Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 22:09:35
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 6
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 6 (Прочетена 131514 пъти)
valka27
Сватбен ШАМАН
http://www.panoramio.com/user/3830585
Отг: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 6
«
Отговор #225 -:
февруари 04, 2010, 12:26:04 »
Маги, благодарности за включването...
Дано успееш да се видиш с нея
Активен
flower84
Професор
«
Отговор #226 -:
февруари 04, 2010, 12:44:09 »
Маги благодарим за добрите новини, чакаме актуални и стискаме палци на Вяра
Рубин и аз го гледах, обаче нещо.. Гала като каза 7 слоя кожа режат, спестиха ни май най-важните подробности, на които според мен трябваше да наблегнат...
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #227 -:
февруари 04, 2010, 13:11:22 »
Аз да си кажа честно го изтървах малко!Хванах го когато доиде време да го вадят мъничето!Иначе нищо ново не научих!И аз искам да намеря някои документален филм относно раждането,ама не намирам!Ако няякои знае да казва!
Леле момичета,днес ме боли кръста!Все едно не съм сядала с часове и съм вършила някаква работа!Това от измененията в гръбначния стулб ли е или от нещо друго???Боли ме точно над дупето?Вие имате ли болки и схващания?
Активен
flower84
Професор
«
Отговор #228 -:
февруари 04, 2010, 14:28:31 »
аз да ти кажа напрегнали се много да чистя след това много ме боли кръста. Давам ли си повече почивки се чувствам много по добре
Относно документален филм и аз много бих искала да намеря на български естествено иначе съм чувала добри отзиви за този - The Time Travelers Wife 2009
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #229 -:
февруари 04, 2010, 14:55:36 »
л
еле момичета чета за Вероника и не мога да повярвам тя имаше една от най леките бременност , а какво я сполетя направо сум изумена...надявам се , че всичко ще е наред защото много я обичаме всички а положителната енергия е много важна
Активен
leni_beni_
«
Отговор #230 -:
февруари 04, 2010, 15:41:41 »
Рубин, и аз гледах "на кафе". И аз си поплаках
, наистина беше много мило. На мен ми беше интересно как поставят упойките, защото аз си мисля за епидурална дали да слагам. За секциото слагат спинална, но лекарката каза, че самото поставяне на упоиката е по един и същ наяин
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476
«
Отговор #231 -:
февруари 04, 2010, 17:30:07 »
Цитат на: Рубин в февруари 04, 2010, 13:11:22
Леле момичета,днес ме боли кръста!Все едно не съм сядала с часове и съм вършила някаква работа!Това от измененията в гръбначния стулб ли е или от нещо друго???Боли ме точно над дупето?
Рубин, като натъртена опашка ли те боли?
Хормоните разхлабват врзъките и сухожилията които придържат таза към гръбначния стълб. От там са болките. Тялото се подготвя да отвори път на бебето при раждането
Активен
Рубин
«
Отговор #232 -:
февруари 04, 2010, 17:35:07 »
Да
Regina94
,нещо подобно!Все едно съм седяла много права!И аз си мисля да не би таза да ми се разширява????
Единствено имам съмнение да не би да са контракции?Ама при положение че пия магнезии и ношпа 3 пъти на ден по 2!Мисля че не може да са контракции?
А и аз постоянно съм в легнало положение и дори вечер се будя от схващане на краката от спането на страни!И си мисля че и от това миже да е!
Само ме е страх да не с контракции!
Активен
vanyusha
Сватбар
«
Отговор #233 -:
февруари 04, 2010, 20:17:38 »
Офф, Рубин, не знам как издържаш само в легнало положение. Милата - сигурно е много гадно. Аз като полежа събота примерно цял ден, в неделя съм замаяна, болят ме всички стави, схваната.... абе ужас
Иначе и мен ме боли опашката. И не само тя, ами всички кости на таза - незнам как се казват, обаче много ме болят.
Маги, няма ли някакво ново инфо за Вероника?
Бебче, не се притеснявай за килограмите - тепърва ще качваш. И аз в началото не пълнеех, но вече съм +8 кг и това е от преди 2 седмици. Важното е, че бебето е добре - то наистина си взима всичко, което му трябва
Активен
Рубин
«
Отговор #234 -:
февруари 04, 2010, 21:09:00 »
vanyusha
и мен ме боли точно там и ме претеснява това че е постоянна болка!Теб постоянно ли те боли?Аз не издържах на моята параноя,породена от предните ми болежки и се обадих на моята доки!Каза ми ,че шом няма болки и в корема не е страшно!Така ме успокои!Сега ще видим тази вечер дали ще се спи!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #235 -:
февруари 04, 2010, 21:21:02 »
Момичета чух се с Вяра съжалявам, че пиша толкова късно но задачки какво да с е прави.Тя е добре в Левски са, днес се е видяла с лекаря си прегледали са я и утре ще я приемат в болница.Много благодари за стиснатите пръсти имало е файда от тях.За съжаление за известно време аз ще ви бъда връзката с нея.Казвам за съжаление, защото много ще и липсвате
Активен
kali_gali
«
Отговор #236 -:
февруари 04, 2010, 21:33:43 »
Верка,ние сме с теб,ти ще се справиш ние знаем.
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476
«
Отговор #237 -:
февруари 04, 2010, 22:40:26 »
Цитат на: Рубин в февруари 04, 2010, 17:35:07
Да
Regina94
,нещо подобно!Все едно съм седяла много права!И аз си мисля да не би таза да ми се разширява????
Единствено имам съмнение да не би да са контракции?Ама при положение че пия магнезии и ношпа 3 пъти на ден по 2!Мисля че не може да са контракции?
А и аз постоянно съм в легнало положение и дори вечер се будя от схващане на краката от спането на страни!И си мисля че и от това миже да е!
Само ме е страх да не с контракции!
Рубин, успокой се мила! Това са нормални неща. Около 40 дена след вагинално раждане таза пак се намества обрато (е, някой път не до последния сантиметър, ама здраве да е, всички минаваме през това).
Аз имам от седмица т.нар. Бракстън Хикс контракции - корема ми внезапно се втвърдява рязко и посе се отпуска. Това са подготвителни контракции и не са болезнени.
Схващането на краката също е типично за теъи седмици. То е резултат от бавна циркулация на кръвта, допълнителната тежест на тялото или натиска на бебето върху нервите които водят до краката. Важно е да се пие много вода, това помага, както и масаж и лек стречинг
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #238 -:
февруари 04, 2010, 22:42:02 »
Стискам й силно палци на Вероника и ще се моля за нея!!!
Активен
Рубин
«
Отговор #239 -:
февруари 04, 2010, 22:59:47 »
Regina
,така е мила!Знам че е нормално,но в същото време се тревожа,защото болката е постоянна цял ден и ми е много странна,като при менструация,както ме боли кръста!Нещо такова!Аз изобщо не се претеснявам от болка,само беба да е добре и да си там на топличко още доста!
А ти с тези подготвителни,не взимаш ли магнезии?Аз имах преди 2 месеца още и като споделих с доки и ми изписа магнезии.
Колкото и да ми харесва да съм с коремче.да усещам мъника как рита и това да ме насълзява от мило,да виждам как коремчето расте с дни и се променя,нямам търпение да минат останалите месеци!Толкова съм наплашена и се тревожа за мъничето!
Верка,супер че сте вече в БГ!Вярвам,че всичко ще си е наред и беба ще се гуши още доста в теб!Целувкам те и те галкам по къщурката на принцесата ти!
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...