Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 09:34:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 9  (Прочетена 170459 пъти)

Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #360 -: март 14, 2010, 13:27:12 »

Мацки днес взехме спално комплектче с обиколници и се чудех вие перете ли и обиколниците?
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: март 14, 2010, 13:41:03 »

Мацки днес взехме спално комплектче с обиколници и се чудех вие перете ли и обиколниците?
Ако знаеш през колко ръце е минал докато стане обиколник и къде ли е бил, въобще няма да се замислиш над въпроса! Аз съм прала абсолютно всичко!  good
Активен
Рубин

« Отговор #362 -: март 14, 2010, 14:30:14 »

О,аз каквато съм не съм се и замисляла,ама да попитам пак! Wink
Ние почти сме готови с покупките и трябва да се вземат още малко неща!
А да ви кажа честно,ако не бяхме почнали и стигнали дотук с покупките не ми се мисли,ако сега трябваше да почаме да обикаляме и да пазарим!Усещам как с всеки изминал ден се измарям все повече,а времето което рекарвам навън намалява!Затова искам да дам съвет на тези мацки,които се чудеха дали е рано-ами не е!След 30 седмица спокоино може да се пазари!Все пак не може за един ден да вземеш всичко! good
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: март 14, 2010, 14:31:06 »

Ако знаеш през колко ръце е минал докато стане обиколник и къде ли е бил, въобще няма да се замислиш над въпроса! Аз съм прала абсолютно всичко!  good

Aбсолютно съм съгласна и дума неможе да става да бъде неизпран до главичката до бебка  good

Аз искам да ви попитам, смятам че е време да купим някакви играчки... ама въобще не знам какво би я забавлявало на тази възраст? Вече се задържа будна по дълго време и колкото и смешно да звучи сякаш и е скучно...ей така седи, оглежда се и почва да плаче. Смятам че ако има нещо което да я позанимава малко ще е по весела  Wink
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #364 -: март 14, 2010, 21:46:46 »

Gergancheto, все още ти си най-интересната играчка за нея. Не си ли забелязала да те гледа с интерес и да изучава лицетото ти?
До 3 месечна възраст единственото, от което бебетата имат нужда са мама и татко. Имам предвид, че играчки не са им необходими, за да се забавляват. И аз като тяб нямах търпение да купим играчка, но тя влязе в употреба доста по-късно. Първото нещо, от което бебетата се впечетляват са човешките черти на лицето. Когато започнат да виждат по-добре най-много се радват на играчки или дори картинки с личица - очи, нос и уста. Няма да забравя колко много Филипа се усмихваше на тази топка. Все още е сред любимите й играчки.

Дори и да нарисуваш на лист едно голямо лице, пак се радват  smile

По-късно към третия месец, започват да хващат играчките и тогава е добре да са леки и удобни за хващане. Внимавай с музикалните плюшени играчки, защото свирят много високо, не ги слагай до главата й. Другото правило е, че колкото по-шарено и ярко, толкова по-добре.

Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: март 14, 2010, 23:40:43 »

Първото нещо, от което бебетата се впечетляват са човешките черти на лицето. Когато започнат да виждат по-добре най-много се радват на играчки или дори картинки с личица - очи, нос и уста. Няма да забравя колко много Филипа се усмихваше на тази топка.
И аз стигнах до това заключение,защото купих 2 малки играчки,едната е пчеличка и я закачих на коша за новородено,а другата цялата е личице на кученце,закачено на кошницата за кола smile Нулево внимание за пчеличката,а кучето и стана първи приятел,не отлепя очи и само му се усмихва girl_in_love Love girl
Активен
Рубин

« Отговор #366 -: март 15, 2010, 10:11:15 »

Мацки,а аз да ви попитам знаете ли къде в София има хубави платове с хубави десени за ушиване на бебешко спално компляктче???
И другото което се чудя е за бебешката количка купувахте ли коплектче и какво представлява?Или си го направихте вие? crazy
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: март 15, 2010, 14:40:13 »

https://www.babymallonline.com/catalog/gift_sets.php момичета мисля да поръчам от този сайт за който ви бях споменала някой иска ли да се включи с мен доставката е с федекс  и е 37$, колкото повече се съберем толкова по евтинко ще стане
Активен
Рубин

« Отговор #368 -: март 15, 2010, 14:50:42 »

liva82 ,сега ще разгледам и може би ще се включа!А ти какво си хареса,я препоръчай нещо!
А аз да ви питам,вие купувахте ли АМ преди да се роди бебето,за да се има за всеки случай????И ако да какво???
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: март 15, 2010, 14:53:11 »

liva82 , и аз ще разгледам и ако си харесам нещо ако може и аз ще се включа  good
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: март 15, 2010, 14:57:27 »

https://www.babymallonline.com/catalog/gift_sets.php момичета мисля да поръчам от този сайт за който ви бях споменала някой иска ли да се включи с мен доставката е с федекс  и е 37$, колкото повече се съберем толкова по евтинко ще стане

37$ колко български лева са?  blush  Аз сега ще разгледам и ще ти кажа, дано повече момичета се съгласят за да ни излезе една хубава евтина доставка  Wink

liva82 ,сега ще разгледам и може би ще се включа!А ти какво си хареса,я препоръчай нещо!
А аз да ви питам,вие купувахте ли АМ преди да се роди бебето,за да се има за всеки случай????И ако да какво???

Ние не сме купували, после пратих мъжа ми и купи една кутия. Обикновенно в болниците си ги хранят ако има нужда и е хубаво после да вземеш същото каквото е било в болницата. Поне така ми казаха, че там две вечери я дохранвахме с шише и ми казаха че е "Фризолак" и за вкъщи си взехме същото  Wink
Активен
Рубин

« Отговор #371 -: март 15, 2010, 15:02:44 »

Мерси Гери! @}->--Явно ще трябва да си поговоря и с доки да видим какво ще ми се иска за в болницата,защото доколкото знам във сяка болница е различно!
А за млякото,наистина не е нужно да се взима предварително! give_rose
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: март 15, 2010, 15:04:02 »

37$ колко български лева са?  blush  Аз сега ще разгледам и ще ти кажа, дано повече момичета се съгласят за да ни излезе една хубава евтина доставка  Wink

Ние не сме купували, после пратих мъжа ми и купи една кутия. Обикновенно в болниците си ги хранят ако има нужда и е хубаво после да вземеш същото каквото е било в болницата. Поне така ми казаха, че там две вечери я дохранвахме с шише и ми казаха че е "Фризолак" и за вкъщи си взехме същото  Wink

И ние не сме купували:) по същия начин взех същото, с което дохранваха в болницата, само че при нас беше НАН на Нестле girl_wink
Активен
Рубин

« Отговор #373 -: март 15, 2010, 15:09:04 »

liva82 ,мога ли да те попитам за малко инфо!Харесах си 2 неща,ама не мога да разбера какво вклчват??? crazy
https://www.babymallonline.com/catalog/product_info.php/cPath/29_54/products_id/896/osCsid/13b1ff003617e3c5cf652c7c135d3679
И това,което не разбирам какво е-
https://www.babymallonline.com/catalog/product_info.php/cPath/29_54/products_id/1195/osCsid/13b1ff003617e3c5cf652c7c135d3679
Превеждам го в преводача,ама нищо не се разира!А и размерите са ми по голяма тревога??
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: март 15, 2010, 15:22:23 »

https://www.babymallonline.com/catalog/product_info.php/cPath/31_17/products_id/1772/osCsid/83a1924290a53a411d7019b3c4db45eb
https://www.babymallonline.com/catalog/product_info.php/cPath/31_17/products_id/1854/osCsid/83a1924290a53a411d7019b3c4db45eb
https://www.babymallonline.com/catalog/product_info.php/cPath/31_17/products_id/1400/osCsid/83a1924290a53a411d7019b3c4db45eb
аз съм си харесала за сега тези комплекти има доста изгодни неща, но моя съвет е като първа поръчка да си поръчаме по 2-3 неща най много за да не тежи много и после ,който е доволен ще направим пак нова, нещата пристигат средно за 5-7 работни дни
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: