Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 23:33:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 9  (Прочетена 170770 пъти)

no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: февруари 17, 2010, 10:34:50 »

Магазин Бебе маркет има и в Изток, някъде на пряка на Жулио Кюри.

ABC-то имаха хубава промоция в Касида ... чакайте:
http://www.kasidabg.com/strollers_kolichki-abc-design-products_id-16984.html

Подобна количка е на Конкорд ето тази:

http://www.kasidabg.com/strollers_kolihcki-concord-products_id-16306.html

Тук в темата веднъж се обсъждаше обаче и нещо относно облегалките на количките - вече след 6тия месец - някои нямат егнало положение, някои имат различни нива на седалката, а не на облегалката, някои са си само столче, не може да се сваля до полулегнало, ако бебето заспи докато е на разходка примерно, тъй че имайте предвид и това.
« Последна редакция: февруари 17, 2010, 10:57:45 от no4ko24 » Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: февруари 17, 2010, 13:44:30 »

Мацкииии, ние от неделя вече имаме количка за бебока! Живи и здрави да мине нормално всичко, бебчо ще го возим ето тук:
http://bg.fotoalbum.eu/beb4eto_na_me4o/a423352/00000006

Не е снимана във всички положения и с аксесоарите, но да обясня - има 4 положения на гръбчето, портбебе към нея, гумите са големи, колелата много стабилни, на всяко има амортисьор, плюс два допълнителни на коша, дупките се усещат като леко полюшване! Има голяма чанта, дъждобран,комарник, зимен и летен вариант е! Направо се влюбихме в нея, на живо е още по-хубава и наистина с кеф я взехме!
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #92 -: февруари 17, 2010, 14:37:35 »

Ехеее,честито Бебче!
Колко сте бързи само! :bravo:Със здраве да си я карате и здраво бебче да се вози вътре! give_rose
Ако знаеш как ти завиждам че вече сте си взели количка и ви е улекнало поне за нея!На мен определено наи-труен избор ми беше количкта,но от вчера и аз си имам фаворит.Само остава да я видя и да я побутам малко!
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: февруари 17, 2010, 14:40:14 »

Бебче, честито и от мен  Bravo
Браво на вас, отметмали сте много важна покупка , както Руби казва и избора е труден. Затова поздравления  Bravo
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: февруари 17, 2010, 15:25:47 »

Честито за количката Bravo Bravo Bravo Само хубави преживявания с/в нея пожелавам на теб и бебо tease

На другите мами - все още търсещи- стискам палци good

Аз имам едно питане - знае ли някой къде в София мога да намеря красиви и интересни на дизайн двуетажни легла girl_impossible, че предстои да пренесем Калоян в неговата си стая след месец-два, за да освободи място за бебока при нас в спалнята...
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: февруари 17, 2010, 18:33:39 »

Ехеееееееее, Бебче, честита ви количка! И нека в нея се вози едно хубаво и здраво бебче. Доста раничко сте го отметнали и този ангажимент, аз все още не мога да се реша, ама пък занапред поне откъм количка ще сте спокойни.
Относно количките на ADC Design, аз също съм им голям фен и по-специално на 3 Tec и доста мислих дали да не е такава, обаче в крайна сметка по независещи от мен обстоятелства, трябваше да се откажа от нея, както и да е. Иначе е доста интересна като дизайн и като функционалност смятам, че е доста добра. На мен фаворит ми беше тази в черно и оранжево, ама всичките са красиви. Единственият недостатък е, че верно е малко по-тежка, ама те триколките по принцип са си по-тежички.
Иначе относно Stokke-то, верно, че аксесоарите му са скъпи, ама аз освен чувал за крачетата не виждам какво друго би ми било толкова нужно. Иначе ми харесва това, че багажника е така оформен като чанта, която е доста голяма всъщност. Относно маневреността спор няма, а това за стълбите мисля, че при всяка количка не е от най-лесните действия, добре че има асансьори  smile . В магазина ми показаха функцията за изкачване на стълби, задните колела се свиват към предните, незнам доколко е улесняващо, ама както и да е. Goldi, това за паветата ме накара да се замисля , всъщност сигурно има нещо, ама на мен не ми се налага да карам по павета, а пък и гледам, че доста майки в града има с такива, сигурно не са чак толкоз неудобни, а и в Морската градина алеите са хубавички за разходки (това в кръга на шегата, разбира се)  tease
Важното е всеки да остане доволен от избора си, защото то е ясно, че колкото хора-толкова и мнения по въпроса, то и затова разнообразието е толкова голямо. Упсех на всички в търсенето на най-хубавата количка!

Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: февруари 20, 2010, 15:32:40 »

Ох нали и ние сме на тема колички и има няма хиляда пъти си смених мнението, ясна ми е само цената на тоя етап - около 500лв  Wink Та преди малко изграда видях една дружка с един Хаук и като я зазяпах, ама толкова ми хареса тая количка на живо че се влюбих сега пък в нея  Oh my ... На вас като цяло какво ви е мнението за Hauck? Иначе аз ей тоя модел харесах в ей тоя цвят  good
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/3_264/products_id/10521
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: февруари 20, 2010, 16:07:31 »

Hauck не са лоши,тази предполагам имитира PEG PEREGO http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/3_15/products_id/3461. Но в описанието не пише нищичко,а тази не ти ли харесва(с 40 лв. е по-скъпа,но пък вкл. повече неща вкл. и кош за новородено) http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/3_264/products_id/10869 ?
Иначе важното е на теб да ти хареса.
Иначе по темата за AВC Design(Триколка 3-Tec) и аз съм им фен  tease Росистела мисля има такава количка и беше останала доволна.
Има ли някой мнение за ето това столче за кола http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/90_139/products_id/8418 ,дали става за 2-годишно дете,което няма да пътува на дълги разстояния(максимум 50-60км. и то рядко)  blush Притесняваме,че пише че е за деца над 3г.,но пък детето за което е отдавна мина 18кг. и столчета в категория  9-18 кг. не ми вършат работа,или пък стават-какво е вашето мнение?
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: февруари 20, 2010, 16:31:56 »

Наде на мен ми харесва тази дето ти си предложила, мъжа ми излиза тука с някакви глупости че многой били малко колелата  Girl_hide В друг сайт намерих тоя първия Хаук черно-цикламения с кош за кола на снимката и пак пише 499лв., писах им дали е включен в цената пък да видим  pleasantry
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: февруари 20, 2010, 18:34:55 »

Може,аз погледнах само предните,че са като на тази от 499лв.,но то е хубаво на живо да се видят. Но пък ако количката става за новородено бебче(тази от 499лв.) и на теб ти харесва-я вземи,няма какво да се чудиш  smile
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: февруари 21, 2010, 02:36:11 »

Момичета,ние си имаме кошарка и количка вече от седмица.Не беше планувано толкова рано да ги взимаме,но просто се оглеждахме и в е-бау си харесахме кошарката,а количката на свети Валентин  с моя мъж случайно видяхме обявата и така.И двете неща не са нови,но и двамата сме студенти ,а и като нещата са запазени не ме притеснява особенно много защото всичко става да се пере.
И днес нашият татко ни сглоби кошарката и количката и сме готови с тези два мн важни ангажимента.Количката е Теутония за 100 евро я взехме +кошче  за кола към нея ,но на др. марка.А нова само количката с всички аксесуари и без коша за кола е 680 евро.
А кошарката е за 40 евро, а нови са кам 300.
Така, че сме много щастливи от покупките danceg

* SNV80132.JPG (20.06 KB, 417x336 - видяно 2738 пъти.)
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: февруари 21, 2010, 02:37:37 »

количката

* SNV80139.JPG (31.47 KB, 336x448 - видяно 229 пъти.)
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: февруари 21, 2010, 02:44:56 »

а това е столчето за кола. drive Ние пътуваме много по някога 4000км на седмица (като си идваме в България), а понякога 8 000 км за месец без да се прибираме до Бг  pardon Просто все сме на път маи
Съжелявам,че правя три отделни поста, blushно така и не се научих как се качват няколко снимки с един пост. pardon

* SNV80076.JPG (31.73 KB, 336x448 - видяно 227 пъти.)
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: февруари 21, 2010, 09:53:24 »

matsinkaчестито за придобивките. Изглеждат много функционални и удобни  good Със здраве да ги ползвате и най-красивия резултат в тях да возите yahoo
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
Публикации: 715

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: февруари 21, 2010, 13:16:26 »

matsinka, много красиви покупки сте направили Bravo
Гледам, че обсъждате АВС количките, За Кристина взех 4тек от ибей и ми излезе доста по-евтино от тези тук. Много съм доволна от количката като изключим, че гумите и се изтриха и станаха на парцали и ми се наложи да поръчвам гуми. Зимния кош е много удобен, но лятния е седалка, пак става за спане, но не е като да се пусне до долу. Иначе е много проходима, абе има си и предимства и недостатъци, но май предимствата и бяха повече.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: