Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 09:20:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 9  (Прочетена 170415 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: март 03, 2010, 19:49:19 »

Да, вибрира и има музика. С 4 големи батерии е. Хубаво е да ги видиш някъде на живо, за да не останеш разочарована.

E хубаво е ама няма къде  girl_wink
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #211 -: март 03, 2010, 22:41:11 »

Мацки,аз пак да ви попитам нещо!
Според вас кое е по добре да се вземе?Ваничка която е излята с поставка за бебока+гумирано за да не се пурзаля малкото?Или една обикновенна и към нея да можя да се постави такава седалка също гумирана?
Ох,ама се изразих и аз! blush
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: март 03, 2010, 22:47:07 »

Поръчахме си в крайна сметка ей такова чудо 2 в 1 Суинг/Шезлонг GUSTAV Graco 2009

За съжаление май беше последния и като го поръчахме го махнаха от сайта, та сега не мога да ви го покажа  smile От около 400лв. е намален на 220лв  Oh my ... Та така... не знам кога ще дойде, надявам се до неделя да е тука, че свекърва ми й и се иска да е тука преди погачата ни в неделя  Wink
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: март 03, 2010, 22:49:18 »

Ние днес взехме на Тео шезлон.Утре ще пощажа снимки.Дано да му харесва и да и седи в него.
Активен
Vanity
Ентусиаст
**
Публикации: 112

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: март 04, 2010, 14:05:12 »

maria_lakova  вие сте си взели столче на Кангаро 9-18 кг и в легнало положение детето добре ли спи. Килва ли му се главата на ляво или дясно когато колата завива. Питам т.к. ние си взехме 9-36 кг На Мони и е абсолютно неудобно за спане на 2 г дете. Затова го продавам и ще купуваме др. Доволна ли си от това Кангаро
Активен
paolla
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: март 04, 2010, 14:24:43 »

Мацки,аз пак да ви попитам нещо!
Според вас кое е по добре да се вземе?Ваничка която е излята с поставка за бебока+гумирано за да не се пурзаля малкото?Или една обикновенна и към нея да можя да се постави такава седалка също гумирана?
Ох,ама се изразих и аз! blush

Нашата е от първия вид, CAM - http://family-bg.com/prX_1871.htm. Доволна съм. Но от няколко дни го къпя в нашата вана, защото иска да се изправя във ваничката си crazy Докато в нашата вана си се къпе прав като се придържа сам.
Предимството на ваната от този вид е, че има полугнало положение, ползвахме го до 4 месец, а след това седналото. Също така този модел е от най-големите.

Понеже уикендите гоствува при майка ми и баща за там купихме обикновена вана, по-дълбока от нашата, но тя едва сега е удобна, т.е. след като е по-стабилен.

По въпроса с шишета ние ползваме BFree, те са противоколикови...като размер ползвам 260  мл, единствено за чай/сок ползвам 160 мл. Според мен по-големите шишета са по-удобни и може да се ползват по-дълго време /стъклени са, малко шише е от пластмаса/, със силиконова биба, каучуковите ги сменям веднъж месечно, силиконовите на 2-3 месеца.

Vanity, столчето за кола не Кенгуро не е ли от 9 до 25 кг? Поне ние като търсихме голямо столче останах с впечатление, че на Кенгуро е такова /може и да греша/...
« Последна редакция: март 04, 2010, 14:33:04 от paolla » Активен
Рубин

« Отговор #216 -: март 04, 2010, 14:30:38 »

Мерси paolla give_rose!Аз съм за тези ванички!Но точно това се чудя-дали да е с постоянно столче или от тези които се махат след време!Ще трябва да помислим и да взимаме! good
Активен
paolla
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: март 04, 2010, 14:35:46 »

Рубин, както ти е по-удобно. За мен е по-удобно с цяла ваничка, защото взимам ваната пълня е с вода и къпя, а като започне да мърда повечко и да се върти бебенцето незнам доколко са стабилни тези столчета, които се поставят допълнително, а дори и докато е малко бебето пак ми се виждат нестабилни. Но всичко зависи от бебето, аз си мислех че до 1 г. ще ползваме тази вана..а реално 9 месеца.
Активен
Рубин

« Отговор #218 -: март 04, 2010, 14:38:20 »

Тези столчета са с такива вакумни лепки,не знам как се наричат точно! =]Ама си права!( месеца не са малко време!
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: март 04, 2010, 14:38:42 »

Хайде да се похваля с една мъничка придобивка  smile
http://bg.fotoalbum.eu/beb4eto_na_me4o/a423352/00000009
http://bg.fotoalbum.eu/beb4eto_na_me4o/a423352/00000010

За шишетата - ние мислим да сме само със стъклени със силиконови биби. След щателни консултации и четене, в крайна сметка на този вариант се спряхме..каучуковите биби ми казаха, че почвали да лепнат и изобщо доста по-бързо се изхабявали...
Активен
paolla
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: март 04, 2010, 14:46:00 »

beb4eto_na_me4o , правилно сте се спряли на стъклени със силиконови. Каучуковите не лепнат, но побеляват и стават едни гадни. Иначе се оказаха по=предпочитани от Петър, но само ако отказва да пие вода, тогава слагаме каучукова биба и така пие.
Рубин, сетих се за кои столчета пишеш. Мисли от гледна точка да ти е лесно, след всяко къпане трябва да се мие ваната, ако  отлепваш и лепките...може бързо да ти дойде нанагорно.
Активен
Рубин

« Отговор #221 -: март 04, 2010, 14:51:54 »

Бебче,много е сладкоооо!
paolla ,ами спрях се на слетите!Това ще е!
Аз за шишетата още се чудя!Ама мисля да взема едно стъкло и едно плластмаса!А за бибите-каучук! good
Замислих се даже и за шишетата на чико,пластмаса!
Активен
Vanity
Ентусиаст
**
Публикации: 112

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: март 04, 2010, 14:53:01 »

Vanity, столчето за кола не Кенгуро не е ли от 9 до 25 кг? Поне ние като търсихме голямо столче останах с впечатление, че на Кенгуро е такова /може и да греша/...

да  9-25 моя грешка-но аз сега видях че цената е 180 лв а на мен това ми е скъпо...............оф какво да вземем....направо ми писна
« Последна редакция: март 04, 2010, 17:15:29 от Vanity » Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: март 04, 2010, 15:53:46 »

да  9-25 моя грешка-но аз сега видяш че цената е 180 лв а на мен това ми е скъпо...............оф какво да вемем....направо ми писна
Vanity, столчето наистина е 9-25 кг и е 182 лв навсякъде. Аз се отказах от 9-36 кг именно защото е много неудобно за спане на детето, а ние пътуваме на дълги разстояния и това беше единственото, което намерихме да не е 9-18 или 9-36 кг. Не исках да вземаме 9-18 кг, защото са по-тесни и по-бързо умаляват, а нашия господин си хапва доста добре да чукна на дърво и после трябваше да купуваме пак нов стол. Иначе аз съм доволна от столчето. То няма легнало, а полулегнало положение, но пак е добре, защото има и възглавничка на главичката, която подпира и тя се мести спрямо височината на детето. Пак малко му се клатушка главата при по-големи завои например, но то няма как да е излято по главата на детето.  pardon Може и да има и други марки столчета с размер 9-25, но ние не намерихме, а всички други, които са 9-36 бяха само седнало положение.
Успех в избора.  good
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: март 04, 2010, 16:05:13 »

Относно ваничките - наистина много зависи и от детето, но няма как да знаете кое ще му е по-удобно предварително.  pardon
Ние взехме обикновена вана на стойка и вътре слагахме от тези поставки, които са от хавлия. Докато Жорко не искаше да стои вече легнал в коритото си го къпехме така и ми беше много удобно. За моя радост си лягаше във ваната повече от годинката дори, въпреки че много отдавна си седеше и сме го къпели и седнал или прав под душа като сме били някъде другъде. В момента още си ползваме ваната със стойката и поне не ми се налага да се навеждам докато го къпя.  Yes Той си седи и пляска с ръце във водата или си играе с гумени играчки, дори не дава да го изваждаме като го изкъпем.  blum
Така че аз съм много доволна от избора си - вече 1г. и 7 м. ги ползвам и съм с две ръце за стойките за вана!  good
За шишета не мога да кажа, защото Жорко много малко е пил от шише с биберон, но имахме на Нук и Авент (от Нук със силиконов биберон май съм по-доволна)  pardon
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: