predstava ot ykrasi i daite idei mola . Blagodaria
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: март 30, 2010, 18:35:48 »

Zdaveite. cheta temite i pitah za restorant s gradina ,  svatbena agenzia i orkestyr. Kak mislite vsichko li triabva da se ykrasi ili samo masata na mladozencite? tia li ste se gleda naj-mnogo i iskame svatbata da ni e na otkrito v gradina. osven v saita na agenzia nina stil predlozete mi i drygi za plovdiv i regiona. niamam predstava ot ykrasi i daite idei mola . Blagodaria
Това са наши колеги също от Пловдив ! - Агенция Аврора , Ваня Стил, Фантазия ,Меджик парти , Сюреал , Парфюм и мн. др. Колкото до това каква украса трябва да се прави това е въпрос на лично виждане и изисквания ! Има р-ти ,които не се нуждаят от   много украса ! Хубавото всеки го харесва и му се възхищава ,но нещата са свързани с финанси и личен вкус !  good
Активен
mimislantze
Новак
*
Публикации: 14

0

« Отговор #239 -: март 30, 2010, 18:41:00 »

Blagodaria. az nauchih za vasia sait ot alexi marinov. vie li ste shefkata? po kasno ste razgledame i drygite agenzii. dyrzim svatbata ni da ima ykrasa pone na nasata masa i da sme v gradina na otkrito. Razgledah restorant Diana predlozete ni i drygi v ili okolo plovdiv.
« Последна редакция: март 30, 2010, 20:47:28 от mimislantze » Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: