Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 08:29:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 9  (Прочетена 170288 пъти)

desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: февруари 11, 2010, 10:34:15 »

Ако правим обща поръчка и аз искам да се включа! smile
liva82, кажи от къде намери този сайт и имаш ли идея как може да се поръчва от там! Wink
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: февруари 11, 2010, 10:40:32 »

Има услужливи мами във форума на бг-мамма, които правят общи поръчки, обикновено 5 и така доставката излиза 3 евро, а не 15. Паричките  предварително им се превеждат за да могат да направят поръчка. Поръчаната стока се взима от тях. Моята карта е Маестро и не мога да пазарувам по интернет с нея, затова се възползвах.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: февруари 11, 2010, 11:14:54 »

Ако правим обща поръчка и аз искам да се включа! smile
liva82, кажи от къде намери този сайт и имаш ли идея как може да се поръчва от там! Wink
да имам си на идея как става поръчката ще ги питам за доставката аз имам кредитна карта и вече 7 години пазарувам с нея в интернет така че няма проблем ..но важно е колко е доставката нали така
Иначе нещата са в пъти по евтини като получа отговор с цената на доставката ще пиша ако им аповечко мами можем да се организираме като си пишим на лични и си направим обща поръчка
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: февруари 11, 2010, 11:16:53 »

liva82, ще чакам с нетърпение give_rose
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: февруари 11, 2010, 11:22:09 »

liva82 и на мен ми хареса този сайт,също ще чакам с нетърпение да пишеш колко е доставката  give_rose give_rose give_rose
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: февруари 11, 2010, 12:52:07 »

Ако ми позволиш да ти дам някой насоки... Ние сменихме бебешкия стол със столче за кола още преди 2 месеца и половина, защото Филипа не се побираше в бебешкото столче.
Най-важното е стола да се побира в колата и да отговаря на килограмите на Елена. Помислете къде ще го монтирате - отпред, отзад, дали ще има достатъчно място за сядане на предната/задната седалка когато столчето е монтирано, дали ще има достатъчно място за крака на Елена. Важно е, да е добре защитена главата. Абсолютно най-сигурния вариант е, столчето да се монтира по посока обратна на движението и да остане така максимално дълго време. Гледайте задължително за маркировката ECE R44/04. Това е последния европейски сертификат за столчетата в тази категория. На пазара има столчета с всякакви екстри, но цената им се оправдава само ако детето е постоянно на път. За това помислете и колко време реално Елена ще прекарва в него. Ние купихме Britax Hi-Way.

КлараФина, благодаря ти за насоките  give_rose Аз мисля да купим столче в следващата категория - т.е. 1 - от 9 до 18 кг, а те се монтират май само по посока на движението. Трябва да е лекичко и лесно да се слага и маха от колата, защото ни е служебна и няма да стои постоянно в колата столчето. И действително няма да прекарва кой знае колко време Елена в столчето, ние не пътуваме много. Има супер скъпи столчета, най-много ми харесват на Макси Кози, ето това например, но то няма допълнителна възглавничка за главата

* maxi cosi priori xp 300.jpg (32.68 KB, 600x600 - видяно 254 пъти.)
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476

« Отговор #51 -: февруари 11, 2010, 12:58:14 »

Вчера бях в един бебешки магазин в Берлин и направо ми спря дъха - прииска ми се пак да съм бебе!

Пращам ви link за вдъхновение
http://www.babymanufactur.com/gallery/

Предполагам че нещата от снимките могат да се поръчат от сайтовете които споменавате
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: февруари 11, 2010, 13:29:52 »

liva82 много хубави неща има в сайта good

аз си поръчах помпата за кърма на Авент от http://www.amazon.co.uk/  с посредническа фирма и излезе 50лв като тук са по 80-90лв. В сайта има още много изгодни неща. Аз съм решила да купувам всичко вече от чужди сайтове, защото разликите са просто огромни.

само  да не сме  Offtopic че имаше и тема за пазаруването по интернет
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: февруари 11, 2010, 13:32:13 »

FIMS International      
   Delivery via your local post office. No tracking, signature, or insurance.
Relies upon your local post office; does NOT guarantee delivery!
Please use this option at your discretion.    $17.95       

FedEx International     
   Requires FedEx deliverable street address
Guarantees delivery.    $37.9

ето цените за доставка от сайта мисля , че са добри и ще доставим много неща на нашите бебчовци
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: февруари 11, 2010, 13:32:57 »

Ночко, ние купихме такова столче за Стилиан. За какно ти е допълнителна възглавничка? Това столче има полулегнало положение и мисля, че може да се монтира обратно на движението.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: февруари 11, 2010, 13:58:52 »

Ночко, ние купихме такова столче за Стилиан. За какно ти е допълнителна възглавничка? Това столче има полулегнало положение и мисля, че може да се монтира обратно на движението.

Ina, сериозно ли сте със същото?  Girl_hide Какво съвпадение, май Стилиан и Елена ще имат доста общи неща Wink Леко ли е столчето? Запарва ли? Въобще доволна ли си?
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: февруари 11, 2010, 19:24:51 »

А как е по-добре: да се купи едно столче 9-36 кг. или две съответно 9-18кг. и 18-36 кг.?
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: февруари 11, 2010, 19:47:13 »

А как е по-добре: да се купи едно столче 9-36 кг. или две съответно 9-18кг. и 18-36 кг.?

И аз това се питам, а дали изобщо едно дете на повече от 5 годинки ще се съгласи да седи в такова столче? Освен това знам, че тези столчета, които са за над 18 кг обикновено нямат полегнало положение за гръбчето, което пък е хубаво да го има за по-малките бебета  crazy Има един вариант на Бебе Конфорт, на добра цена е и включва и трите групи:

* bebe confort 315.jpg (40.23 KB, 600x600 - видяно 273 пъти.)
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: февруари 11, 2010, 19:58:07 »

И аз това се питам, а дали изобщо едно дете на повече от 5 годинки ще се съгласи да седи в такова столче?

Ако детето от бебе винаги е било в столче, няма как да не се съгласи. На това дете ще му се вижда съвсем естествено да си седи в столчето и то ще си иска да е там, няма да има нужда да го караш.

Regina94, фантастични са нещата в този магазин!
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: февруари 11, 2010, 21:46:31 »

Съгласна съм с Ели, няма такова положение като съгласно или не. И по закон дори е така, до 150см височина, децата трябва да са в столчета.

Наистина тези, които са комбинирани 9-36кг нямат полегнало положение, което не е добре за малко бебе. Стилиан нямаше 9кг на годинка, но има една камара бебета, които на по 6-7-8 месеца са толкова и за тях е немислимо да изкарат пътуване само седнали. Дори и да не заспят по пътя, пак ще им се напрегнат доста вратлето, кръста и гърба. Така че за мен варианта е две столчета в отделните групи.

Ночко, незнам дали е тежко или не столчето, не съм го вдигала, или поне не помня какво е. Ние сме го монтирали отзад, по посока на движението зад шофьорското място. Напоследък обаче го държим в багажника, когато не пътуваме. На две мои приятелки им разбиха колите и им взеха само столчетата, при положение, че бяха някакви Бертонита. И затова решихме да го държим там, когато не се налага да возим дребен.
Иначе нашето не запарва, или поне не много. То е от някаква лимитирана серия като цвят и материя, води се Папилон. Точно където е главичката е от памучна материя и не съм забелязала сякаш като е заспивал дори Стилиан да му се препотява главичката.  Не че е някакво супер спешъл, но така го водят и аз попаднах на него на супер изгодна цена, защото разпродаваха единични бройки от стара колекция. Това е нашето.

Стилиан се чувства много добре в него, като в трон стои, нависочко такъв, оглежда се, добре му е. Аз съм доволна.
Но продават летни калъфи за столчетата на Макси Кози, които са от специална материя уж незапарваща.
« Последна редакция: февруари 11, 2010, 21:49:59 от ina_lemon » Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: