Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 09, 2025, 20:13:15
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторант!!!!! част 6
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторант!!!!! част 6 (Прочетена 237421 пъти)
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
Отг: Украса на ресторант!!!!! част 6
«
Отговор #435 -:
юли 02, 2010, 20:05:42 »
Тези столове са страхотни и по чуждите агенции ги виждам масово този модел . В нашите р-ти е лошото ,че столовете са захабени и в повечето има поне два модела различни . Колкото до светлините правят обстановката много красива . Тези прожектори не са чак толкова скъпи под наем , но цена от рода на 300лв и повече си идва много като се има предвит ,че това може да са цветята примерно .
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #436 -:
юли 02, 2010, 20:46:32 »
Благодаря ти,
tweety bird
Поста ти е изключително подробен и смислен. Писах си въпросите, тъй като първо видях, че за пореден път започва едно грубо и ненужно никому заяждане
Второ-от чисто практична гледна точка. Няма какво да се лъжем-освен ако не разполагаме с парите си без изобщо да мислим колко са, естествено е да идва въпроса кое колко ще струва. В сайтовете от другите страни можеш да срещнеш както много пищни и скъпи, така и евтини и семпли украси. Това, за което се замислям е, че в България дори и да избереш втория вариант, ако той не включва воали, цветя, свещи и камъчета, е все едно да искаш първия вариант. Просто не е рентабилно за агенцията да я направи
Иначе аз си харесвам неща, издаващи нещо лично за младоженците, нещо което прави събитието индивидуално
П.П. Това е само пример
«
Последна редакция: юли 02, 2010, 20:48:33 от michelle
»
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #437 -:
юли 02, 2010, 22:04:54 »
Дам, разбирам какво имаш предвид.
Ето нещо за теб....понякога романтиката стои много по-добре от класиката.
На мен това ми харесва, много хубаво място за сватба
Тука светлините са важни, общо взето всичко може да е в бяло, но с игра на цветни прожектори...става красиво
нещо в момента не знам защо, но не мога да намеря точно твоя тип. Обещавам скоро да го направя. Виждала съм много сега просто не ми излизат. Дано не ставам достадна със снимките, но мисля, че темата е подходяща, може би я натоварвам с картинките не знам, ама искам да помогна на всички:)
LIONI снимките за златна сватба може да ги използваш за екрю.
Ето малко и бордо:
Честно казано бордо не намирам много.
По повод чиниите, те са прекрасни, пак опираме до това , че тук залагат на по-простите неща. Тези чинии повчрвайте ми са пластмаса и не са тежки, нито скъпи, но цветовете ги правят уникални. Може би в БГ ги няма, но стоят все едно струват цяло състояние
Активен
liony2000
Сватбар
«
Отговор #438 -:
юли 03, 2010, 10:18:24 »
Благодаря ти.Днес ще ходя да питам какви чиний и чаши използват в заведението.
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329
«
Отговор #439 -:
юли 03, 2010, 11:35:30 »
Момичета, аз стигнах до момента с избора на агенция за декорация. Имам някакви идейки какво искам, които с всеки изминал момент стават все по-конкретни, но в главата ми се върти един въпрос - дали слагайки свещи вместо цветя ще свалим крайната сума за декорацията? Защото ми се струва, че красивите свещи (за мен колкото по-семпли, толкова по-красиви), особено по-големите са доста скъпи, май между 5 и 10лв. Всяка. Като сложим и свещници... Излиза ли сметката, или цветята излизат по-евтино?
Искаше ми се да е някаква комбинация между свещи и цветя, но ще видим в крайна сметка какво ще направя.
За момента съм се спряла на идеята с висока, тясна ваза и една - единствена червена роза в нея в средата на масата, върху тюл (типичната окраса с тюл през средата на масата
) и малко разхвъляни прозрачни камъчета около нея. И разилени листенца от рози. Семпло, но ми харесва. Искаше ми се да има и малко свещи, но ще видим. Бюджетът за украса не е много голям...
Как ви се струва като идея?
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #440 -:
юли 03, 2010, 15:21:40 »
Roxanne,аз по-назад в темата това споделях, че искам много свещи и цветя и попитах кое е по-скъпо,злезна, че ако е само свещи е по-евтино отколкото с цветя , в комбинация сигурно излиза същото. Питай си агентката и тъкмо ще ни споделиш, защото и аз се интересувам.
Може да не е само една роза, за мен лично по-добре ще е ако сложиш по един стъклен съд от тези с еднакви рози, на снимката са три вида, ти можеш да сложиш само един и около него камъчета или листенца от рози, ще е много нежно.
Ето и от твоя вариант, на мен май по-ниското ми по-харесва. Но това си е твоя сватба, ти си преценяваш
Ето ти и много семпъл вариант
Така ориентираш ли се?
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329
«
Отговор #441 -:
юли 03, 2010, 19:16:47 »
tweety bird, нещо такова си представям, да. Ще сложа в галерията няколко снимки, които намерих и ми харесаха. Може и някоя девойка да си познае украсата, защото ги намерих в сайта на една от агенциите за декорация (лошото е, че вече не помня коя
). Както и да е, слагам ги в галерията, защото така и не се научих как се слагат снимки тук
.
Активен
Doni M
Сватбар
«
Отговор #442 -:
юли 03, 2010, 20:50:06 »
Roxanne, и аз съм в положение, при което за украсата бюджета вече драстично намаля, така че ще ти кажа аз какво мисля да направя в ресторанта като украса.
На всяка маса ще имам следното:
1. По една ваза по средата с около 10 рози, като розите са от един пазар, градински по 20 стотинки едната, т.е. за цветя ще дам около 20 лв. (10 маси по 10 рози). Вазите ми се предоставят от ресторанта - обикновени, прозрачни, по-тясни, с квадратна форма.
2. До вазата с цветя ще имам ниска стъклена сфера с плаваща свещ розичка, с прозрачни камъчета/топченца/мъниста по дъното - снимка в галерията. Сферите вече ги купих от Евроленда - 10 бр. по 2 лв - общо 20 лв. за тях. Плаващите свещи взех от Джъмбо - 10 бр. в кутия за 6 лв.
3. В двата края на масата ще имам по една висока цилиндрична червена свещ, като свещниците ми се предоставят от ресторанта - представляват нещо като малка кристална поставка, не са нещо особено. Тези свещи също взех от Джъмбо - под 1 лв. някъде беше броя.
4. Покривки се бяло или слонова кост... не помня точно вече, няма да слагам органза, а мисля да разпилея от прозрачните червени камъчета/топченца по масата, за да става контраст.
До тук разходите са ми около 60-70 лв. за подобна украса. Ако прибавя още нещо до към 100 лв. да стигнат максимум. Само още незнам кой ще ми ги нареди в деня на сватбата
Активен
_Roxy_
Ентусиаст
Love is in the air...
«
Отговор #443 -:
юли 03, 2010, 22:52:30 »
tweety bird
така като си започнала да даваш идеи във всички цветове ще те помоля да помогнеш и на мен
Търся снимки на украса в лилаво в комбинация със зелено (резеда или ябълково). Идеи?
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #444 -:
юли 04, 2010, 04:11:35 »
Цитат на: _Roxy_ в юли 03, 2010, 22:52:30
tweety bird
така като си започнала да даваш идеи във всички цветове ще те помоля да помогнеш и на мен
Търся снимки на украса в лилаво в комбинация със зелено (резеда или ябълково). Идеи?
O, миличка, нямаш проблеми, аз това и чакам някой, нещо да каже, иначе темата замира, а пък на мен ми е доста интересна. Сигурно повечето булки минават през мисълта да си направятсватбена агенция:)
Ето: не знам дали искаш лилаво и зелено или цикламено и резеда, че има разлика да ти кажа.
Букета е мног о хубав
може да направите и такива сладки за подаръчета
Лилаво и зелено:
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #445 -:
юли 04, 2010, 04:20:50 »
Някой от миналите вече булки, би ли ми споделила как стои въпроса с украсата -камъчета, защото мен ме притеснява, че някое дете може да си глатне по някое камъче:)
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #446 -:
юли 05, 2010, 07:37:52 »
ами не знам как става, но бях на една сватба с украса и камъни по масата и не знам как стана, но накрая всички камъни по всички маси бяха изчезнали,явно гостите са си взимали, аз също исках да си взема,но явно бях позакъсняла.
спред мен родителите трябва да се притесняват за децата и да ги наблюдават, не мисля, че това е нещо, за което да се тревожиш
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #447 -:
юли 05, 2010, 16:04:41 »
Момичета, имате ли идея за украса на таван?
Ето това е ресторантъ, в който ще се проведе нашето тържество, но тъй като таванът е малко захабен - надраскан, лекинко ми минава идея за украса.
Един от вариянтите е с воали, но изглежда кичознон (има снимка в галерията с воали). Някой има ли различни предложения?
Или по-добре ще е да си остане така, имайки впредвид, че ожулванията се личат, само ако че загледа някой нагоре - към него?
restaurant2_new.jpg
(63 KB, 305x208 - видяно 4396 пъти.)
«
Последна редакция: юли 05, 2010, 16:12:00 от lunno momiche
»
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #448 -:
юли 05, 2010, 16:59:17 »
lunno momiche
мисля ,че тавана изглежда прекрасно . Не че воали няма да стоят добре ,но на снимката изглежда доста висок и ако трябва фирма да дойде да ти го направи професионално изобщо няма да е евтино . Ще трябват доста метри плат ,а мисля ,че изглежда достатъчно добре . Никой няма да седне да гледа тавана . Да не говорим ,че не сте ги поканили у вас за да търсят косури , всеки знае ,че р-та е обществен а не ваш .
Активен
bibilqna
Сватбар
«
Отговор #449 -:
юли 05, 2010, 17:04:09 »
Според мен, Нинка е права. Даже си мисля, дори и да не са воали, а нещо от типа по-горе снимки на paper-latern или pom-pom, ще привлича повече погледа на гостите, отколкото така празно.
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
Нагоре