Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 08:54:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 9  (Прочетена 170338 пъти)

hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: март 04, 2010, 21:20:50 »

Здравейте момичета! Имам едно питане...някоя от вас да има наблюдения върху тази количка?
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/3_15/products_id/7830
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: март 05, 2010, 08:11:17 »

Това е една невероятна количка.Към нея може да се купят кошница,летен кош.Но потърси н английските сайтове защото тука е доста скъпа.
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: март 05, 2010, 08:12:18 »

А в същност на вас не ви трябват такива работи като летни кошове и кошници.
На теб ти трябва само като летен вариант нали?Количката е страхотна,удобна и много качествена.
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: март 05, 2010, 10:33:24 »

Здравейте момичета! Имам едно питане...някоя от вас да има наблюдения върху тази количка?
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/3_15/products_id/7830
Аз нямам наблюдения лични, но ми харесва  good Аз си търся количка без зимен кош и кошче за кола и тази е една от фаворитите ми. Няма напълно легнало положение, но наклона е 10 градуса, което е колкото възглавничка и мисля, че не е проблем (права ли съм  crazy )
Що се отнася до чужд сайт :
http://www.mytoys.de/Peg-Perego-Liegebuggy-Si-Sportivo-Corallo-Stripes/Buggys/Kinderwagen/KID/de-mt.ba.ca02.07.01/1836675
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: март 05, 2010, 14:21:55 »

Хубава е, но на този сайт пише, че е 7.6кг. Аз ако си купуваме лятна количка по-натам мисля да е Маккларън, имат супер леки варианти. Като гледам Си-то няма много голям сенник.
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: март 05, 2010, 14:38:13 »

най-накрая да се похвалим с нашата проходилка !
Благодаря ти Ина!

* alex.jpg (68.37 KB, 235x314 - видяно 2644 пъти.)
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: март 05, 2010, 14:48:21 »

Количката е уникална,но е по скоро лятна според мен.Те я взеха защото е изключително лека и маневрена,нямат асансьор,а живеят на 4 ет.Супер е,но е скъпичка
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #232 -: март 05, 2010, 14:48:48 »

Проходилката изглежда много добре - стабилна и сладка, а детенцето ти в нея щастливо Bravo Да си я ползвате с много усмивки.
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: март 05, 2010, 16:19:34 »

Ночко, понеже нали и вие сте с количка като нашата и като на Ина - Jane Nomad, аз да ти кажа реших, че няма смисъл да купувам лятна по-нататък.
Просто с тези 6 кг, които тежи Номада, надали има смисъл да купувам лятна количка на същите кг или с едно кило по-лека.
Че то бебето ми е по-тежко от количката.  sarcastic
Май и Ина споделя това мнение.
Единствено може би е с една идея по-обемна от стандартните летни, но поне е достатъчно широчка и дълга за детенцето, без да е огромна.
Заради това не съжалявам, че се спрях на тази количка, защото ще ми спести и купуването на лятна.
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #234 -: март 05, 2010, 16:22:42 »

Момичета как смятате за бебче родено в края на юни какви бодита ще са по-необходими с дълъг или къс ръкав(имам предвид поне за първия месец, защото после вече ще се орентирам, но сега ми е трудно да преценя)?
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: март 05, 2010, 16:41:55 »

Ночко, понеже нали и вие сте с количка като нашата и като на Ина - Jane Nomad, аз да ти кажа реших, че няма смисъл да купувам лятна по-нататък.
Просто с тези 6 кг, които тежи Номада, надали има смисъл да купувам лятна количка на същите кг или с едно кило по-лека.
Че то бебето ми е по-тежко от количката.  sarcastic
Май и Ина споделя това мнение.
Единствено може би е с една идея по-обемна от стандартните летни, но поне е достатъчно широчка и дълга за детенцето, без да е огромна.
Заради това не съжалявам, че се спрях на тази количка, защото ще ми спести и купуването на лятна.

Кикси, и вие ли сте с Номад?  Offtopic супер, Ина ни е зарибила, аз съм си доволна, но да те поправя - не е 6кг, а е 8,5кг, 6кг. е само рамата - без летния вариант, без нищо. Но пак не е тежка. Един минус е, че няма напълно седнало положение. Аз също засега не смятам да я сменям, това лято, че и есен живот и здраве сме с нея. Но като проходи Еленчето и стане на годиннка и половина и отгоре, вече ще ми трябва лека количка - колкото като се измори да си посяда. За тогава си мисля за Маккларън.

Darling, супер сладък е Алекс, а проходилката изглежда много готина smile
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: март 05, 2010, 16:50:03 »

Ночко, явно аз съм в грешка, ама наистина си е много лека - Ина определено ни зариби.  smile

За пълно седналото положение даже не съм обърнала внимание, че няма.  crazy Аз защото засега най-много на 45 градуса я слагам да седи.
А ти говориш за лятна количка тип "чадър" явно - да, права си, те наистина ми се виждат практични за една по-късна възраст.  good

malinkata, някои твърдят, че като е новородено бебчето задължително трябва да е с покрити части на тялото, т.е. дълги ръкави, навън - шапка, независимо кога е родено.
Според мен обаче за края на юни дори и новородено бебче трябва да се облича с боди с къс ръкав, вече ако искаш вземи и 2-3 с дълъг, ако вечерите са по-хладни и го оставяш да спи по боди примерно. Все пак си мисля, че ще е горещо за дълъг ръкав, поне през деня.
« Последна редакция: март 05, 2010, 16:52:57 от Kiksi » Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #237 -: март 05, 2010, 16:51:00 »

Мацки,а какво ще кажете за тези шезлонгчета?

Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: март 05, 2010, 16:54:04 »

Понеже обещах да покажа какъв шезлонг купихме на Тео

Но за съжаление чак в къщи обърнах внимание,че няма напълно легнало положение и се налага да го изравнявам.Иначе много си го харесвам,а дано и Тео да си го хареса.
Аз бях харесала едни  друг от сайта дето поръчахме количката,но фирмата посредник от която поръчвам не паботи с тях и не ми се занимаваше да търся друг последник за един шезлон.
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #239 -: март 05, 2010, 17:10:51 »

Много е хубав!!! give_rose
А наистина ли няма напълно легнало,защото не се забеляза,поне аз де blush
Аз от днес разглеждам и търся модел,че нашите кумове искат да си харесаме и те да ни го подарят! crazy
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: