Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 22:19:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 6  (Прочетена 131523 пъти)

pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: януари 28, 2010, 23:13:29 »

Знаете ли и какво друго забелязвам - станала съм супер чувствителна! Миналата седмица някой изтърси нещо тъпо на работа и аз така се разстроих, че се скъсах от рев в къщи!  По друго време щях да отговоря нещо язвително и да забравя, но не - Ей така, поне половин час не можах да спра...
Имам още поне два месеца да работя, дано да се владея!
Tъкмо за това писах и аз в "нашата" темичка, направо не е за вярване,пък и досега никакви отклонения не давах, а вчера..ми се уплаши окото от мене самата ... cray ми то не беше рев не беше чудо. А и понеже ме плаши оставането в къщи може би това вече е подсъзнателна реакция  blush Някак си супер тъпо ми изглежда да се тръшкам за някакви глупости, но се оказва, че то това май е по силно от мен huhhuh.gif.....поне до 8-ми месец ербап докарах, та се надявах сълзливо-съжалителния период да отмине по бързо, ако не се засили съвсем в следродила депресия girl_impossible girl_impossible
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: януари 28, 2010, 23:57:37 »

Бебчее честити сини гащи мила  smile вълнуваща си е всяка среща с бебчо  smile
Regina94 къде се загуби ти  smile Бравоо на вас кило и 200 сте станали  Bravo растете не си играете  smile
За емоциите -норамално, аз плача на 3 години веднъж ако ми прекипи,а сега за 6 месеца за кво ли не ревах, особено ако някои ми повиши тон и ............айдееееееее - хахах после като се осаферя ме избива на луд смях.
Хормони  tease
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: януари 29, 2010, 09:10:43 »

Айде и тук да ви сложа едно линкче, който проявява интерес  blum
http://www.supermamabg.com/catalog/show_articles?article=59&section=9
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: януари 29, 2010, 11:17:44 »

beb4eto_na_me4o, честито  baby_boy Юни месец се очертава месеца на момченцата май  Wink
И аз съм станала много емоционална- преди няколко дни си говорехме с милото нещо за бебчето и се смеехме, и в следващия момент като ме изби на рев  Oh my ... ама ей така без нищо  crazy 10 мин не мога да се спра , и хлипам само  cray , милото само кръжи край мен и се чуди какво да направи , а аз се и ядосвам, защото и аз незнам за какво плача ...... бременски работи, кво да се прави
Да ви се оплача, вчера през деня ми беше малко зле и се прибрах от работа по-рано, то пък малко проблеми имахме по пътя и пак окъсняхме, както и да е ......Меря си температурата - 38.2  shok , много се притесних , звъннах на лекарката да я питам какво да правя. Жената ме успокой , каза да не се притеснявам толкова (явно по гласа ми е личало ) , каза ми какво мога да пия , но ако се повиши или не спадне до днес по обяд, пак да и звъня. Пих един парацетамол, милото ме зави с 2 юргана и 2 одеяла, за 1 час се изпотих 3 пъти и темп. спадна на 36.5 ......и ми олекна . Повече не съм вдигала от тогава, ходя с термометъра в джоба и през час се проверявам.
Пазете се момичета, че много е неприятно  gu6
П.П. май се поолях с писането  blush
Активен
vanyusha
Сватбар
Публикации: 272

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: януари 29, 2010, 12:12:33 »

beb4eto_na_me4o, честите сини гащи!! smile
leni_beni_ , това със завиването с няколко юрганчета и изпотяването е най-стария и изпитан метод. Радвам се, че си я смъкнала, но ако може да си полежиш и днес мисля, че ще е най-добре smile
Иначе за емоциите - както казва мъжа ми, аз по принцип съм си ревлива, но от както съм бременна се случва все по-рядко някой да ме разстрои. Обаче с нервите работата е много зле - от най-малкото нещо се паля и всичко ме дразни, понякога и до истерии се стига diablo diablo  Другото, което напоследък ме тормози е безсънието. Незнам как сте вие, но аз трудно заспивам вече преди 12 вечерта и после се будя поне 2-3 пъти през нощта, а заспиването след това е много трудно. И то не защото малкия ме подритва, напротив - много си е спокойно детето през нощта, почти не се обажда. Доскоро сънувах и много кошмари де, но вече спряха - сега просто към 1 и 30 се ококорвам и няма заспиване до 3. Към 5 пак същата работа и като ми звънне телефона за работа сутринта съм като парцал  sad
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #80 -: януари 29, 2010, 12:48:51 »

vanyusha ,аз съм същата съкровище!И почна около твоите седмици!Много е гадно така като се ъртиш по 2-3 часа!Аз даже бях споделила преди 4 дни някъде,че от 4 до 7 и 30 бях будна и само се въртях!Ако питаш мен,си пускай тв да гледаш докато те унесе!От 2 дни спа сравнително добре,да чукна на дърво!
Ама да ти кажа това са етапи на бременността!А имам периоди в които само ми спеше и сега е обратното!Дано да отшуми при теб по рано
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: януари 29, 2010, 13:08:38 »

Аз си спя много хубавко и  без проблеми и това е така от средата на 6 месец. До преди това имах нощи в които не можех да мигна или се събуждах в 3 и тва е -дано не се повтаря  Tc.
Бебка не я усещам посред нощ.
Сега да ви се оплача, от седмица насам усещам кофти бебка - в смисъл кофти за мен - направо болезнено. Тежи ми от ляво и ми настъпва органите, пикочния ми мехур е колкото тиквена семка буквално  girl_impossible
Вчера гледахме филм и тя явно много се въодушеви и като ме почна - ама не да си гледам корема как се движи няма такива неща - навътре и никсо долу  рита и нещо си рпави та пипа, изследва, на моменти имах чувството че нещо ще излезе от там, имах усещането че се напикавам, че потича нещо, по 8 пъти ходих да пишкам по 2 капки абе голямо приключение. Лягах, ставах че даже и на стола се люлях да заспи  tease Ще почвам да се чекна да се обърне че това не е истина просто. И все навътре ме рита  sad понякога е едно глухи таквоа ми да се врътне малко
« Последна редакция: януари 29, 2010, 13:10:43 от Вероника » Активен
Рубин

« Отговор #82 -: януари 29, 2010, 13:45:55 »

Вероника,мила,ама какво прави твоита принцеса!До вчера кротуваше,а гледай каква била работата!Става и тясно на малката вече!Аз като чета какво става с теб и се подготвям! give_rose
Аз също мога да се охваля с едни странни движвния-като превъртане са,незнам и аз какво си прави!Ама постоянно се мести и я усещам!По принцип си лежа постоянно на ляво и когато усетя някаква тежест и се обръщам по гръб и какво да видя-ами тя или е в дясно или в ляво! :girlhide:Все си обикаля там вътре!Много е активна ей по това време!И аз много и се радвам!Тааткото малко недоволства и все повтаря-я я събуди тази мързелана,за да ме поздрави!Ами тя милата по цял ден маратон прави и вечер е изморена pardon!Ама като таткото я погали и я помоли се обажда с един два ритника!
Много е забавно и сега като чета Вер какво описва и се подготвям за такива премеждия!
Активен
Рубин

« Отговор #83 -: януари 29, 2010, 18:29:32 »

Аз влизам да споделя моите резултати-гъбички!
Като се обадих да попитам за резултатите ми казаха че не страшно и е важно преди раждане да се премахнат!Сега ще видя кога да потърся доки да ми каже какво да си взема,за да се лекувам вече!За мен не беше изненада,знаех че ще имам,сега да видим какво да взимам!
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: януари 29, 2010, 18:31:04 »

Хм, Руби интересно, да видим аз как ще съм  tease
Не е страшно нито необичайно лекуват се ам пусти са успорити - никога не съм имала подобни неща  blum
Активен
Рубин

« Отговор #85 -: януари 29, 2010, 20:51:46 »

Аз да ти кажа Веринка не се претеснявам много.Даже хич!Знам че е нормално и щом не вреди на беба изобщо не се тревожа!
Аз сега споделих и в др тема и тук ще попитам дали някои е имал подобен случаи!
До сега усещах ритниците ниско долу,а и беба е седалищно!От вчера обаче ги усещам движенията горе в дясно!Възможно ли е да се е обърнала?Не мога да повярвам че може да усетя такива движения от ръчичките???А и самите движения са особеннни,като превъртане са????Да не говорим че днес почти през целия ден не е спряла shok!Мъжо се тревожи да не би да и е некомфортно нещо?Милия само се тревожи за такива неща!
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: януари 30, 2010, 09:56:23 »

Аз влизам да споделя моите резултати-гъбички!
Като се обадих да попитам за резултатите ми казаха че не страшно и е важно преди раждане да се премахнат!Сега ще видя кога да потърся доки да ми каже какво да си взема,за да се лекувам вече!За мен не беше изненада,знаех че ще имам,сега да видим какво да взимам!
Мммм и аз съм на същия хал nea...сега ще видя кой ден ще ходя до доки да видим, как ще се борим с дребните вредители pardon blum huhhuh.gif
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: януари 30, 2010, 11:57:20 »

Оффффффф, аз май имам бактерии в урината или поне така си мисля  sad
Тази нощ ставах да пишкам 100 пъти и то все малко количества - име нещо и не е на добре, за сега почвам да се наливам с вода и витамин Ц а в понеделник отивам да си пусна изследвване.
Бебата ме притиска аам чак толова не вярвам  nea
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: януари 30, 2010, 14:32:31 »

Здравейте милички!
Аз вече се поуспокоих от емоциите покрай прегледа и мога да седна да пиша по-спокойно и организирано. Да дообясня за прегледа - слушахме сърцето, следихме кръвопотока, прегледахме функцията на бъбреците, всички органи и изобщо - много обстоен и полезен преглед. Аз се чувствах на 8то небе всеки път, когато лекарката кажеше, че еди кое си е наред, функционира правилно и си отговаря напълно на седмиците. Каза ни, че главичката е малко по-голяма за седмиците от тялото, което обаче е нормално при момченцата, освен това бебчо не спря да се върти и да шава през целия преглед, така че има минимална възможност за някакво отклонение при измерването. За пореден път се убедих, че лекарят като човешко отношение е нещо с огромно значение за една бъдеща майка, в което доц.Томова ме спечели от всякъде, изключително мила и внимателна жена. В кабинета бяхме аз, Жорко и моят татко, който беше трогнат повече и от нас, че вижда внучето си преди да е излязло от корема на мама, че чува как бие сърчицето му, че вижда как ритка и маха с ръчички. Навремето не е имало такава техника и той за първи път видя нашето бебе по този начин. Слава на Бога, че нашето малко съкровище се развива добре. Плацентата обаче още не се е вдигнала, лекарката каза, че се намира по задната стена на матката, ниско е обаче. От друга страна да не се притеснявам, защото до 28-30г.с. се смята за нормално и не е притеснително, щом няма някакви неприятни последици като зацапване, кървене или нещо друго притеснително. Просто забраната за секс и излизане остава в сила, иска много пазене, така че ще си лежа в нас още един месец. Какво да се прави, за бебчово добро е, той е по-важен от на мама нуждата да излиза.
Нещото, което направихме, беше да се спрем на име за бебо, знам, че имаме време, обаче ние вече си коментирахме имена и решихме, че, живот и здраве, всичко да е наред и занапред, няма проблем да изберем името още сега. Спряхме се на Александър - така ще носи в името си буквичките и на двамата си дядовци - Асен, мир на духа му, и моят татко - Димитър, а в същото време няма да е кръстен на никой конкретно, което пък беше наша претенция. Александър ни харесва и като звучене, някакси велико, величествено е. Какво мислите?  give_rose
Май се поулях с писане, но много исках да споделя с вас тези емоции. Давам си сметка, че понякога реагирам по темите глупаво, прибързано или даже неадекватно и ненамясто, не се оправдавам с бременността за това, но си прзнавам, че от както се налага да стоя сама в къщи, се побърквам понякога. Винаги съм била много динамичен човек и това сега ми е твърде нетипично..Дано ме разберете и ми простите, ако и когато не се усетя за нещо и засегна някой, не е с умисъл, просто.. give_rose А си ви обичкам много, чувствам ви близки и за това и споделям тези емоции точно с вас.
Така, стига съм се изливала тук  Wink
Веронка, надявам се, миличка, че не е нещо притеснително, дано не са бактериим, а е просто от бебка. Все пак не се тревожи, проблеми като тези с гъбичките или с бактериите в урината, са често срещани по време на бременност. Стискам ти палци да се оправиш бързичко!
Руби, стискам палци и на теб!!
На останалите пращаме целувки по пупите и с Алексчо ви се усмихваме на всяка специално. Той на прегледа между другото наистина по едно време все едно се усмихваше  blum
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: януари 30, 2010, 16:50:04 »

Бебче това са много хубави емоции и няма как човек да не сподели. Много се радвам че си доволна от лекрая -доцентка ли беше и че си на 7мото небе от щастие както  и за това, че бебчо е наред. Хубаво име сте избрали - завиждам ви, че вече сте сигурни в името  tease
Сега аз да се оплача - не е добре работата ама никак  girl_impossible. Сега излзахме и аз постоянно търчах до тоалетната без май изобщо да пишна нещо. Постоянно имам усещането че ми се пикае и на всичкото отгоре и бебка е против мен и ме ръчка там, което става вече много много непроятно.
Писах на моя лекар - нали така сме с него,ама чакай сега някой да ти отговори  huhhuh.gif. От това най-много съм се страхувала  - да не ми се наложи недай си Боже нещо по- спешно  sad няма къде и при кой да ида, иначе за прегледи- мрегледи няма проблеми. Сега кво правим - ям яко лимони заради витамин Ц което е като киселина и убива гадините и пия много вода -друго незнам  pardon а и аз самата незнам защо ми е така. Като ходя е ужас постоянно усещане че ще се напикая е отврат или ако клата друсне, като седя съм ок. Още през ноща усетих че не е добре работата. От доктора няма отговор и вече изтрещявам от яд и псувам всичко в тая загубена държава. Мисля да звънна на една позната докторка която е половин българка и да и обясня ситуациата и тя да се конслутира с някой АГ  - това ми остава, другото са форумите -егааа ти случая братче дано всичко е наред и устискам още месец и да им казвам на тия тука "асталависта" че вече ми писна  girl_impossible
« Последна редакция: януари 30, 2010, 16:56:16 от Вероника » Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: