Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 22:16:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 6  (Прочетена 131520 пъти)

beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: януари 30, 2010, 17:06:10 »

Веронка, ако има нещо възпалено, ще ти помогне червена боровинка, води се американска червена боровинка. Няма проблем да се приема от бременни, аз съм го пила и заради тежук повтарящ се цистит, и заради бъбречните кризи, дето ги правех, и заради профилактиката. Друго, което се изписва и няма проблем да се приема по време на цялата бременност, е Неоринал, не знам дали можеш да намериш там. Ако няма при вас по аптеките и решиш, само ми прави адреса ти, ще ти изпратя от тук няколко кутийки. Невероятно лекарство, на мен ми е изписано профилактично за цялата бременност. Ако не го намериш, но можеш да откриеш чай или таблетки с тази американската боровинка, вземи си и пий, само попитай аптеката за концентрацията, че има значение за боря таблетки, които се приемат дневно. Облекчава веднага, действа още след първия прием - при мен цялото ми семейство е с бъбречни и циститни проблеми, бях полудяла преди да открием тезио двете! Ако с нещо мога да съм полезна, само кажи!!
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #91 -: януари 30, 2010, 17:49:35 »

Ох,миличка дано твоя доки да ти вдигне по скоро!Така поне ще се успокоиш!Може да ти няма нищо,а само беба да се е настанила там и затова да ти е така некомфортно!Целувам те и стискам палци да ти вдигнат!
Активен
vanyusha
Сватбар
Публикации: 272

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: януари 30, 2010, 17:50:18 »

Вероника, така както го описваш и на мен ми прилича на цистит или някое подобно възпаление на пикочните пътища. Както казва Бебчето, най-добрия вариант е да пиеш червена боровинка. На мен ми бяха изписали към 15 г.с. Уринал (и той съдържа червена боровинка). Ето тук може да прочетеш повече http://www.walmark.bg/product_detail.asp?nl_product_id=568 . Аз го пиех по три пъти на ден - така ми каза моята докторка.
Макар че няма да се учудя и ако се чувстваш така заради това, че бебка ти скача по мехура и няма друга причина за притеснение. Стискам ти палци всичко да е наред. Но ако не ти минава, може да си сигурна, че ако пиеш червена боровинка няма да навреди нито на теб, нито на бебето.
beb4eto_na_me4o, и аз много харесвам Александър като име, даже и в нашия списък го има  smile Лошо, че трябва да полежаваш повечко, но от друга страна какво ще правиш навън в това гадно време  Wink
Рубин и pleasure, да ги борите бързо тия гадинки  beating
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: януари 30, 2010, 18:03:04 »

Къде и как ще търся тук червена боровинка  tease уринал по мога да намеря ми се струва.
доктора никъв го няма братче, малиии ако бях с някоя преблемна бременност не се виждам
Абе цистита не е ли болезнен такъв?
Аз не изпитвам болки или нещо, и докато си седя всичко е наред като стана обаче мога да се напикая - хахах , ако бебето ми ги прави тия номера ще падна от коня  blum Чувствам си се екстра ама не ставам за излизане да му се невиди, тръгна ли и постоянно ми се пишка и трябва за всеки 2 капки да ходя. Наливам се с вода сега -трябва  си изледване на урината ама чак до понеделник  shok.
Аз ще изтърпя но се  чудя има ли опасност няква за бебето, в началото знам че е кофти сега нямам идея - ужас просто. Благодаря ви много  smile
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: януари 30, 2010, 18:16:35 »

Вяра, циститът е доста болезнен, да. Затова като слушам може и бебка да ти натиска пикочния мехур. Усещаш ли я да се движи? Пробвай ти самата малко да се раздвижиш, направи някои упражнения и гравитацията може да я накара да се премести ако е от нея.
Защо не пратиш Дими за всеки случай до магазина да види за боровинките. И тук с това се лекуват циститните и бъбречни проблеми най-често.
Добре е поне, че не боли. Защото циститът е изключително неприятна работа. Стискам палци мила.
На мамите с гъбички - да морите бактериите по-бързо ви желая.  give_rose
Активен
tenderseducer
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #95 -: януари 30, 2010, 18:17:54 »

Здравейте :)Мога ли да се запиша в темичката
Активен
vanyusha
Сватбар
Публикации: 272

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: януари 30, 2010, 18:22:32 »

При цистита усещаш парене отдолу - много е неприятно angry Иначе най- добрия вариант е изследването на урината и по добре микробиология, за да видят дали има бактерии. А за пишкането, аз незнам ама при вас е май по-топло, но от студеното може да ти се пишка, пък и щом пиеш повече вода.... аз специално си ходя през половин час на тоалетна, но пък пия около 4-5 литра вода през деня.
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: януари 30, 2010, 18:32:15 »

Определено няма  болка нито парене, просто усещане че постоянно ми се пишка, и понеже определно бебка ме натиска там за това съм и спокойна. Тук е топло да- няма студ, аз седя през повечето време вкъщи -странна работа. Да се раздвижа аз, ама одеве се прибрахме набързо защото постояно ми се пикаеше  blush и е много неприятно да имаш чувството че може да се напишкаш в момента. Та си помръдва няма грешка. А за ходенето -ясно и аз ходя често но сега определено има разлика, аз отивам до тоал и след 10 минути отново имам призив, все едно мехура ми е колкото малка семка разбирате ли, усешам го притиснат опредлено ама знам ли, нали за това търсих доктора та да видим кво става ама няма братче тука тез ********* бясня съм  angry
Както и да е, тази червена боровинка на чай ли на кво да я търсяв, че тот ука сега на албански трябва да я търся как е за да ме разберат  huhhuh.gif
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: януари 30, 2010, 18:49:47 »

незнам дали това помага, но на английски е cranberry, сега го проверих на албански пише, че е boronicë
http://translate.google.com/#en|sq|cranberry
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: януари 30, 2010, 18:56:02 »

незнам дали това помага, но на английски е cranberry, сега го проверих на албански пише, че е boronicë
http://translate.google.com/#en|sq|cranberry

Пууу мерси Ели, аз пък не се сетих за Гугъл преводача хем го ползвам - бременен мозък  tease
Сега ще пратя Диман да дири  blum
Активен
Рубин

« Отговор #100 -: януари 30, 2010, 19:13:48 »

Не се тревожи миличка,от беба ще да е!За по спокоино си направи едни иследвания! good
Аз пък не съм споделяла,ама от месец,даже и повече имам едни очастъци по двата пръста на дясната ръка,като лишеи е маи(не знам защото не съм имала лишеи до сега)!И все съхо!Знам е през бременността се получава сухота по кожата!Дали е това???Иначе и отстрани на носа имам едни подобни все едно съм била хремава и от кърпичките се е появило!
Офффф,ама го обясних blush!!!! tease
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: януари 30, 2010, 19:15:47 »

здравейте мами и от мен и ние бяхме при Томова но ден след Бебчето..
при нас всичко е наред и ние си отговаряхме на седмиците вече и потвърди , че сме момченце..
Много съм доволна от прегледа сега честичко ще гледам диска в нашата болница са взели 4Д апарат и мисля след 1-2 седмици да ги накарам пак да ми направят клипче на бебчо..
Верони, при цистита има парене и чувство на чуждо тяло в уретрата и болката се засилва  /основно/ по време на пишкане..
Поздрави на всички коремчета от мен и вече почвам да съм по активна
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: януари 30, 2010, 19:18:37 »

Руби  и аз имам такова петунце на на шията може да е лишей може и да е пигментация основната разлика е следната пигментацията изглежда като оцветка на кожата, а лишеят леко като тръкнеш с нокът се получава залющване т.е горната част е по суха и това се забелязва...охх дано съм обяснила както трябва give_rose
Активен
Рубин

« Отговор #103 -: януари 30, 2010, 19:24:20 »

Мерси liva82 !Ама моие за излюшени постоянно!Мажа ги с какво ли не и не знам по колко пъти на ден!Гледам да не остава сухо,чепреди еи така като се нацепи и до рана се стигна!Кофти е,че е точно нна свивката на големия пръст на дясната ръка и ако стане рана минава много трудно!Сигурно е от бремеността!Преди съм нямала такива неща! pardon
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #104 -: януари 30, 2010, 19:42:52 »

Рубин, имах този проблем под пръстените на ръцете, също и до едното око ми излезе и тогава се притесних и ходих на дерматолог. Изписа ми Елоком 0.1%, мазах ги 7 дни и изчезнаха. Не че ти препоръчвам лекарството, но можеш да се консултиреш с лекар за по-точна диагноза и медикамент, пане да не те дразнят.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: