Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 23:26:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 9  (Прочетена 170765 пъти)

kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: март 05, 2010, 17:16:12 »

Има вдлъбнатинка и не е малка.Аз исках люлка да вземеме,но няма къде да я държиме.Бях си харесала един страхотен на много дори пари от кидикеър,но не ми се занимаваше да го поръчвам.А този го взехме от джъмбо,то там няа много голям избор,но и това не е кой знае каква специална вещ за която чак толкова да избирам.
А ти като избираш гледай да има напълно легнало положение и едобре да има и дръжки.
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: март 05, 2010, 17:16:27 »

kali_gali , много е хубав , пък Тео още повече  Bravo
Значи и за шезлонга , ще трябва да следя, че сигурно и аз нямаше да обърна внимание  pardon
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #242 -: март 05, 2010, 17:21:37 »

Също така две мои познати казват, че са щастливи, че са си взели вибриращи шезлонзи, защото бебоците се успокояват в такова чудо. И аз мисля да купуваме такъв и че ще е удобно и за мен докато върша някаква работа.
Активен
Vanity
Ентусиаст
**
Публикации: 112

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: март 05, 2010, 18:26:17 »

най-накрая да се похвалим с нашата проходилка !
Благодаря ти Ина!

ехеееее и нашата е същата само че в черно и зелено-намерих и кусури ама.............уф че и доста пари дадох
« Последна редакция: март 05, 2010, 18:39:53 от Vanity » Активен
Vanity
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: март 05, 2010, 18:37:46 »

Мацки,а какво ще кажете за тези шезлонгчета?

Този с Мечо пух-препоръчвам ти да си харесаш др.-този е мн неудобен за бебето. Аз имам такъв и не мога да го сложа седнал. Парчето през което минават коланите е толкова надолу че детето се изхлузва и краката му висят а главата отива в най-ниската точна на шезлонга /там където като малко е седяло/ Аз с първото дете имах на Чиполино-Пате и бях мн доволна но го продадох 2 дена преди да разбера че съм бременна с второ.
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: март 05, 2010, 18:40:39 »

Аз нали ви писах че поръчахме един шезлонг/люлка на Грако. Пишеше доставка до 24 часа, звъня им питам ги в петък ще е при нас ли, обясниха ми че нямалокак да стане щот' някой си го дал на друг в друг магазин, пък другия си имал проблеми и не работи в момента и т.н. Та ще се опитат тая вечер да го пратят и утре да е при нас, ако не не сме ли искали да го заменим с някой на Фишър Прайс  nea Българска му работа значи... На Фишъра единствения с люлка и шезлонг с вибрация е 300лв. пък тоя ми е 200  NO Започна да ми обяснява че не е важно да държа на вибрацията, защото по някакви си нови изисквания се отричала  crazy
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: март 05, 2010, 18:45:44 »

Юхуу  tease ето ме  мен щастлива защото след два дни обикаляне по магазините си имам всичко за бебка -скоро ще показвам  smile
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #247 -: март 05, 2010, 19:14:08 »

Вероника, чакаме да покажеш, че и на нас покупки предстоят, аз още малко се сдържам, но нямам никакво търпение да почвам   pardon
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #248 -: март 05, 2010, 20:17:55 »

Vanity ,кой мила,този първия ли или този черния с мечо пух???Мерси че ми каза! give_rose
Вероника,миличка,ама как ми липсваш сладурано!Хайде да показваш по скоро всичко! give_rose
Активен
Vanity
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: март 05, 2010, 22:12:28 »

Рубин  говорих за първия
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: март 06, 2010, 01:27:02 »

Благодаря ви за менията!  give_rose Много ми е на сърце тази количка, търся я за лятна, която да заема по-малко място в колата и да е по-лека от моята, но не ми се щеше да е от най-летните и затова се спрях на тази. Разликата в цената между немския он-лайн магазин и българските е почти 200лв  crazy Но ми се искаше и на живо да е видя...
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: март 06, 2010, 11:34:30 »

hukuta аз съм много доволна от mytoys - има мами в бг-мамма, които правят поръчки и имат разни кодове за намаление на големи стоки и така излиза още по-евтино. На мен доставката на количката ми излезна 3 евро, а имаше и 10% отстъпка от такъв код за намалление. А самата количка близо с 200лв. по-евтино отколкото тук в бг. Решила съм да правя бойкот на българските търговци - не може в цивилозованите страни където заплатите са в пъти по-високи от тук цените да са в пъти по-ниски.
Благодаря на всички, които споделихте мнение за музикалните играчки. Преди да купя пробвах да приспивам Анди с музиката от люлката й, но ефекта беше нулев, така, че май няма да купувам.

И да споделя други два сайта за бебешки стоки, където има много изгодни дрешки, доставката става чрез фирми посредници, доставящи от Англия:

http://direct.asda.com/Baby-Clothing/60011,default,sc.html  /има и много изгодно дрехи за бременни/

http://search.next.co.uk/shop/gattproductaffiliation-motherandbaby-0?&nxti=0&nxtv=000&ts=v8

Една такава фирма посредник е:
http://www.detskidrehionline.com/
« Последна редакция: март 06, 2010, 11:38:57 от Zahira » Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #252 -: март 06, 2010, 11:58:06 »

Zahira,  благодаря ти , че сподели тези сайтове тук, аз също не приемам по-високите цени тук в България на по-некачествените стоки. И мисля също да купувам доста от нещата за бебо от чужбина.
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: март 06, 2010, 15:24:11 »

Аз съм на мнението на Захира. Просто наистина е много скъпо. Аз също си поръчвам от Май тойс чрез момичетата, който правят общи поръчки.  good
Сега чакам да пристигне това, само че цената на която го купих от ebay е доста по-ниска. Ще дам отзиви като пристигне. Купих го защото е много малко като се сгъне, иначе не можем да съберем двете големи колички в багажника на колата, с майката с която излизаме.
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #254 -: март 06, 2010, 17:06:54 »

Здравеите муцунки!Аз да се похваля днес накупихме много неща,ама много!
Като почнахме от мокрите кърпички за беба до шишета,помпи за кърма,принадлежности за мене при раждането.......
Много неща....
А помпата за кърма-много се чудих дали ще имам кърма,ама като видяхме че сега е с 25% намаление и  Oh my ...!Взехме и нея за 60 лв! yahoo
Накупийме и последните дрешки за мънинката и сега вече е обаведена от към облекло!
Шишета взех 2-едно на нук с каучук и едно пласмаса на чико с каучук!Ами много се чудих и тези взех!Остана да купим одеалца,пелени и се чудя колко и какви???
Някакви препоръки????
Мислех едно по дебело и тъбкоодеалце,ама за пелените?
Чудя се и за количката какво да взимам?Комплект или само одеалце за там?
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: