Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 21:58:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 6
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 6 (Прочетена 131496 пъти)
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Отг: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 6
«
Отговор #105 -:
януари 30, 2010, 20:02:29 »
Да ви кажа май си е от бебка, сега май ми е по-добре или е така защото преди минутка бях в тоалетната или защото съм седнала, ама се надявам да е тя. Изследвания си е време да правя и в понеделник се заемам
Лива
ти къде се губиш? Никва не пишеш.. то като цяло все пусто в темичката няма ви да си обсъждаме емоциите и вълненията покрай бременността. Радвам се за хубавия преглед и добрите резултати
Руби
аз в мойта книга бях чела че са нормални разни такива неща, ако искаш се консултирай с дерматолог.
Активен
Рубин
«
Отговор #106 -:
януари 30, 2010, 21:00:16 »
Мерси
КатиНка и Вероника
!Ами след 15 дни мъжо трябва да ходи до неговия дерматолог да го види дали има подобрение след мазането за пъпките му и може и аз да отида!Не е нещо сериозно,даже аз взех да свиквам с тях!
Вериника,от беба ще е *THUMBS*Ама наистина пусни ги тези искедвания да ти е спокоино и да не се тревожиш и да го мислиш постоянно!Погали коремчето от мен
!
Ох,аз вчера бях на консултация,а вече нямам търпение да идва 22!!!
Да взема да минава това време по бързо,че да си ги гушкаме и гледкамме всеки ден наште сукровища!
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #107 -:
януари 30, 2010, 21:39:53 »
и аз така си броя дните до всяка визита при док, че понякога се изкушавам на работа да хвана трансдюсера и сама да жися бебчо..ама като ме е срам някой да не влезе
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #108 -:
януари 30, 2010, 22:20:23 »
хахаха,
Лива
, представям си ако някой те изненада каква ще е реакцията, такъв смях ме напуши сега
))
Аз сега се прибирам от йога за бременни и ми е супер релаксирано, имам много къщтна работа, но нищо не ми се прави, малко по-късно ще се заема
Ние сме на преглед пак на 12 февруари на ехограф и нямам търпение да си я видя лудетината
Вероника
, радвам се, че ти е олекнало.
Активен
Рубин
«
Отговор #109 -:
януари 30, 2010, 22:45:55 »
:girl_impossible:Лива,направо ти се чудя как си се сдържала!Аз ако бях щях да го хвърлям по едно око
!
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #110 -:
януари 30, 2010, 23:19:21 »
оххх питате ли ме веднъж за малко да грабна трансдюсера и да почвам ама нали трябва да надигам блуза да разкопчавам панталон и ако някой влезне просто щте ме е много срам
Активен
leni_beni_
«
Отговор #111 -:
януари 31, 2010, 11:04:50 »
Здравейте милички
Тоз вирус не ме пуска. Пак съм с температура 38.2 . Снощи от 12 часа до 3 успях да я сваля, и сутринта в 7 пак имах 37.7. До преди час пак я свалях. Вече нямам , ама много гадно така, като парцал съм. И хрема имам .......
Активен
Рубин
«
Отговор #112 -:
януари 31, 2010, 11:47:22 »
leni_beni
,с какво я сваляш?Аз като бях зле и доки ми каза да пия само и единствено парацетамол!Някъде си бях записала по колко на ден!Каза ми да не позволявам да се вдигне!Мерих си я през 1 час и успявах!Хремата както и да е,ама температурата гледаи да я сваляш!И пии много чаиове с мед и лимон!Дано да отмине,че не е приятно!
Активен
leni_beni_
«
Отговор #113 -:
януари 31, 2010, 11:51:26 »
Рубин ,само парацетамол и аз пия. Моята лекарка каза , ако се налага на 4 часа мога да пия. Засега толкова често не съм пила, дано не ми се и налага.
Активен
flower84
Професор
«
Отговор #114 -:
февруари 01, 2010, 12:36:15 »
охо beb4eto_na_me4o честити сини гащи, много се радвам за хубавите новини при вас, браво! Аз също много харесвам това име, и при нас беше фаворит, но ни е малко трудна комуникацията с мъжа ми, та още не сме избрали име за бебока..
