Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 21:57:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 9  (Прочетена 170681 пъти)

Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: март 07, 2010, 12:58:53 »

Taka, колкото можах ви четох накрая аз като прясно пазарувала и да кажа:
за пелените - има ги навсякъде в комплект са 2 бархетни 2 тензухени с различни размери.
Руби за одеалата аз съм взела едно за сега и смятам да не прибързвам имам и олекотена завивка и разни там пелени за завиване и т.н. Помпата браво - взела си я на добра цена и аз взех същата и на др. ден във Вис Виталис Дими каза че била на промоция със стерилизатор и още нещо за 90 и няколко лв - може и да излъжа тъй като той го е чул това като са обяснявали на клинети, но аз не смятам да задълбавам след като вече съм я  купила.
Общо взето мога да кажа че удоволствието от така чакания пазар не се получи. Гадно време, кофти магазини и всичко за един ден трябваше да имам -представете си колко мога да избирам и сравнявам, но все пак имам всичко необходимо за бебка.
Лени повечето кошари сгъваемите са със повивалник, ти на кой модел си се спряла че няма  crazy ?
ааа и Руби защо ти е дебело одеало и защо се притесняваш за количката - пролетно-лятно бебе сте, все пак няма от болницата да тръгвате да излизате, за 1-2 седмици като се родите и ще стане топло.
Сори , много хаотично пиша ама така като съм назад с материала.
Аз пък нямам играчка за кошарата и нали ми е сгъваема трябва да е от тези меките със щипки и ще търся да видим. Освен това много исках да взема балдахинова стойка и бях набелязала една ама естесвено не става за сгъваема кошара значиии, някой знае ли им ли да се продават стойки за сгъваема кошара?
« Последна редакция: март 07, 2010, 13:00:29 от Вероника » Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: март 07, 2010, 13:49:44 »

Вероника , незнам точно каква марка е кошарката, подариха ни я (не е чисто нова ) , пише Galaxy , ама незнам това дали е марката или модел някакъв  pardon Има си и второ ниво.
А другите играчки за кошарите, не могат ли да се слагат на сгъваемите ? Имам 2 и няма да мога да ги ползвам  beating ?! Много са тежки ли ? и няма как да се закрепят ли?
Едната е такава

А другата е от този тип
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: март 07, 2010, 13:55:19 »

Лени не че са тежки а закрепянето не е подходящо за сгъваемите кошари. С някъв болт са. За сгъваемите трябва да са със щипки  good
Ако не ни беше положенито такова, че да се налага да взема сгъваема кошара нямаше да е така. Харесвам съвсем други неща, дървена с балдахинова поставка -ахахахахах и с такава играчка ама айде сега де няма да се оплаквам и без това пак щяхме да вземем сгъваема защото мн пътуваме. След някой друг месец като се наместим някъде ще вземем дървена и поради това не ми се дават луди пари за играчки за тази а все ги намирам едни от по 50 лв  pardon
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #273 -: март 07, 2010, 14:37:49 »

Ние се връщаме от пазар и вече имаме маи вси1ко необходимо освен ваничка и някои дреболии!
Взех 2 пелени,памучна завивка(4 в комплект и 4 фланелени!та това искам да ви попитам-фланелените ли за бархетни,че изобщо не ги знам като материя,а цдруги нямаше!!!!Може 4 да са много,но все пак трябва да оставим и такива аксесоари при бабите че да не разнасяме всичко!
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: март 07, 2010, 14:42:09 »

Това понятие "фланелени" никак не ми е ясно  pardon
На мен ми искат два комплекта пелени за болницата и аз си взех още два за мен, в смисъл ще ги ползвам тук там - никога не са излишни  blum
За болницата ми искат и дрешки че и хавлийка за бебка
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: март 07, 2010, 15:17:57 »

Ама в Плевен ли ти искат тези неща Oh my ...?Това не е ли частна болница,как може да ти искат такива работи???
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: март 07, 2010, 15:23:29 »

Да в Плевен ми ги искат, частна е да. Искат два комплекта дрехи и хавлийки за бебка  -явно нямат оборотни.
Защо се учудваш? Аз нямам нищо против  Girl_hide Толкова съм възхитена от всичко в тази болница, че ако искат и кошартата ще си занеса -за мен това не е важно  smile
За мен беше важно перснала и обстановката в смисъл условията -всичко за мене  на 6 там.
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: март 07, 2010, 15:45:00 »

Рубин , и аз това понятие фланелена не съм го чувала  pardon Като му дойде време да купувам пелени, ще оставя това удоволствие да го свършим с мама, тя ще е горда  tease
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: март 07, 2010, 16:10:07 »

Мацкиии, ние вече си имаме и кошараааа  yahoo
Подобна е на ето тази - разликата е само в страничните табли, на нашата са с вълничка отгоре! Подарък ни е от една приятелка, заедно с матрачето - показвам и двете от сайта на Чиполино, понеже от там са купувани, сега няма как да снимам на място, понеже креватчето ни е разглобено все още, ще го сглобим направо в новата стая:
http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=366
http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=273
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: март 07, 2010, 16:22:49 »

Еееее честито бебче - няма по хубаво от придобивкаат за бебчо.
Нашите неща сега седят нахвърляни едно върху друго и тепърва трябва тук стаята да разместваме и да превеждаме в ред - не аз де, аз не мога да се мръдна  blush
Аз пък най-много се вълнувам от количкаат, която утре ще вземем.
Искам и шезлонг да поръчам от някъде ама не мога да реша от къде - за бг сайтове става въпрос, дайте идея.
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: март 07, 2010, 16:26:50 »

Веронка, благодаря, миличка!
Аз поръчвам от този сайт:
http://www.pakostnik.com/bg/promotions.php
Има много неща, доставката не ми се вижда скъпа, а и над 100лв не плащаш доставка. Магазинът им е в София, та сме разглеждали там и ни хареса, за това се зарадвахме, като видяхме, че имат и онлайн магазин. За да съм честна - в понеделник или вторник чакам първата доставка от отях, ако искаш и ти хареса нещо, изчакай ме да кажа дали и с доставките са коректни, аз ще пиша веднага, щом си получа поръчката от там.
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #281 -: март 07, 2010, 17:08:28 »

Ох,аз се вклиучвам малко защото моя лаптоп му изтече флекс таипа и сега милото те да го оправи!Че и червените букви са ми изтрити и не мога да пиша на бг!
За пакостник,мога да кажа че е много хубав магазин!Ние от там си пазарихме и част от дрешките и много др неща!
Бебче,аз не виждам мила легълцето!Нещо не ми го показва!Отваря саита ама само цена излиза! crazy
Вероника-много са ви сладурски покупкитеее!Браво! *INLOVE*А и аз мисля че не трябва да съжаляваш че си нямала възможност!Все пак тези дрешки се износват бързо,а после ще си ходите по магазините колкото поискате!Сега гледай беба да е доволна и да си седи на топличко! girl_wink
А за фланелените пелени-не знам,обаче изглеждат малко по плътни и мекички!Много ми харесват даже!Все ще се използват! good
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: март 07, 2010, 20:11:00 »

Трябва ми уолкър може и втора употреба smile
Ние имахме,но се счупи.Не мога да вляза в продавалника с регистрация и да пиша на някой.
« Последна редакция: март 07, 2010, 21:51:26 от Данитка » Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: март 07, 2010, 21:12:15 »

КатиНка давам ти друг линк, че Касида-та напоследък нещо спича  nea и сигурно ти е искала парола  crazy Тук има подобен повивалник  good
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: март 07, 2010, 21:51:36 »

Така имам въпрос към мамите,които си купиха количка от сайтове не от Бг и тези,които живеят в чужбина.По изгодно ли е?Кои са сайтовете?За мамите от чужбина,какви са ви наблюденията относно цените?
Търся количка до 500лв. максимум.Да е с цяла дръжка и триколка може би,не искам малки гуми в никакъв случай.Има много време и реално,незная дали ще мога да отделя и тези пари за количка,но ако изпадне нещо много изгодно....сигурно ще купя.Всички колички дето ми допадат обаче са над 1000лв  shok  По принцип нямам проблем и с 2-ра употреба,даже никакъв.
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: