Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 21:49:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
Банята 2
Страници: [
1
]
2
3
...
8
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Банята 2 (Прочетена 130934 пъти)
gucci
Leader
Обичаме се!
Банята 2
«
-:
януари 20, 2010, 14:28:14 »
Момичета време е за нова темичка.Нека в нея виждаме все повече красиви бани и да пускаме снимки на красиви идеи.Нека все така си помагаме.
Предната тема "Банята"
Активен
emily
Сватбен ГУРУ
Отг: Банята 2
«
Отговор #1 -:
януари 25, 2010, 00:30:51 »
Бубка
банята се получава добре, но дай краен вариант, ако не съм много нахална
интересно ми е с шкаф мивката как се е получило. А снимките, които си пуснала на черните бани са много хубави, и нашата е нещо от рода на черно-бяло, по скоро черното е нещо като леко лилаво-черно, като снимам ще показвам. Има още малко за дооправяне, трябва да се сложи паравана и дребните джаджи за кърпи и т.н.
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #2 -:
януари 25, 2010, 11:26:19 »
emily
, ще покажа като инсталират и шкафа да видите как седи
Активен
Mrs.™
«
Отговор #3 -:
февруари 07, 2010, 18:21:15 »
Ние сме почти на етап започване на ремонта на банята.
Не знам как но след втория магазин
(обиколката беше ей така)
вече избрахме плочки
Черно и сиво ,като пода ще е черен,но не е точно черно
като кликнете се вижда по-голяма
. Уж избрахме и тоалетната чиния и душа,само имаме проблем с шкафа/мивка и параван не сме намерили. Мислех да е душ кабина,влязох е една и както имам страх от вода,и като затворих вратата и
И затова колкото и красиви душ-кабини да има ние ще сме с параван.
Някой да има идей къде има богат избор на шкафчета за баня на приемливи цени и паравани
Активен
bubka
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #4 -:
февруари 08, 2010, 09:51:03 »
Наде
, супер са ви плочките
За паравана - понеже и аз не съм фен на душ-кабините и ние също взехме параван. В началото мислех да са само 2 статични стъкла, после обаче се наложи да вземем и такова, което е като врата към тях, че ни е малка банята и щеше да пръска.
Взхме го от Баня стил, заедно с другите ни неща - за размери долу-горе 60х60х60, на височина 190см и тонирано в сиво стъкло ни излезе към 1000лв. Хубавото е, че по твои размери ти ги правят и си има цена за всеки размер. Още не са ни ги инсталирали, но мострите в магазин изглеждаха много добре.
Като станат, ще ги снимам да покажа, чакаме ги към 20-ти (ако не ме лъже паметта
)
В началния вариант - само 2 статични стъкла - приблизително 50х80 ни излизаше към 600лв - това в случай, че не искате врата
Активен
Mrs.™
«
Отговор #5 -:
февруари 08, 2010, 19:33:51 »
Ами не знам какво искаме
(искам),само знам че не трябва да е напълно затворено
Трябва да разгледам снимки на паравани
Активен
emili85
Професор
«
Отговор #6 -:
февруари 08, 2010, 20:37:34 »
И ние сега ще започваме ремонт на банята. Харесали сме същите плочки, само не сме си избрали цвят още. И понеже неможахме да си изберем вана или душкабина да си сложим, добре че намерихме 2 в 1 и то много изгодно си хидромасажен панел и всички екстри. Понеже ме съмнява децата да мога да ги накарам да влязат в душ кабината, затова искахме вана, но банята ни е малка и ще се мокри цялата, затова искахме душкабина.
Активен
КатиНка
«
Отговор #7 -:
февруари 09, 2010, 11:10:40 »
emili85
, ние сме пример за малка баня с вана и се получи добре и ни е удобно по време на къпане
miss™
, препоръчвам ти стъкларията на Кристиян Нейко
Те са правили стотици бани и вярвам, че ще ви консултират според вашия случай. А плочките са супер!!! Май и нашите са такива, не помня производителя, но така изглеждат на релефни черти
За шкафчета за баня виж Дейзи 13, правят и по поръчка с ваш размер. Има магазин за санитария и фаянс под Лабиринт, входа е от към бензиностанцията. Също и в магазин Джесика по Ботевградко съм виждала повече изложени неща. Само да не те подведа нещо, че си мина година от нашите обиколки по магазини.
«
Последна редакция: февруари 09, 2010, 11:13:49 от КатиНка
»
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
ЩАСТЛИВИ!!!
«
Отговор #8 -:
март 10, 2010, 15:41:54 »
имам нужда от помощ. Не съобразихме с банята и фугитеса ни бели
мия ги с някакви си "препарати" които само замазват положението. Незнам надолу дали сте писали за това, но ми трябва нещо, с което да махна натрупалата се с времето мръсотия във фугите... Оф писна ми честно казано, мия я през 3 дни, а понеже са бели и си личи...
Активен
LoveAndLove
Сватбар
«
Отговор #9 -:
март 10, 2010, 16:02:53 »
миналата година и ние правихме ремонт на банята...отначало си взехме на КАЙ но бяха много зле постоянно се чупеха бяха много тънки и после си взехме други на КЕРОС КЕРАМИКА и бяха много хубави плочките имат голямо разнообразие и са качествени поне ние останахме доволни
(не знам дали споменаването на фирмите се води за реклама ако е реклама се извинявам предварително и модераторите ако решат да изтрият поста)
Активен
eva_87
Сватбар
«
Отговор #10 -:
март 10, 2010, 23:33:56 »
miss™,ние правихме ремонт на банята преди 2 месеца и ползвахме същите плочки!Но други цветове.Здрави са и изглеждат добре накрая,не се колебайте.Ремонта ни беше спешен и нискобюджетен,но ние сме си доволни от крайният резултат =]Ето какво се получи.Таванът още не е довършен
А и всичко си правихме сами(предимно милото)От смяната на трабите и гипсокартона,до лепене на плочки и монтиране на мивки,душ и т.н.т.
«
Последна редакция: март 10, 2010, 23:36:18 от eva_87
»
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304
«
Отговор #11 -:
март 11, 2010, 10:56:05 »
Цитат на: ♥Сиси♥Петрова♥ в март 10, 2010, 15:41:54
имам нужда от помощ. Не съобразихме с банята и фугитеса ни бели
мия ги с някакви си "препарати" които само замазват положението. Незнам надолу дали сте писали за това, но ми трябва нещо, с което да махна натрупалата се с времето мръсотия във фугите... Оф писна ми честно казано, мия я през 3 дни, а понеже са бели и си личи...
Мога да ти кажа как процедирах в старата баня - след дългогодишно ползване с бели фуги, накрая колкото и да чистих, все имаше черно по тях
Накрая започнах с ръкавици и на гъбичката белина и вода, като плочките първо ги мокря с вода и чакам 10-15 минути, като отварям и вратата и прозорец, за да излезне миризмата и да не ти стане лошо. Ефекта е, че няколко месеца са бели като нови, а и не търкам фугите - само като ги докоснеш с белината и стават бели
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
ЩАСТЛИВИ!!!
«
Отговор #12 -:
март 12, 2010, 09:25:16 »
vivianka, много ти благодаря, това с белината честно казано не се бях сещала, но утре със сигурност ще го пробвам. Всичко имам само не и белина, ми както ти казваш колкото и да чистиш все нещо остава по тях. Ще го пробвам обезателно мерси!!!
Евааа банята ви е супер. Доста хубави цветове
Активен
emily
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #13 -:
март 13, 2010, 00:01:28 »
miss™ - може да видиш за паравани тук
http://baniastil.com/%D0%B4%D1%83%D1%88-%D0%BA%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B0/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8/view-all-products.html
и
http://my.netissat.bg/neobath/dush_kabini.html
,
http://parapeti.eu/?p=152
Нашият параван го поръчвахме от магазин аква, но това е във В.Търново, и е 1.40х1.90 със държачи, с поддушова кореанова лайстна (боядисана с цвета на плочите) и всичките му там джаджи към 900-1000лв беше.
За шкаф-мивка мисля в айко видях доста или лабиринта, не помня отдавна беше, иначе ние си харесахме в комо. А и в София има доста специализирани хиремаркети в тази насока, все ще намериш нещо
Активен
Mrs.™
«
Отговор #14 -:
март 26, 2010, 13:13:14 »
Ева
,преди да ти прочета поста-видях плочките и си мисля '100% са осака'
Ние още не сме решили на каква комбинация да заложим,малко бяхме в застой,че не се знаеше дали ще правим ремонт сега. Днес намерихме място където изготвят проект и утре живот и здраве ще купим плочките. Още не знам какви ще са
-
или
-
,като видим проектите ще решаваме. В магазина ни показаха и някакви испански плочки,същите като осаката на
Кай
(тези на
Кай
са реплика на испанските),но ни се видяха прекалено цветни и лъскави-
Кай
са по матирани. Но това довечера ще го решаваме на място-кои плочки и в каква комбинация.
А за
параван
ми се иска нещо такова да е
,но това ще го мислим в дните в които ще избираме мебелите за банята.
И имам нов въпрос-вашите плочки до горе ли са и тавана ви какво представлява-окачен или 'обивкновен' ?
«
Последна редакция: март 26, 2010, 13:16:19 от miss™
»
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
8
Нагоре