Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 09:34:40
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 9
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 9 (Прочетена 170459 пъти)
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Отг: "Покупки за бебето и детето" 9
«
Отговор #360 -:
март 14, 2010, 13:27:12 »
Мацки днес взехме спално комплектче с обиколници и се чудех вие перете ли и обиколниците?
Активен
maria_lakova
«
Отговор #361 -:
март 14, 2010, 13:41:03 »
Цитат на: Рубин в март 14, 2010, 13:27:12
Мацки днес взехме спално комплектче с обиколници и се чудех вие перете ли и обиколниците?
Ако знаеш през колко ръце е минал докато стане обиколник и къде ли е бил, въобще няма да се замислиш над въпроса! Аз съм прала абсолютно всичко!
Активен
Рубин
«
Отговор #362 -:
март 14, 2010, 14:30:14 »
О,аз каквато съм не съм се и замисляла,ама да попитам пак!
Ние почти сме готови с покупките и трябва да се вземат още малко неща!
А да ви кажа честно,ако не бяхме почнали и стигнали дотук с покупките не ми се мисли,ако сега трябваше да почаме да обикаляме и да пазарим!Усещам как с всеки изминал ден се измарям все повече,а времето което рекарвам навън намалява!Затова искам да дам съвет на тези мацки,които се чудеха дали е рано-ами не е!След 30 седмица спокоино може да се пазари!Все пак не може за един ден да вземеш всичко!
Активен
Gergancheto
«
Отговор #363 -:
март 14, 2010, 14:31:06 »
Цитат на: maria_lakova в март 14, 2010, 13:41:03
Ако знаеш през колко ръце е минал докато стане обиколник и къде ли е бил, въобще няма да се замислиш над въпроса! Аз съм прала абсолютно всичко!
Aбсолютно съм съгласна и дума неможе да става да бъде неизпран до главичката до бебка
Аз искам да ви попитам, смятам че е време да купим някакви играчки... ама въобще не знам какво би я забавлявало на тази възраст? Вече се задържа будна по дълго време и колкото и смешно да звучи сякаш и е скучно...ей така седи, оглежда се и почва да плаче. Смятам че ако има нещо което да я позанимава малко ще е по весела
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #364 -:
март 14, 2010, 21:46:46 »
Gerganchet
o, все още ти си най-интересната играчка за нея. Не си ли забелязала да те гледа с интерес и да изучава лицетото ти?
До 3 месечна възраст единственото, от което бебетата имат нужда са мама и татко. Имам предвид, че играчки не са им необходими, за да се забавляват. И аз като тяб нямах търпение да купим играчка, но тя влязе в употреба доста по-късно. Първото нещо, от което бебетата се впечетляват са човешките черти на лицето. Когато започнат да виждат по-добре най-много се радват на играчки или дори картинки с личица - очи, нос и уста. Няма да забравя колко много Филипа се усмихваше на тази топка. Все още е сред любимите й играчки.
Дори и да нарисуваш на лист едно голямо лице, пак се радват
По-късно към третия месец, започват да хващат играчките и тогава е добре да са
леки
и
удобни за хващане
. Внимавай с музикалните плюшени играчки, защото свирят много високо, не ги слагай до главата й. Другото правило е, че колкото
по-шарено и
ярко
, толкова по-добре.
Активен
moyra
Професор
«
Отговор #365 -:
март 14, 2010, 23:40:43 »
Цитат на: KlaraFina в март 14, 2010, 21:46:46
Първото нещо, от което бебетата се впечетляват са човешките черти на лицето. Когато започнат да виждат по-добре най-много се радват на играчки или дори картинки с личица - очи, нос и уста. Няма да забравя колко много Филипа се усмихваше на тази топка.
И аз стигнах до това заключение,защото купих 2 малки играчки,едната е пчеличка и я закачих на коша за новородено,а другата цялата е личице на кученце,закачено на кошницата за кола
Нулево внимание за пчеличката,а кучето и стана първи приятел,не отлепя очи и само му се усмихва
Активен
Рубин
«
Отговор #366 -:
март 15, 2010, 10:11:15 »
Мацки,а аз да ви попитам знаете ли къде в София има хубави платове с хубави десени за ушиване на бебешко спално компляктче???
И другото което се чудя е за бебешката количка купувахте ли коплектче и какво представлява?Или си го направихте вие?
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #367 -:
март 15, 2010, 14:40:13 »
https://www.babymallonline.com/catalog/gift_sets.php
момичета мисля да поръчам от този сайт за който ви бях споменала някой иска ли да се включи с мен доставката е с федекс и е 37$, колкото повече се съберем толкова по евтинко ще стане
Активен
Рубин
«
Отговор #368 -:
март 15, 2010, 14:50:42 »
liva82
,сега ще разгледам и може би ще се включа!А ти какво си хареса,я препоръчай нещо!
А аз да ви питам,вие купувахте ли АМ преди да се роди бебето,за да се има за всеки случай????И ако да какво???
Активен
leni_beni_
«
Отговор #369 -:
март 15, 2010, 14:53:11 »
liva82 , и аз ще разгледам и ако си харесам нещо ако може и аз ще се включа
Активен
Gergancheto
«
Отговор #370 -:
март 15, 2010, 14:57:27 »
Цитат на: liva82 в март 15, 2010, 14:40:13
https://www.babymallonline.com/catalog/gift_sets.php
момичета мисля да поръчам от този сайт за който ви бях споменала някой иска ли да се включи с мен доставката е с федекс и е 37$, колкото повече се съберем толкова по евтинко ще стане
37$ колко български лева са?
Аз сега ще разгледам и ще ти кажа, дано повече момичета се съгласят за да ни излезе една хубава евтина доставка
Цитат на: Рубин в март 15, 2010, 14:50:42
liva82
,сега ще разгледам и може би ще се включа!А ти какво си хареса,я препоръчай нещо!
А аз да ви питам,вие купувахте ли АМ преди да се роди бебето,за да се има за всеки случай????И ако да какво???
Ние не сме купували, после пратих мъжа ми и купи една кутия. Обикновенно в болниците си ги хранят ако има нужда и е хубаво после да вземеш същото каквото е било в болницата. Поне така ми казаха, че там две вечери я дохранвахме с шише и ми казаха че е "Фризолак" и за вкъщи си взехме същото
Активен
Рубин
«
Отговор #371 -:
март 15, 2010, 15:02:44 »
Мерси
Гери
! @}->--Явно ще трябва да си поговоря и с доки да видим какво ще ми се иска за в болницата,защото доколкото знам във сяка болница е различно!
А за млякото,наистина не е нужно да се взима предварително!
Активен
Mila_
Професор
«
Отговор #372 -:
март 15, 2010, 15:04:02 »
Цитат на: Gergancheto в март 15, 2010, 14:57:27
37$ колко български лева са?
Аз сега ще разгледам и ще ти кажа, дано повече момичета се съгласят за да ни излезе една хубава евтина доставка
Ние не сме купували, после пратих мъжа ми и купи една кутия. Обикновенно в болниците си ги хранят ако има нужда и е хубаво после да вземеш същото каквото е било в болницата. Поне така ми казаха, че там две вечери я дохранвахме с шише и ми казаха че е "Фризолак" и за вкъщи си взехме същото
И ние не сме купували:) по същия начин взех същото, с което дохранваха в болницата, само че при нас беше НАН на Нестле
Активен
Рубин
«
Отговор #373 -:
март 15, 2010, 15:09:04 »
liva82 ,мога ли да те попитам за малко инфо!Харесах си 2 неща,ама не мога да разбера какво вклчват???
https://www.babymallonline.com/catalog/product_info.php/cPath/29_54/products_id/896/osCsid/13b1ff003617e3c5cf652c7c135d3679
И това,което не разбирам какво е-
https://www.babymallonline.com/catalog/product_info.php/cPath/29_54/products_id/1195/osCsid/13b1ff003617e3c5cf652c7c135d3679
Превеждам го в преводача,ама нищо не се разира!А и размерите са ми по голяма тревога??
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #374 -:
март 15, 2010, 15:22:23 »
https://www.babymallonline.com/catalog/product_info.php/cPath/31_17/products_id/1772/osCsid/83a1924290a53a411d7019b3c4db45eb
https://www.babymallonline.com/catalog/product_info.php/cPath/31_17/products_id/1854/osCsid/83a1924290a53a411d7019b3c4db45eb
https://www.babymallonline.com/catalog/product_info.php/cPath/31_17/products_id/1400/osCsid/83a1924290a53a411d7019b3c4db45eb
аз съм си харесала за сега тези комплекти има доста изгодни неща, но моя съвет е като първа поръчка да си поръчаме по 2-3 неща най много за да не тежи много и после ,който е доволен ще направим пак нова, нещата пристигат средно за 5-7 работни дни
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...