Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 11:57:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторант!!!!! част 6
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторант!!!!! част 6 (Прочетена 237879 пъти)
eva_87
Сватбар
Отг: Украса на ресторант!!!!! част 6
«
Отговор #105 -:
февруари 22, 2010, 22:43:34 »
Според мен,това във вазите на втората снимка,са от тези малките топчета,които се надуват във вода.Не точно топчетата,де.Тук съм виждала и други форми,има и
едни правоъгълничета.Има всякакви цветове,включително и безцветни.
Активен
bibilqna
Сватбар
«
Отговор #106 -:
февруари 23, 2010, 01:10:42 »
Извинете момичета, не знам дали тука трябва да пиша. Това са сайтчета за украса и дизайн на сватби
(пак от брошурките)
http://www.lklily.co.uk/home.htm
www.lavendersoflondon.com
www.butterfliesandblows.co.uk
www.fabricate-decor.co.uk
www.distinctiveelegance.co.uk
Активен
Nimfa
Новак
«
Отговор #107 -:
февруари 23, 2010, 03:08:17 »
Поздравления за michelle която ни предоставя наистина уникални и интересни неща .
Цитат на: michelle в февруари 22, 2010, 21:20:35
Понеже се говореше за украса за сватбата комбинация розово- зелено( а тя е толкова хубава
), ето няколко снимчици с цветя
Някой да има представа какво е сложено във вазите на втората снимка?
На втората снимка цветята във високата ваза са орхидеи от вида Цимбидиум / Cymbidium поставени в кристална екопочва гел която се продава/доставя в цветарските магазини . Представлява дребни гранули които набъбват в съприкосновение с вода . Предлагат се в различни цветове , освен за декорация могат да се използват и като субстрат за отглеждане на растения - съдържат микроелементи
«
Последна редакция: февруари 23, 2010, 03:43:01 от Nimfa
»
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #108 -:
февруари 23, 2010, 08:12:03 »
michelle украсата с висящите рози е уникална, много оригинално и спокойно може да се направи в БГ, , азко моята сватба предстоеше, щях да се замился сериозно
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #109 -:
февруари 23, 2010, 09:29:21 »
Нина
,мисля си, че макар не в цялостен вариант украсите са осъществими
Е, чак с орхидеи навсякъде, едва ли. Но пък има толкова красиви цветя, които по нищо не им отстъпват
roumyana
, да си призная украсата с висящите рози и на мен ми е любима
Като я видях, знаех, че няма начин да не я покажа. Иначе идеята за висящи по подобен начин цветя не е съвсем нова, среща се и под други варианти
Nimfa
,
eva_87
, благодаря ви за отговорите. Тези гранулки ми се сториха като добро допълнение към свежата комбинация от цветове
bibilqna
, ти си съкровище
Толкова информация, за най-различни неща ( не само в тази тема) поднесе. Благодаря ти
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #110 -:
февруари 23, 2010, 11:12:49 »
michelle
Имах предвит ,че като цялостна визия е малко трудничко . С това количество цветя с които се правят сватбите в други страни . Като елементи всичко го има тук .
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #111 -:
февруари 23, 2010, 11:48:40 »
Нина
, права си
Да си призная, виждам само, че е красиво, а не се замислих за мащабите на нещата
Вярно, че в другите страни, когато имат възможност ползват много естествени цветя. Но при нашия стандарт е невъзможно
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #112 -:
февруари 23, 2010, 12:24:22 »
michelle
не се отчайвай . И тук нещата се раздвижиха от към украса . Почти всяко момиче вече има украса на сватбата . Може да е минимална ,но е заложено като задължителна подточка в бюджета . А едно време беше нещо непознато и излишно . Аз много добре си спомням тези времена .
Активен
Сватбена агенция Ваняя СТИЛ
Ентусиаст
www.vanya-style.com
«
Отговор #113 -:
февруари 23, 2010, 16:31:21 »
Цитат на: Nimfa в февруари 23, 2010, 03:08:17
Поздравления за michelle която ни предоставя наистина уникални и интересни неща .
На втората снимка цветята във високата ваза са орхидеи от вида Цимбидиум / Cymbidium поставени в кристална екопочва гел която се продава/доставя в цветарските магазини . Представлява дребни гранули които набъбват в съприкосновение с вода . Предлагат се в различни цветове , освен за декорация могат да се използват и като субстрат за отглеждане на растения - съдържат микроелементи
Още едно мнение относно украса - Всичко, което се предлага в България, като внос цветя и асортимент е показно и аранжирането е въпрос на въображение. Но впредвид потребителите на 90% от населението ни, хората се спират на по евтин вариант, включващ изкуствени цветя, което е по достъпно е не мисля, че дава тържественост и стил.
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #114 -:
февруари 23, 2010, 17:00:11 »
я вижте тук с няколко рози и маслинови клонки колко хубаво се получава....... много обичам маслинови клонки..... само че откъде да си ги набавя.....
http://images.google.com/imgres?imgurl=http://img299.imageshack.us/img299/6532/hochzeitsdeko1df6.jpg&imgrefurl=http://www.hochzeitsforum.de/tischdekoration/9543-rote-romantische-tischdecko-haben-will.html&usg=__UTcB1w_FQBWmnLW_zlKEH2KmELg=&h=1714&w=1143&sz=272&hl=en&start=2&um=1&itbs=1&tbnid=bGsEYheCwPW-fM:&tbnh=150&tbnw=100&prev=/images%3Fq%3Dhochzeitsdeko%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DX%26rls%3Dcom.microsoft:de:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7GPEA_de%26tbs%3Disch:1
Активен
sylvy
Новак
Публикации: 15
«
Отговор #115 -:
февруари 23, 2010, 18:29:58 »
Здравейте,
Имам голямо чудене за украсата на ресторанта. От самия ресторант ми предлагат за 7лв. на човек да ми направят цялата украса - калъфи и панделки на столовете, украса на масите на гостите, украса на нашата маса, арки за посрещането и за подписването. При това казаха, че дори и да нямат цветовете, които искам, ще поръчат материали и ще бъдат те. Гостите ни ще са около 130 и това прави около 900 лв. за украсата.
Моля помогнете ми - това как ви се вижда като цена, че на милото направо лошо му стана, а и на мен отначало, но като започнах да калкулирам колко ще ми излезе да си правя всичко сама и поотделно май няма да е толкова драстична разликата, а и остава проблема кой да ангажирам с подреждането.
Дали да приема тяхната оферта или да търся нещо друго?
Активен
Денито
Професор
«
Отговор #116 -:
февруари 23, 2010, 18:45:13 »
Много зависи какво ще ти включва украсата, защото ако е само камъчета и воали което предлагат най-често от ресторантите, цената е
Не знам за кой град става въпрос конкретно, защото навсякъде цените са различни, но според мен за тези пари би трябвало доста естествени цветя да са включени, още повече че арката за посрещане и арката за подписване е една и съща и само се мести(това го казвам за всеки случай, ако са те оставили с впечатление че ще са две различни, 99.99% съм сигурна че ще е една) Съвета ми е първо да поискаш подробна оферта какво ти се включва в тази цена, какви и колко естествени цветя, и да провериш в някоя агенция примерно за същите неща колко ще ти искат. Стискам палци
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #117 -:
февруари 23, 2010, 19:07:04 »
Денито много съм съгласна с теб.... в ресторанта в който ще сме ние (Варна) ми искат 3лв. на стол така че 7 лв не ми се струват много за цялостна украса...... но наистина зависи какво включва.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #118 -:
февруари 23, 2010, 19:31:41 »
sylvy
е избройла почти всичко . За 7лв на човек това включва - калъф ,украса за масите на гости / ако това е цветя / дори и изкуствени да са ще е по добре от камъчета / ,арка ,стойки за посрещането ,младоженска маса . Ако всичко това се смята по отделно се получава това - 130 х 3,50 -455лв- /средна цена за цяла България / Арка 4бр стойки с цветя ,платно с цветя и менче горе долу - 300лв. По една икебана на маса / за гостите става въпрос / това са 12 маси горе долу за 130 човека - 12 х 25лв.с ваза /средна цена / са 300лв. и украса на младоженска маса / драперия ,воали от пред,цветя ,свещи , кристали, калъфи,и от зад примерно светеща стена или сърце или друго / 250лв. Ако сложим и ленти за маси / лента в цветя на панделката / 12маси х 4лв. -48лв. и крайната цена отива към 1350лв. Говорим за естествени цветя . Ако говорим за изкуствени нещата са по евтини .
Това е груба сметка от това как вървят тези артикули средно в цялата страна ! Друг е въпроса ,че винаги може да се измисли и по евтина аранжировка от естествени цветя ! Ако тези 7лв. включват изброеното в този вариант е много добра цена ! И на мен ми стана любоптно в кой град е това ?
«
Последна редакция: февруари 23, 2010, 19:35:32 от NINA STYLE
»
Активен
sylvy
Новак
Публикации: 15
«
Отговор #119 -:
февруари 23, 2010, 21:25:55 »
За Пазарджик става въпрос.
Сега чакам да ми изпратят примерни техни украси. Не можах да разбера много какво точно включва украсата на масите, понеже ми казаха, че ще го направят както аз искам и нищо по-конкретно.
Проблемът е че около мен всички ми казват, че било много скъпо, но в крайна сметка само аз съм тази, която търси оферти и мисли как да станат нещата и вече взе да ми идва много и ми се иска някои да ми помага, а всеки само си казва претенциите и никаква помощ. И за това всех да се замислям за офертата от ресторанта. Поне те ще направят всичко и няма да се чудя кой да ми помага с украсата.
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...