Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 07:56:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 9
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 9 (Прочетена 170239 пъти)
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
Отг: "Покупки за бебето и детето" 9
«
Отговор #45 -:
февруари 11, 2010, 10:34:15 »
Ако правим обща поръчка и аз искам да се включа!
liva82, кажи от къде намери този сайт и имаш ли идея как може да се поръчва от там!
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #46 -:
февруари 11, 2010, 10:40:32 »
Има услужливи мами във форума на бг-мамма, които правят общи поръчки, обикновено 5 и така доставката излиза 3 евро, а не 15. Паричките предварително им се превеждат за да могат да направят поръчка. Поръчаната стока се взима от тях. Моята карта е Маестро и не мога да пазарувам по интернет с нея, затова се възползвах.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #47 -:
февруари 11, 2010, 11:14:54 »
Цитат на: desislavka в февруари 11, 2010, 10:34:15
Ако правим обща поръчка и аз искам да се включа!
liva82, кажи от къде намери този сайт и имаш ли идея как може да се поръчва от там!
да имам си на идея как става поръчката ще ги питам за доставката аз имам кредитна карта и вече 7 години пазарувам с нея в интернет така че няма проблем ..но важно е колко е доставката нали така
Иначе нещата са в пъти по евтини като получа отговор с цената на доставката ще пиша ако им аповечко мами можем да се организираме като си пишим на лични и си направим обща поръчка
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #48 -:
февруари 11, 2010, 11:16:53 »
liva82, ще чакам с нетърпение
Активен
moyra
Професор
«
Отговор #49 -:
февруари 11, 2010, 11:22:09 »
liva82
и на мен ми хареса този сайт,също ще чакам с нетърпение да пишеш колко е доставката
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #50 -:
февруари 11, 2010, 12:52:07 »
Цитат на: KlaraFina в февруари 10, 2010, 21:56:35
Ако ми позволиш да ти дам някой насоки... Ние сменихме бебешкия стол със столче за кола още преди 2 месеца и половина, защото Филипа не се побираше в бебешкото столче.
Най-важното е стола да се побира в колата и да отговаря на килограмите на Елена. Помислете къде ще го монтирате - отпред, отзад, дали ще има достатъчно място за сядане на предната/задната седалка когато столчето е монтирано, дали ще има достатъчно място за крака на Елена. Важно е, да е добре защитена главата. Абсолютно най-сигурния вариант е, столчето да се монтира по посока обратна на движението и да остане така максимално дълго време. Гледайте задължително за маркировката ECE R44/04. Това е последния европейски сертификат за столчетата в тази категория. На пазара има столчета с всякакви екстри, но цената им се оправдава само ако детето е постоянно на път. За това помислете и колко време реално Елена ще прекарва в него. Ние купихме Britax Hi-Way.
КлараФина, благодаря ти за насоките
Аз мисля да купим столче в следващата категория - т.е. 1 - от 9 до 18 кг, а те се монтират май само по посока на движението. Трябва да е лекичко и лесно да се слага и маха от колата, защото ни е служебна и няма да стои постоянно в колата столчето. И действително няма да прекарва кой знае колко време Елена в столчето, ние не пътуваме много. Има супер скъпи столчета, най-много ми харесват на Макси Кози, ето това например, но то няма допълнителна възглавничка за главата
maxi cosi priori xp 300.jpg
(32.68 KB, 600x600 - видяно 254 пъти.)
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476
«
Отговор #51 -:
февруари 11, 2010, 12:58:14 »
Вчера бях в един бебешки магазин в Берлин и направо ми спря дъха - прииска ми се пак да съм бебе!
Пращам ви link за вдъхновение
http://www.babymanufactur.com/gallery/
Предполагам че нещата от снимките могат да се поръчат от сайтовете които споменавате
Активен
Mila_
Професор
«
Отговор #52 -:
февруари 11, 2010, 13:29:52 »
liva82
много хубави неща има в сайта
аз си поръчах помпата за кърма на Авент от
http://www.amazon.co.uk/
с посредническа фирма и излезе 50лв като тук са по 80-90лв. В сайта има още много изгодни неща. Аз съм решила да купувам всичко вече от чужди сайтове, защото разликите са просто огромни.
само да не сме
че имаше и тема за пазаруването по интернет
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #53 -:
февруари 11, 2010, 13:32:13 »
FIMS International
Delivery via your local post office. No tracking, signature, or insurance.
Relies upon your local post office; does NOT guarantee delivery!
Please use this option at your discretion.
$17.95
FedEx International
Requires FedEx deliverable street address
Guarantees delivery.
$37.9
е
то цените за доставка от сайта мисля , че са добри и ще доставим много неща на нашите бебчовци
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
«
Отговор #54 -:
февруари 11, 2010, 13:32:57 »
Ночко, ние купихме такова столче за Стилиан. За какно ти е допълнителна възглавничка? Това столче има полулегнало положение и мисля, че може да се монтира обратно на движението.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #55 -:
февруари 11, 2010, 13:58:52 »
Цитат на: ina_lemon в февруари 11, 2010, 13:32:57
Ночко, ние купихме такова столче за Стилиан. За какно ти е допълнителна възглавничка? Това столче има полулегнало положение и мисля, че може да се монтира обратно на движението.
Ina, сериозно ли сте със същото?
Какво съвпадение, май Стилиан и Елена ще имат доста общи неща
Леко ли е столчето? Запарва ли? Въобще доволна ли си?
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #56 -:
февруари 11, 2010, 19:24:51 »
А как е по-добре: да се купи едно столче 9-36 кг. или две съответно 9-18кг. и 18-36 кг.?
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #57 -:
февруари 11, 2010, 19:47:13 »
Цитат на: Nataliya в февруари 11, 2010, 19:24:51
А как е по-добре: да се купи едно столче 9-36 кг. или две съответно 9-18кг. и 18-36 кг.?
И аз това се питам, а дали изобщо едно дете на повече от 5 годинки ще се съгласи да седи в такова столче? Освен това знам, че тези столчета, които са за над 18 кг обикновено нямат полегнало положение за гръбчето, което пък е хубаво да го има за по-малките бебета
Има един вариант на Бебе Конфорт, на добра цена е и включва и трите групи:
bebe confort 315.jpg
(40.23 KB, 600x600 - видяно 272 пъти.)
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #58 -:
февруари 11, 2010, 19:58:07 »
Цитат на: no4ko24 в февруари 11, 2010, 19:47:13
И аз това се питам, а дали изобщо едно дете на повече от 5 годинки ще се съгласи да седи в такова столче?
Ако детето от бебе винаги е било в столче, няма как да не се съгласи. На това дете ще му се вижда съвсем естествено да си седи в столчето и то ще си иска да е там, няма да има нужда да го караш.
Regina94
, фантастични са нещата в този магазин!
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
«
Отговор #59 -:
февруари 11, 2010, 21:46:31 »
Съгласна съм с
Ели
, няма такова положение като съгласно или не. И по закон дори е така, до 150см височина, децата трябва да са в столчета.
Наистина тези, които са комбинирани 9-36кг нямат полегнало положение, което не е добре за малко бебе. Стилиан нямаше 9кг на годинка, но има една камара бебета, които на по 6-7-8 месеца са толкова и за тях е немислимо да изкарат пътуване само седнали. Дори и да не заспят по пътя, пак ще им се напрегнат доста вратлето, кръста и гърба. Така че за мен варианта е две столчета в отделните групи.
Ночко
, незнам дали е тежко или не столчето, не съм го вдигала, или поне не помня какво е. Ние сме го монтирали отзад, по посока на движението зад шофьорското място. Напоследък обаче го държим в багажника, когато не пътуваме. На две мои приятелки им разбиха колите и им взеха само столчетата, при положение, че бяха някакви Бертонита. И затова решихме да го държим там, когато не се налага да возим дребен.
Иначе нашето не запарва, или поне не много. То е от някаква лимитирана серия като цвят и материя, води се Папилон. Точно където е главичката е от памучна материя и не съм забелязала сякаш като е заспивал дори Стилиан да му се препотява главичката. Не че е някакво супер спешъл, но така го водят и аз попаднах на него на супер изгодна цена, защото разпродаваха единични бройки от стара колекция. Това е нашето.
Стилиан се чувства много добре в него, като в трон стои, нависочко такъв, оглежда се, добре му е. Аз съм доволна.
Но продават летни калъфи за столчетата на Макси Кози, които са от специална материя уж незапарваща.
«
Последна редакция: февруари 11, 2010, 21:49:59 от ina_lemon
»
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5