Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 07:48:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 9  (Прочетена 170231 пъти)

hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #450 -: март 17, 2010, 18:22:23 »

svetli ние сме с такова бънджи, но на Чиполино, много съм доволна, голяма отмяна ми е  good Слагам малката в него от 5-я месец-ортопедът тогава каза, че няма проблем стига  бебето да не стъпва с цяло ходилце, само на пръстчета  good
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #451 -: март 17, 2010, 22:47:48 »

Коя мацка продаваше бебешкия кош на Jane ?
Ночко - мисля, че това е обявата.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #452 -: март 18, 2010, 10:30:17 »

Ночко - мисля, че това е обявата.

Мда, аз продавам, точно това е и обявата  smile Обаче чакам Кали_гали да реши дали го купува.

svetli, и ние сме с такова бънджи и съм доволна. Аз започнах да я слагам след 6тия месец, но например Толи на Голди много по-рано беше "узряла" за него. Зависи си от детето. И аз го знам това, че не трябва с цяло стъпало да стига, а само на пръсти, нашата мома обаче вече е доста висока и на най-високото ниво пак почти стъпва, да скоро ще спрем да го ползваме.
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #453 -: март 18, 2010, 14:33:44 »

Имам въпрос:
Сега измих частите на помпата и самия стерилизатор и ги готвя за употреба - пробна на стерилизатора.
Помпата е с две шишета  с биберони 1. Абе тия биберони дупки имат ли, сега като мих реших да смукна и май си имат дупки ама то на мен  ми е трудно да дърпам през тез дупки пък незнам бебето.
На Авент за нещата. Я ме светнете с тез дупки -има ли ги, правят ли сеее  tease
И таз помпа- все я гледам и все с недоверие.
Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #454 -: март 18, 2010, 16:18:43 »

Вер, на Авент ползвах отначало, те си имат дупки, вземи 0+, те са с миниатюрна дупка, ти направо ме уби- смукнала била, хахахах  tease А помпата хич даж е не я гледай с недоверие, за мен това беше едно от най-полезните неща  Wink

Аз да кажа какво купихме вчера

Ето тук го има: http://www.kasidabg.com/bertoni-yam-yam-green-fruits-2010.html

Много съм доволна  yahoo, даже ние го взехме за 110лв.- аз нали не исках скъпо столче  pardon
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #455 -: март 18, 2010, 16:22:45 »

Вер, ти направо ме уби- смукнала била, хахахах 
Хахаххаах ми да видя аз има ли дупка туй нещо, те шишетаат си вървят с помпата и са 0+ или единица като номер. А за помпата - надявам се  tease
Много ви е хубаво столчето  blum със здраве да го позлвате  smile
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #456 -: март 18, 2010, 17:29:19 »

Аз да попитам относно активна гимнастика!Сега смятаме да поръччаме и днес се замислих от колко месеца се ползва и до кога?И тези мами които са ползвали,биха ли споделили дали са доволни и дали е добра покупка?
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #457 -: март 18, 2010, 17:35:09 »

Аз да попитам относно активна гимнастика!Сега смятаме да поръччаме и днес се замислих от колко месеца се ползва и до кога?И тези мами които са ползвали,биха ли споделили дали са доволни и дали е добра покупка?

Зави си от детето!!! good
На нас ни подариха за 40 дни на Коско и честно казано добре че не съм давала пари за това, в смисъл, че Коско изобщо не прояви интерес!!! nea

Моят съвет е да поизчакате малко, така или иначе се ползва от около 3-4 месеца, когато бебчето започне да се заглежда и "заиграва" с играчки Wink
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #458 -: март 18, 2010, 18:19:35 »

Руби, на този, който е на Фишър Прайс пише 6+ месеца, дават го до около 12 месеца, но някои майки почват от по-рано да слагат бебетата в него. Смятам, че зависи от детето.
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #459 -: март 18, 2010, 18:48:18 »

Ами да, от детето си зависи. Нашата е такава

Слагах Филипа върху нея от новородена, ама... само си лежеше и блееше.
Започна да се заиграва чак към 4-тия, 5-тия месец, когато започна да посяга и хваща предмети. Най-голямо дърпане и ритане падаше около 6-тия месец и сега седи и прахолясва. И на нас ни е подарък и мисля, че абсолютно не е забавление от първа необходимост. Ако много, много държите, бих препоръчала да се вземе употребявана, така или иначе всичко се пере. Новите не си заслужават парите, според мен.
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #460 -: март 18, 2010, 20:58:30 »

Феникс, честито столче! Много е сладурско. и ние вече трябва да вземем, ама още не съм избрала. И аз не искам много скъпо. Знаеш дали има таван колко килограма издържа и до каква възраст може да се ползва?
Вероника, уби с това смукане  laugh Спомнам си Голди пък, искаше да пробва помпата на мъжа си  laugh Моята помпа е същата и съм на мнение, че е много добра  good Само че мъжа ми я беше взел с чашки. Хубаво, че си я взела предварително, ние я купувахме по спешност  pardon Имай в предвид че първия път може и да не се справиш, аз поне не успях, но ще й хванеш цаката
За активната гимнастика, нашата също е подарък и не е скъпа по принцип. и добре че ни я подариха, защото аз сигурно щях да се хвърля, на нещо по-скъпо, но тази се оказа много сполучлива. Симона много си играе на нея, дори понякога заспива. Започнах да я слагам на около два месеца. Слагах играчките на най-ниските кукички и тя като махаше с ръчички ги удряше, разбира се несъзнателно. Като стана на три месеца вече ги дарпаше и удряше съвсем целенасочено. Ето я каква е
http://family-bg.com/prX_3234.htm
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #461 -: март 18, 2010, 21:40:38 »

Аз взех да се отказвам от сегашното закупуване! crazy
Сега ще трябва да си харесваме шезлонг,че нашите кумове искат да ни подарят,ама и аз да си го харесам! tease
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #462 -: март 18, 2010, 21:46:03 »

Рубин аз купих активна гимнастика, когато бебка беше на 2 месеца, но както казва КлараФина, тя лежеше и само си блееше милата  pardon Започна да се заиграва може би към 4-я месец, а сега я слагам все по-еядко, защото вече не й се лежи, но като я сложа не мога да ти опиша за какво дърпане на играчките става въпрос  tease Но наистина си зависи от бебето
Вероника направо ме уби с твоите проби на шишетата  ROFL а за помпата, изобщо не я мисли и аз съм страшно доволна от нея, много ми помогна в началото  good
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #463 -: март 19, 2010, 09:26:34 »

funnytooth Чакайте че и аз си представих Верчо като някакъв учен в лаборатория с бяла престилка смуче от шишета, сипва вода в памерсите да провери колко поемат  funnytooth Хаха мале как ме разсмяхте рано сутринта  blum Ей Верчо да не се разсърдиш нещо, аз знам че ти носиш на майтап та за това така сме те почнали  banana
Иначе за дупките - остави си ги малки, така му е по трудно да суче, както всъщност ще се чувства и на гърдата ти, именно големите дупки на шишета са тези който често правят така че бебето да откаже гърдата  Wink

Феникс много ви е хубаво столчето  Wink

Ние утре ще обикаляме за активна гимнастика, ама и аз не искам някаква скъпа най вече защото въобще не знам дали бебка ще я отрази  Wink
Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #464 -: март 19, 2010, 11:23:42 »

Присъединявам се към мнението, че активната гимнастика е най-рано за началото на 3-я месец good И не виждам смисъл да е скъпа, нашата беше 50лв.

За столчето- Мариянка, въобще не се сетих да питам за килограми, нито в книжката пише нещо. Предполагам, че е аналогично като на другите столчета от този клас  pardon Аз щото съм амбицирана от рано Дари да я приучавам на "големи" столове на общата трапеза /със съответната седалка, разбира се/. По същия начин смятам възможно най-рано да сяда на гърне, да ползва чашка и т.н. Разбира се, зависи и от детето  good
Активен
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: