Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 20:32:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 9  (Прочетена 170580 пъти)

Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: март 15, 2010, 22:50:21 »

ellie_bellie ние имаме такъв, но Крис много го мрази, защото е твърд.
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #406 -: март 15, 2010, 22:55:41 »

100 души 100 мнения но да ви кажя и аз този лигавник за нас беше безкраино неудобен.Тия не стои на едно място това чудо се изкривява и и одира врата абе не ни свърши работа с две думи. Верно че тези от плат се цапат и захабяват но аз жертвах 4 и само с тях ядем колкото и да се омажат нали са само за ядене иначе си имахме и "официални" Това от мен  Що се отнася за активната гимнастика ние раснахме без такава и пораснахме просто много неща ми се струват .....шезлонг , та кошара за игра , та активна гимнастика , та бънджи или там както се казва.КОшарата за игра е достатъчна ако е на две нива като е мъничка мишката и закачах разни неща - сменях да не омръзват даже шарени рекламки и бутилки от минерална вода с различен цвят бонбонки .Тези последните наи ни забавляваха и са си направо без пари наи голяма игра падаше с шише с малко ориз вътре - дрънчи та се не трае ама мируват.За мен важно беше бънджиро голямо скачане падна а  в един момент нямаш ръце да подхвърляш отвлякох се но ... ако някои ми беше дал акъл нямаше да хвърля пари за толкова ненужни неща
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: март 16, 2010, 08:44:22 »

Благодаря за помощта за сайта.. give_rose
Лива, не някои, а всички неща са по-евтини, от колкото в тукашния Маркс и Спенсър...Аз бях в екипа, който го отвори за България, така че инфото ми е на 100% сигурно от първа ръка, превеждала съм доста от пристигащите документи, а и ние сваляхме етикетите с цените в паунди и слагахме тези с цени в лв...Е, от проста математика се смята колко пъти е по-висока цената тук. Само на комплекта 7 бодита, който беше мисля 8 или 10 лири в сайта, тук е 70лв....А аз им харесвам нещата, страшно качествени са, баща ми като пътуваше навремето ми е носил дрехи от английския Маркс и Спенсър, дето скъсване нямат - едни дънки сме ги носили и аз, и сестра ми, че и брат ми накрая и пак не са се скъсали, смятай..
Обаче това с доставката изобщо не ми стана ясно, да си призная  blush
Ели, за този тип лигавници честно казано не съм чувала положителни мнения поне от моите дружки с деца. Вярно е, че всеки има мнение по въпроса, ако държиш да го пробваш - няма нищо лошо, вземи един за всеки случай и виж дали на вас с бебка ще ви допадне, като му дойде времето за лигавници. Но въпреки явно практичната страна, като знам колко е твърдо подобно нещо, аз лично няма да пробвам изобщо, живот и здраве...някои бебчета се плашат и почват да реват като им сложат този тип, щото до момента всичко, което са им слагали или обличали, е било супер мекичко..Мое мнение, разбира се, не налагам на никой  smile
« Последна редакция: март 16, 2010, 08:47:29 от beb4eto_na_me4o » Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #408 -: март 16, 2010, 09:07:18 »

Момичета,как мислите,това нужна вещ ли е?

* 41LutdsKgbL._SL160_AA160_.jpg (8.22 KB, 160x160 - видяно 2736 пъти.)
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: март 16, 2010, 09:12:36 »

Руби, ние с Жоро я намираме нужна - шишенцата и бибите няма да ги слагаме на общия сешоар за чиниите, който ползваме. Има доста интересни и забавни модели на подобни джвъчки за сушене на шишета и биби - ние сме избрали една на Чико, която напомня морско дъно - пръчките са зелени и розови и напомнят водорасли  blum
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=656
« Последна редакция: март 16, 2010, 09:14:24 от beb4eto_na_me4o » Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: март 16, 2010, 09:15:01 »

И според мен е нужна, аз нямам де, но си ги слагам на един шкаф и би ми било от полза нещо такова. Въпреки, че почнах да ползвам такива вещи чак към 5,6м. на Анди. Затова и сега осъзнавам нуждата от стерилизатор, защото преди не ми е трябвало.
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: март 16, 2010, 09:20:29 »

Аз си купих такава стойка преди два дни.Много е удобна.Преди слагах шишетата обърнати на една кърпа и няма изсъхване.Настойката съхнат,не веднага,но поне съхнат.И има много сладурски мид.На мен ми е полезна.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: март 16, 2010, 09:23:21 »

бебче, аз до колкото разбирам от сайта не може да се пазарува он лине нали, а щом казваш , че и разликата в цените е толкова голяма...

писах на бебешкия мол и доставят само с федекс поразучих малко за фирмата производител на дрешки , които основно продават оказаха се много маркови и качествени поне мамите там така пишат във форумите, но доставката си остава висока поне според мен вие кажете...за 6-7 големи комплекта от по 14-16 части всеки излиза към 100$
Активен
Рубин

« Отговор #413 -: март 16, 2010, 09:32:41 »

Не знам  liva82 ????Нека и другите си дадът мнение!
Активен
Рубин

« Отговор #414 -: март 16, 2010, 09:35:25 »

Ние снощи с мъжо решихме да поръчаме активната гимнастика от тук-
http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-K4562-Rainforest-Gym/dp/B000FFL58Q/ref=sr_1_6?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE&s=baby&qid=1268672147&sr=1-6
До колкото знам от мъжо доставката е около 40 лв и няма ограничение,но тоа още се проучва!Вие имате инфо за този саит!
Аз сравнявам с един немски,при които доставката  е 30 лв,но самите неща са по скъпички!
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: март 16, 2010, 10:10:58 »

И аз нямам такава стойка, но би ми била от полза вече  good Но в началото мисля, че не е необходима, ако бебето не е на АМ.
beb4eto_na_me4o дрехите на Маркс и Спенсър наистина са много хубави и много качествени! Но от там си заслужава повече да пазариш, когато са в намаление, защото иначе идват малко скъпички  pardon Аз лично съм купувала единствено едно сетче на моята госпожица-дънков сукман с боди и чорапогащник-много са хубави  и бяха намалени на 18 лв*THUMBS*което си е направо без пари!
ellie_bellie за лигавника-ние също имаме такъв и съм го ползвала точно 2 пъти  nea много е неудобен, върти се наляво надясно, пак потича храна под него, стиска на вратлето на бебето, абе може да се мине и без него  Wink !
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: март 16, 2010, 10:37:27 »

Момичета, гледам си говорите за Марк и Спенсър:) и аз съм много доволна от техните дрехи:)
видяли ли сте, че сега има 50% намаление:) Oh my ... ще пускам поръчка аз няма как да устоя:)
за доставката ще използвам фирма посредник:)
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: март 16, 2010, 12:57:46 »

И аз не мога да устоя *YAHOO*имам много добри впечатлени от тази марка,а пък и е крайно време да се престраша и да поръчам нещо от чуждестранен сайт =]дано имам късмет всичко да е наред и да се справя blush
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: март 16, 2010, 16:15:39 »

Мерси на всички за мненията за лигавника  give_rose
Рубин, амазон е реномиран сайт, няма от какво да се притесняваш. Ако ще поръчвате от там, стабилен е, давам 100% гаранция  good
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: март 16, 2010, 18:41:22 »

Ние снощи с мъжо решихме да поръчаме активната гимнастика от тук-
http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-K4562-Rainforest-Gym/dp/B000FFL58Q/ref=sr_1_6?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE&s=baby&qid=1268672147&sr=1-6
До колкото знам от мъжо доставката е около 40 лв и няма ограничение,но тоа още се проучва!Вие имате инфо за този саит!
Аз сравнявам с един немски,при които доставката  е 30 лв,но самите неща са по скъпички!

Руби, нещо сте в грешка, доставката е окло 17-18 лв.  (7.79 лири), така че при всички положения си е доста по-далаверско от немския сайт, а за българските да не говорим. Живот и здраве, и аз съм решила от там да поръчвам разни работи за бебка като дойде време.
Лично аз от amazon.co.uk съм доволна, поръчвала съм си часовник, дойде за 1 седмица.
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: