Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 10:49:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторант!!!!! част 6
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторант!!!!! част 6 (Прочетена 237641 пъти)
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813
Отг: Украса на ресторант!!!!! част 6
«
Отговор #75 -:
февруари 18, 2010, 20:59:24 »
на мен ми се струва загуба на време...и на средтва...ами едни калъфи ще излезнат около 500 лв, после проблема с поставянето и т.н...все пак сватбените агенции предлагат сравнително ниска цена, защото ги отдават после и си избиват парите, но вие какво ще ги правите примерно 120 калъфа?, а аз не мога да разбера...не съм питала никоя от булките как им е минал деня, на онези, които сами си правят украсата...кой им я слага, и този дали го е направил според техните виждания, защото знам, че при мен нещо стана с косата ми и просто не искаше да става и бях готова след 5 часа...т.е. това ми изяде целият ден...дори нямах време да отговарям на всички обаждания по телефона, пък камо ли деа си правя украсите...за услугата обличане на столовите ми взеха по 1.50 мисля, абе платих на агенцията 280 лв. и не се занимавах с нищо, а беше точно така както си го предстваях...
Активен
Violet
Професор
ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com
«
Отговор #76 -:
февруари 18, 2010, 22:37:13 »
Ако пък интериора/екстериора на ресторанта го позволява има много красиви хрумвания за украси без калъфки , само с панделки например или с по 1 естествено цвете, украси от хартия и подръчни материали.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #77 -:
февруари 18, 2010, 23:13:50 »
Violet
и ти си права .
В Пловдив в повечето р-ти се предпочита обличане на столове , защото няма р-т с хубави столове . Или поне се броят на пръстите на едната ми ръка тези ,които имат столове за пред хората . Да не говорим ,че много от тях вътре са със поне 2 вида различни столове . Иначе аз също харесвам панделка и цвете на стола , но когато на една маса ти сложат три вида столове / а това е доста срещано при нас / нещата стоят повече от плачевно .
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #78 -:
февруари 19, 2010, 00:02:02 »
Според мен, дори ако столовете в ресторанта са еднакви и хубави, все пак стои по - красиво като се сложат калъфки. Някак си става по - тържествено
Например в ресторанта, на който ние се спряхме, столовете изглеждат добре, но въпреки това искаме да сложим калъфки, за да стане още по - подходящо за повода като атмосфера.
Иначе за Пловдив наши приятели скоро ще правят сватба в хотел Империал (мисля, че така се казваше) и като гледахме снимки в нета ни се стори, че обстановката е доста тежка. Поне на снимките столовете изглеждаха добре и мисля, че евентуално могат да минат и без калъфки (не знам в действителност как изглеждат де, това е мнение от снимките
)
Активен
Violet
Професор
ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com
«
Отговор #79 -:
февруари 19, 2010, 00:27:23 »
О,
Nina,
, това което казваш звучи ужасно, не знаех, че
И
такива проблеми могат да съществуват
Наистина в едни бароков стил ресторант помпозността е в изобилие и още малко претруфеност (но в умерени цветове) би била естествен завършек на цялостния изглед. Но в ресторант тип кръчма да речем, с повече дървения в интериора, едни калъфи биха стояли нелепо, а нещата могат да се подведат така че да изглеждат завършено и празнично отново. А пък за едно градинско парти... има доста красоти из интернет... Винаги има едно "зависи"
ros.jpg
(40.37 KB, 344x441 - видяно 363 пъти.)
Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш
«
Отговор #80 -:
февруари 19, 2010, 01:28:56 »
С калъфи е много по-красиво и стилно, без значение дали е хотел или кръчма подбрани правилно ресторанта придобива съвсем друг вид - празничен
Razlika.jpg
(40.79 KB, 536x268 - видяно 304 пъти.)
«
Последна редакция: февруари 19, 2010, 01:30:55 от Dj Aleksi
»
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #81 -:
февруари 19, 2010, 09:12:25 »
Цитат на: Nimfa в февруари 17, 2010, 21:27:19
Безплатен обяд няма ! гласи народната мъдрост....Не се заблуждавайте че тази услуга е безплатна за Вас ..Цената за обличането на столовете е калкулирана в куверта ви по един или друг начин ...Далаверата е следната - ушийте си калъфи за столове , ползвайте ги за вашето тържество , и после ги продайте на сватбените агенции на стойността на която сте ги платили ..тоест безплатно ви излизат или ги отдавайте под наем ....Ще ви помогна на лични
Nimfa не мисля, че някой е в заблуда, естествено е луксозните и изискани ресторанти всичко е на по-високо ниво, като започнеш от самото помещение, столове, маси,прибори за хранене, чинии и обслужване, лукса има цена, но всеки си избира според възможностите ресторанта, в който ще бъде сватбата му. и като плащам вискока цена за куветите, то е заради всичко, включено в услугата и мисля, че трябва да получа най-доброто. Ето защо не смятам, че трябва в един луксозен ресторант да заплащам допълнително са калъфи. Между другото, ресторантът , в който беше моята сватба си е калъфи винаги, само,ч е са тъмно сини, а за сватби слагат бели-екрю.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #82 -:
февруари 19, 2010, 11:11:59 »
Violet
Това е основен проблем / грозни столове /. За скъпите р-ти съм съгласна ,че не би трябвало да се плащат отделно калъфите . Империал има хубави столове и найстина са тежки !
Активен
bibilqna
Сватбар
«
Отговор #83 -:
февруари 20, 2010, 21:01:00 »
Момичета, какво ще кажете като мнение за тези лампички тип пердета, които могат да стоят зад младоженците. Харесват ли ви и някой знае ли горе-долу какви цени варират?
Активен
eva_87
Сватбар
«
Отговор #84 -:
февруари 20, 2010, 21:18:01 »
Понеже питаш за мнение,ще ти кажа-не ми харесват изобщо.Но най-важно е на вас какво ви харесва.Може на определен тип украса да седи добре,просто снимките които съм виждала,според мен не се връзваха
Активен
bibilqna
Сватбар
«
Отговор #85 -:
февруари 20, 2010, 21:32:38 »
По принцип съм малко резервирана
eva_87
за този тип украса, но ... от многото ми ровения в интернет, бях играла в едно състезание и .....
късмет спечелих 2 билета за изложение за сватби, и днес ходихме с милото, беше невероятно, само да имаш пари
та отнесох се, начина по който бяха украсени някой от щандовете стоеше толкова хубаво и някакси магическо, и затова питам. За съжаление, не разрешават да се снима, затова нямам снимки да ви покажа какви красоти има там. Всичко под един покрив и отгоре натова беше с минимум 20% намаление. Прибрахме се с 2 торби визитки и каталози, утре почвам да ги разглеждам внимателно и ще ви пускам сайтчета
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #86 -:
февруари 20, 2010, 22:20:05 »
На мен също не ми харесват светлините като украса, но в крайна сметка, както каза Ева, важното е на вас какво ви харесва
Иначе това за многото визитки и каталози е страхотно и съм сигурна, че всички с радост ще преглеждаме сайтове с интересни нещица
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #87 -:
февруари 20, 2010, 22:53:12 »
bibilqna какво ще кажеш за тази
b629ae9d78768491f7981fa5709ce7ff.jpg
(24.6 KB, 420x306 - видяно 3456 пъти.)
Активен
eva_87
Сватбар
«
Отговор #88 -:
февруари 21, 2010, 00:57:12 »
anelcka80,твоето предложение ми харесва
.bibilqna ,направо ти завиждам зе изложението и с нетърпение ще чакаме линкчетата
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #89 -:
февруари 21, 2010, 05:33:38 »
bibilqna, на мен пък ми допадат въпросните светлинки.
Доколкото имам информация, тези светлинки ги поставят допълнителни където поискаш и не е скъпо - аз бях разбрала за цена около 10 лв. за официалната маса
«
Последна редакция: февруари 21, 2010, 07:14:40 от lunno momiche
»
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]