Regina94 същото съм забелязала и при мен, много по-чувствителна и лесно наранима от преди, да не говорим че от някое по съжалителна реклама по телевизията и е достатъчно очите ми да се напълнят със сълзи... а камо ли след като прочета някоя от милите думи, които ми пише мъжа ми, тогава съм способна половин час само сълзи и сополи... забелязвам обаче тенденция че при всеки се проявява това което е противоположно на преди забременяването държане, или просто прекалено се изострят някои сетива
но както казва ellie_bellie хормоните са виновниците
vanyusha и аз днес въобще не спах, по принцип си се будя всяка вечер по няколко пъти, но тази беше... въртях се, място не мога да си намеря, одеалото ми обиваше даже, бебчо рита(което много ме радва), обърна се ту на ляво, ту на дясно е не става и не става, та накрая станах рано просто не издържах да се натискам на сила да заспивам..
Ей, каква е тази дискриминация на градовете защо само в София и Пловид безплатни училища.. Всъщност момичета вие какво мислите за тези училища за бременни? Смятате ли че има нужда от тях?
Вероника и аз те ползвам за моя бъдещ съветник, на твоя опит се опирам и чакам да се случи и при мен, затова винаги ми е много приятно когато чета новите подвизи на малката
Вер има ли някакви новини.. много притеснена изглеждаш.. успокой се и нека видим какво ще кажат специалистите и какво ще покаже изследването, сигурно бебка се е настанила на удобно за нея и неподходящо за теб място.. Силно те прегръщаме и чакаме да пишеш!
Рубин чела съм че по време на бременност е възможно да се появят кафеникави петна на кожата, които след раждането си изчезват, не знам обаче дали това имаш предвид...
leni_beni_ дано скоро се оправиш, и аз знам че само парацетамол е препоръчителен, ама и Рубин е права - много мед и лимони!
Добре дошла на tenderseducer лека оставаща (тя почти не останала де) бременност
Пазете се момичета!
ПП май стана доста дълго.. вече ще се включвам по редовно
Активен
КатиНка
«
Отговор #115 -:
февруари 01, 2010, 12:36:42 »
leni_beni_
, малко по-бавно отминава при бременни настинка и грип, но минава!!! Чай, мед, лимони, ако те боли гърло, прави гаргара. Нека някой те масажира, също отпуска добре. Докато бях болна, пиех до 3 Парацетамола и Осцилококцинум. Също може студен компрес на челото за температурата. Прави си и фрешове за повече витамини!!!
«
Последна редакция: февруари 01, 2010, 12:38:22 от КатиНка
»
Активен
flower84
Професор
«
Отговор #116 -:
февруари 01, 2010, 12:38:59 »
сега като прочетох КатиНка относно осцилококцинума аз настинах в началото на бременността и се сещам че точно това ми предписаха и вземах и останах наистина доволна с него и с мед и лимон и всичко беше наред но аз нямах температура тогава...
Активен
leni_beni_
«
Отговор #117 -:
февруари 01, 2010, 12:47:38 »
Осцилококцинум не съм взимала. Днес съм по-добре, дано не вдигна пак температура. Сутринта тръгнах за личната да ме види и прослуша гърдите, че да не стане по- сериозно.....оказа се , че ще работи след обяд
много се ядосах , че се разхождах напразно, и че пак трябва да излизам.
Днес чувствам една тежест ниско долу, да не би от тази темп да му е станало нещо на бебчо? АГ-то каза, че няма такава опасност, ама аз вече какво ли не си мисля
Активен
flower84
Професор
«
Отговор #118 -:
февруари 01, 2010, 13:07:28 »
leni_beni_ не се психясвай и притеснявай нямаш нужда от това сега изчакай следобеда и отиди на преглед
Ще чакаме да пишеш какво е станало
Успех и без никаква температура повече!
Активен
Рубин
«
Отговор #119 -:
февруари 01, 2010, 13:11:13 »
Спокоино leni_beni,нищо му няма на мъника!Нали не поддържаш висока темп?Както каза на 4 часа можеш да взимаш парацетамол,ако ти е висока!Аз бях болна в 11-12 седмица когато е наи опасна температурата!Справих се с нея така както ти казах!Само парацетамол и лимони и чааиовееее!
А за тежеста-аз и сега от време на време изпитвам тежест и това е когато беба се намърда нанякъде!Дори много често тази тежест е придружена от задух!Диафрагмата ли се претиска незнам,ама на моменти не ми достига въздух!
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...