Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 20:30:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ 3"  (Прочетена 129308 пъти)

m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: март 04, 2010, 14:56:45 »

fiamaa, първо едно Bravo, честито от мен, аз съм пропуснала нещо, и второ не можеш да взимаш нищо подобно на аналгина категорично, моята лекарка изрично ми го забрани, както и да спомена витамин c,  чувала съм а и моята колежка е така, че при някои майчета ги избива на ужасно главоболие...май само парацетамол и то не повече от едно на ден, иначе хомеопатичните трябва да са назначени от лекар хомеопат, че и те не са безвредни. Виж първо да не е от кръвното нещо.
« Последна редакция: март 04, 2010, 15:00:45 от m_eleva19 » Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: март 04, 2010, 15:00:00 »

Парацетамол може да се взима през 4 часа, но не повече от 4 на ден в нашия случай (бременен  Wink )
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #92 -: март 04, 2010, 15:03:40 »

И аз така знам. Само парацетамол!!!
Мен много ме болеше главата първите седмици  cray
Умирах, но........ после нещата се нормализират.
Пий много течности. Виж си кръвното. Вярвай, че е за хубаво  smile
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: март 04, 2010, 15:23:19 »

Благодаря Ви, ще пробвам с парацетамола  good при мен не е само от бременноста ами и от постоянното висене на компа  angry - пуста му и работа!
И като съм почнала да питам - да ми кажете за бирената мая, някои от вас дали е пил и може ли-рових се в нета, ма май нищо не можах да открия... Аз я пиех за пречистване на кръвта и най вече за акне и регулиране на масната секреция и си имаше ефект при мен  Wink та искам да си продължа...
« Последна редакция: март 04, 2010, 15:35:45 от fiamaa » Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #94 -: март 04, 2010, 15:29:02 »

fiamaa ,мила можеш да взимаш парацетамол до 4 на ден!Аз се бях разболяла в 11 седмица с температура и единственото което мопех беше то!Той е напълно безвреден!
А за главоолието да ти кажа че аз бях с адското главоболие в продължение на 2 седмици и после отчумя!От бременността  е! good
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: март 04, 2010, 15:49:20 »

Здравейте! Аз последвах съвета ви и изтичах до Шейново, но доктора каза, че съм в още твърде ранен етап за да ми дава някакви лекарства за задържане например, а и не виждал проблем или причина за зацапване и каза да не се тревожа и да отида другата седмица, когато трябвало да се е образувало някакво балонче и евентуално тогава ако е нужно да ми изпише лекарства. Сега точицата била  8.4мм. Стискайте ми палци всичко да е наред , че така си изкарах акъла.  give_rose
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: март 04, 2010, 15:54:42 »

Светле балончето се казва плодно сакче  good , а и странно можело е да ти предпише Дуфастон предполагам, ако съм в грешка ме поправете  good
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: март 04, 2010, 15:56:05 »

svetla_ety , не се тревожи мила, всичко ще е наред  gu6 Ти сега в коя седмица си 5 ? 6 ?
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: март 04, 2010, 16:27:18 »

Ами последния ми цикъл дойде на 28.01 и приключи на 01.02. колко значи това мисля 5-та, но още официлно не са ми го казали лекари. А според доктора, който ме прегледа щом нямало плодно сакче нямало и какво да се задържа - рано било. Ако и пак се появи някоя капчица мисля и второ мнение да потърся, но за сега ще си кротувам, понеже мисля че може да е било някаква обикновена слуз, която се е насъбрала, знам ли както при секс продължава да има овлажняване... и може нещо такова да е - нямаше грам червено, а беше бежово към кафяво (ама и аз как го обясних).  smile
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: март 04, 2010, 16:34:51 »

svetla_ety  , Според мен си в 6 г.с , вземи си направление за гинеколог и отиди за установяване на бременността . А и в 6-та седмица вече трябва да се види плодния сак. Ти нали каза , че не си доволна от твоя гинеколог, направо отивай при друг  Wink

fiamaa , мина ли ти главата ? Относно бирената мая, по добре се консултирай и тогава. Всякакви добавки дори и на билкова основа не са за предпочитане по време на бременност .
« Последна редакция: март 04, 2010, 16:37:20 от leni_beni_ » Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: март 04, 2010, 20:40:26 »

Светле, ние двете с теб вървим заедно  blum На мен ми беше последния цикъл на 27.01  good и днес влизам в 6 г.с. , значи ти си утре  give_rose А щом не си доволна от лекаря, го сменяй и не му мисли...успех и дано всичко е наред  Wink
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: март 04, 2010, 21:57:21 »

Фиама, Светле май тричките ще вървим в калъп  Bravo и моят последен цикъл беше на 29 Януари  smile.

Фиама и мен ме боли през ден глава от комптъра...обаче гледам да се разхождам из коридорите в работата като усетя, че почва да ме стяга глава.
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: март 05, 2010, 09:55:02 »

Момичета главата ви боли не от компютрите ами просто така си боли в началото на бременността от хормоналните промени в организма. И това ще отмине.
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: март 05, 2010, 10:44:52 »

fiamaa и mimozka с вас наистина с ме в 3 поредни дни  danceg Тъкмо много точно ще си следим как вървят нещата. Мен все ме е страх да не пропускам нещо важно. Сега съм в процес на изпиране на нов лекар. За щастие днес още нито капчица зацапване не съм видяла, дано и да не видя повече smile При вас на какъв етап са нещата - какво са ви казали на прегледите  blum
Поздрави  give_rose
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: март 05, 2010, 10:56:32 »

Аз бях миналия четвъртък на първи преглед и всъщност отидох, защотот имах доста силни болки ниско долу едвам седях.  Изписаха ми но-шпа и видяхме сакчето (много малко  lol. Това е на този етап при мен. Следващия преглед ми е на 10 Март.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: