Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 21:22:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ 3"  (Прочетена 129424 пъти)

fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: март 05, 2010, 12:50:36 »

Аз бях на 3 март и видяхме плодното сакче. След 2 седмици на 17.03 съм отново на преглед вече да се види ембриона и да чуем сърчицето  yahoo аз си продължавам с Дуфастона, Естрофема и Утрогестан-вагинално. Това е от мен  tease
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: март 05, 2010, 13:44:03 »

Фиама, как разбра, че си в 6 г.с.? Аз като се опитвам да си направя лентичка навсякъде ми излиза че съм в 4.г.с и 6 дни. Някой може ли да ми обясни как се изчислява ?
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: март 05, 2010, 13:48:01 »

mimozka , аз се гледам по този календар, той е лекарски и за мен е точен  good
завърташ вътрешния кръг, на датата на последния цикъл, а червената черта я слагаш на днешна дата

http://www.ivf.no-meat.org/wp-content/uploads/2009/07/calendar.swf

Ти каза, че последния цикъл е бил на 29.01, значи точно днес влизаш в 6 г.с
« Последна редакция: март 05, 2010, 13:50:21 от leni_beni_ » Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: март 05, 2010, 13:52:53 »

Фиама, как разбра, че си в 6 г.с.? Аз като се опитвам да си направя лентичка навсякъде ми излиза че съм в 4.г.с и 6 дни. Някой може ли да ми обясни как се изчислява ?

Моята лекарка ми го изчисли, но и аз сама предположих - смятай го от първия ден на последния цикъл по седмици - по мои сметки трябва днес да си края на 5г.с. и от утре да влезеш в 6г.с.  give_rose
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: март 05, 2010, 14:01:23 »

leni_beni_,  довечера ще разгледам подробно лекарския календар, че ми се вижда много сложен. Инъче наистина като сметна дните от 29.01 до сега са 36 дни, т.е. 5 г.с. и 1 ден, което наистина означава, че днес съм влязла в 6 г.с.

Благодаря ви момичета smile
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: март 06, 2010, 16:59:31 »

Аз да се вмъкна за компютъра...по принцип главата боли от хормоните, но мен никога не ме боли глава, даже и сега, освен в дните, когато изкарам целия ден пред компютъра, същото е и с гаденето..., аз вече писах, че ми е голям проблем, но забелязах, че в дните, когато съм пред компютъра и ми се усилва и е ужасно. Даже и в момента е така...
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #111 -: март 08, 2010, 11:50:27 »

Честит осми март на всички  give_rose

И мен много ме болеше главата първите седмици. Но явно от хормоните, спираш кафето и какво ли още не...
А сега дойде умората. Вярвайте ми мога да спя и да лежа цял ден и цяла нощ. Ама хич да не ставам от леглото. Сутрин едвам се надигам. Иска ми се да си остана вкъщи и да си почивам, но от друга стана си казвам, че не съм толкова зле и че движението му е майката....
Аз на 15. 03 ще се записвам на ЖК. Тогава доки ще ми пусне изследванията.
Дано като вляза в 4 месец да ми мине малко умората, че съм като парцал  tease
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: март 09, 2010, 09:39:00 »

Имам едно сериозно питане, че малко се тревожа: нормално ли е в първите дни (4-та . 5-та седмица) да се появява от време на бреме по някоя кафява точка... Не знма как да я обясня - съвсем малко зацапване е - вчера ми се появи 1 капка и днес 1, но малко по - голяма и малко се тревожа  girl_impossible

Светле, напълно възможно е това кървене да е от разтягането на матката. Но той док ще ти каже дали има нещо опасно в твоя случай.
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: март 09, 2010, 11:45:24 »

Искам да ви попитам...т.е да споделя мен все още ме боли корема, особено вечер. Онази вечре чак се събудих от болка...едни такива като менструални и все едно нещо ме дере...незнам, започвам да се притеснявам. Иначе в петък съм на преглед, ще видим. През деня са ми по-рядко. Даже и усещам и такива в кръста, ниско посредата, но са съвсем леки, на фона на останалите
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: март 09, 2010, 12:04:29 »

Аз имах същите болки в началото, но тогава доктора ми каза че са нормални...така, че не се притеснявай. С напредването на бременността изчезнаха и към трети месец изобщо ги нямаше smile
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: март 09, 2010, 12:20:01 »

аз се притесних, защото знам, че в началото са нещо нормално, но в края на тази седмица ще започна 3 месец и затова се притесних...
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #116 -: март 09, 2010, 16:07:12 »

Искам да ви попитам...т.е да споделя мен все още ме боли корема, особено вечер. Онази вечре чак се събудих от болка...едни такива като менструални и все едно нещо ме дере...незнам, започвам да се притеснявам. Иначе в петък съм на преглед, ще видим. През деня са ми по-рядко. Даже и усещам и такива в кръста, ниско посредата, но са съвсем леки, на фона на останалите
според мен трябва да се посъветваш с лекаря си, аз такива болки не съм имала. Желая ти приятна и безпроблемна бременност.  pqz Baby_G
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: март 09, 2010, 16:18:04 »

m_eleva19, аз не бих чакала до петък. Отивай да те видят!
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: март 09, 2010, 16:31:10 »

болките са нормални аз съшо имах такива дължът се главно на разпъване на маточните лигаменти и се повлияват от но шпа ако не минават от него  след като си го пила 3 по 1 табл тогава може да се притесняваш в такъв случай магнезия е почти задължителен
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: март 09, 2010, 16:35:59 »

liva82, на мен ми прозвуча не много нормално, тъй като при мен когато се разстягаха сухожилията, не съм имала болки в кръста или като менструални, а по скоро тежест отсрани ниско долу, което наподобява болка в яйчниците (които вече не са там така или иначе). Това, което m_eleva19 обяснява, може и да е контракции. Но е възможно да не е нищо алармено.
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: