Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 23:09:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Национална среща - кога, къде, за колко време?  (Гласуването приключено: февруари 01, 2010, 18:28:10 )
10 и 11 април - 11 (4.8%)
17 и 18 април - 25 (10.8%)
24 и 25 април - 34 (14.7%)
Велико Търновo - 47 (20.3%)
Арбанаси - 17 (7.4%)
Трявна - 22 (9.5%)
1 нощувка - 57 (24.7%)
2 нощувки - 18 (7.8%)
Общ брой гласове: 83

Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Багажа ти спретни и за национална срещичка се приготви  (Прочетена 168617 пъти)

Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: януари 22, 2010, 12:51:05 »

Аз малко ще се намеся само с предложение.
Тези, които искат да имат уредено спане и да не се занимават -може Перличка да им уреди хотела, казват кои са и колко бройки са, останалите потвърждават като му дойде времето че ще дойдат но сами си оправят спането.
Все пак е друго някой на място да усержда нещата, а друго е чрез и-нет и чрез телефони.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: януари 22, 2010, 13:21:41 »

И аз като Фиама още в4ера бях предложила всеки да си търси сам хотел.Мисля,4е инж4е е прекалено ангажиращо.Както казах всеки е с разли4ен вкус,желания,възможности.Ли4но аз не бих искала да стане така,4е вси4ко е уредено,разбрала съм се с който ще действа на място и накрая нещо да изско4и и да проваля нещо.Смятам,4е и останалите мислят така.Да уто4ним датите,мястото и горе долу бройката за евентуално място на събирането и така....
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: януари 22, 2010, 13:35:22 »

Да уто4ним датите,мястото и горе долу бройката за евентуално място на събирането и така....
Да, наистина  е така и в тази връзка трябва да има и краен срок за гласуването. Защото си мисля, че по-големия проблем ще е да си намерим заведение. Трябва да уточним колко хора ще сме. Кое заведение ще може да ни побере с мъничък резерв за по-късно включили се. Нали се сещате, че ако сме да речем 50 човека, дано да са и повече, заведението ще иска капаро. Кофти е да натоварим съфорумките от града, в който ще сме да го плащат това капаро. Трябва да обмисилим варианти - ще изпращаме ли парички, как ли??? Пък и мисля, че по-добре е да знаем по-раничко коя ще е датата и да си организираме нещата в личен план
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: януари 22, 2010, 13:54:09 »

И аз мисля че трябва най-напред да определим дата и място, иначе няма как да се организират другите неща. Като гледам по анкетата май сме на вариант Велико Търново, 24-25.04.2010, 1 нощувка. Обобщено нещата би трябвало да изглеждат така според мен:

Място: Велико Търново
Дата: 24.04.2010
Заведение: предстои да се уточни в зависимост от броя на присъстващите. Организира се от някоя от местните съфорумки. Ако трябва да се плати капаро, организатора дава банкова сметка и всички изпращаме нужната сума.
Меню: определя се в зависимост от заведението. Местният организатор предлага 3 менюта(1 от тях вегетарианско) и всеки си избира. След което организатора подава списъка на ресторанта. А ако искате може да има и отговорници по градове, които да свеждат до знанието на хората от съответния град вариантите за менюто и да направят списъците. Така местният организатор няма да контактува с 50 души, а само с около 10, което ще намали шанса за объркване.
Нощувки: Всеки сам преценява в кой хотел и за колко нощувки ще остане и резервира сам. Ако има нужда от консултация местния организатор му я дава. Не мисля че трябва да натоварваме с хотела местните момичета, защото съвсем ще се луднат с толкова хора и ресторант и хотел.
Транспорт: Всеки който има кола и свободно място да пише в темата, колко души може да вземе и да се комплектоваме. Може да се доразберем и на лични по темата. Другия вариант е 2 седмици преди срещата във Велико Търново да се видим пътуващите по градовете и да се разберем на място. Организаторите по градове ще сформират срещата и ще направят нужните списъци и ще координират пътуването на колите.

Ако мислите че така синтезиран плана е ок, нека да изберем местните организатори. Едната е Перличка, ако не греша и май имаше и още някой. Избираме и координаторите по градове и те започват да правят списъците с хората по градове. После дават менютата и т.н.

Дано не е прекалено дълго описането ми и да е ясно за всички. Написах го на бързо, така че не претендирам че е в най-добрия си вид, ако имате идеи за оптимизирането му, давайте smile
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: януари 22, 2010, 14:21:48 »

Май много пришпорваме нещата, нека да има срок за гласуване да кажем до 15 февруари /за да се включат повече съфорумки/ , и след това, въз основа на резултата да направим така, както Капризчето по-горе е предложила. Два месеца и половина са напълно достатъчни за организация.
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: януари 22, 2010, 14:43:38 »

Май много пришпорваме нещата, нека да има срок за гласуване да кажем до 15 февруари /за да се включат повече съфорумки/ , и след това, въз основа на резултата да направим така, както Капризчето по-горе е предложила. Два месеца и половина са напълно достатъчни за организация.

И аз така мисля, има време  Wink Особенно ако всички сме съгласни всеки сам да си търси хотел, естествено тук може да се коментира както Мърчето е написала кой добър, кой лош и т.н.  good А ресторант все си мисля че няма да е трудно да капарираме.

Ако искате все пак може някой да нправи някакъв примерен списък с желаещите до момента, както съм виждала че си правите за другите форумски срещи Wink

Все пак само за протокола аз съм с "?" за сега  Wink
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: януари 22, 2010, 14:50:42 »

И аз така мисля, има време  Wink Особенно ако всички сме съгласни всеки сам да си търси хотел, естествено тук може да се коментира както Мърчето е написала кой добър, кой лош и т.н.  good А ресторант все си мисля че няма да е трудно да капарираме.

Ако искате все пак може някой да направи някакъв примерен списък с желаещите до момента, както съм виждала че си правите за другите форумски срещи Wink

Все пак само за протокола аз съм с "?" за сега  Wink

Много съм съгласна с Гери!!!

п.с. За протокола и аз още съм под ?. Зависи най-вече от избраната дата smile
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #112 -: януари 22, 2010, 15:03:09 »

Здравейте, и аз съм ? - много ми се иска да потвърдя, но е малко далече датата... Напълно съм съгласна всеки да резервира хотел според нуждите и желанията си. Колкото за мъжете (и децата  Wink) - предлагам всеки да си реши. Да отсечем твърдо "без мъже" - някои момичета ще се откажат по разни причини - транспортни, няма на кого да се остави детето, не мога без него  heart, които следва да се уважават. Така че - аз засега съм "за", но goldi е права - да има още малко време за гласуване и дискусии  good.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: януари 22, 2010, 15:03:53 »

Мисля,4е даже и до края на февруари да е срока-още по добре.Близо 2 месеца ще имаме за организация след това.Максимално трябва да изтеглим крайните срокове за записване за да има по-голяма яснота след това.И кжто сложим едни резервни + 10 например good
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: януари 22, 2010, 15:17:08 »

И аз одеве си мислех това, което е написала Капризче.

По-добре срокът за записване да е до края на февруари, както предлага Kleo_20. Да се направят списъци с тези, които са сигурни и тези под въпрос, за да има горе-долу ясна бройка присъстващи. После ще имаме цял март за организация относно заведение и транспорт.

Добре предлагате отговорници по градове, ама тези от по-малките населени места към кой да се обръщат? Аз предлагам да има смо 2/3 отговорника. За да е по-ясно всичко. И по-добре да са модератори, за да актуализират информацията в темата.
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: януари 22, 2010, 15:29:36 »

И на мен идеята много ми допада - само се притеснявам, че до сега не съм разбирала за други форумски срещи и не познавам никоя на живо  blush Аз съм и за и против с и без половинката - не мога да преценя - ако е с мен, какъвто е ще трябва само да му обръщам внимание, а не да си говоря с вас, а иначе - ще се цупи че го оставям сам ... Иначе моя вот е за Търново - толкова го обичам,  Offtopic там правихме годежа и винаги ми е приятно да се разходя smile За шофирането - нямате проблем, мога да возя няколко мацки Wink Ако решите всички за автобус съм за - както кажете. За спането - все ми е тая smile важното е да ни е весело  yahoo
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: януари 22, 2010, 15:40:35 »

me4enceto, споко - ще им намерим на мъжете занимание. Нали има идеи и за игри. Ще ги включими и тях.

А относно табелките с никовете, всички ще носят табелка "мъжът на......" funnytooth
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: януари 22, 2010, 15:49:34 »

Ми ние от кои градове сме? София, Варна, Бургас, Плевен, Пловдив и примерно може другите градове да се присъединят към тези, в зависимост колко далече са от тях. Така си мисля поне де...
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: януари 22, 2010, 16:05:25 »

Здравейте!
Не можах да изчета всичко, но понеже виждам, че Велико Търново е фаворит исках да попитам дали е ОК ако нощуваме отделно от групата (питам, понеже съпругат ми е от там и имаме апартамент там  blum ) ?
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: януари 22, 2010, 16:11:52 »

Здравейте!
Не можах да изчета всичко, но понеже виждам, че Велико Търново е фаворит исках да попитам дали е ОК ако нощуваме отделно от групата (питам, понеже съпругат ми е от там и имаме апартамент там  blum ) ?

Може, точно това е предложението, всеки сам да прецени къде да спи smile
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: