Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 27, 2024, 13:11:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 6  (Прочетена 131635 пъти)

Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: февруари 08, 2010, 13:13:51 »

Момичета и звинявайте че се намесвам във вашата темичка, но има ли някакви новини от Вярка.
Как са с бебка, змам че Магито поддържа връзка с нея но не се е вклювала скоро smile
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: февруари 08, 2010, 13:26:29 »

Аз до колкото знам е в болница , но е добре . Ако някой има по-нова информация да сподели
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: февруари 08, 2010, 13:30:18 »

Да Маги нали спомена, че са ги приели и са на системи и хапчета, но от тогава няма нови нивини покрай тях
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #273 -: февруари 08, 2010, 13:35:50 »

лени от варна съм и във Варна раждах в Окръжна и мн съм доволна като цяло от болницата макар че мн се мъчих ти къде смяташ да раждаш и от Варна си нали?
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: февруари 08, 2010, 13:38:15 »

Да се надяваме , че Магито ще се включи скоро с новини
Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Да във Варна ще раждам. Преди малко прочетох в твоята темичка, за раждането ти. Важното е , че всичко е минало добре. Аз май към Майчин дом се ориентирах
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: февруари 08, 2010, 16:30:02 »

Лива, тази болка, която описваш, не е ли на дългите сухожилия, които придържат матката?
На картинката е посочено като round ligament

Мен в твоите седмици доста ме наболяваше, сега по-малко. Най-много ме боли ако ходя бързо, затова забавям smile

Рубин, изобщо не се притеснявай за бебето, имаш много време още да се обърне. Дотогава може да си смени позициите доста пъти. А на теб щом са ти казали, че секцио ще раждаш, защо се притесняваш накъде е обърнат бебо?

Аз съм много щастлива, защото майка ми и баща ми са взели визи днес и ще идват на гости  yahoo
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #276 -: февруари 08, 2010, 16:36:04 »

Не мила,не са ми казали,но до сега се чакаше да се вдигне плацентата,а тя си стои ниско!Не сме говорили нищо,но то се знае за сега!Не вяярвам за 2 месеца да се вдигне,де!Аз се надявах да се обърне,ако стане евентуално да раждам естествено!
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: февруари 08, 2010, 16:37:57 »

Eli , така е права си , но покрай Верка аз нещо много се наплаших и реших да си пич папаверинчето за да ми е по спокойно и вече не си забравям магнезия както правех преди
Много се радвам за вашите прияни мигове ви желая
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #278 -: февруари 08, 2010, 16:50:44 »

Момичета, за кратко влизам да ви кажа, че говорих с Верчето и ви предавам поздрави от нея. Тя и бебка са добре, вече са вкъщи и си почиват. Пие хапчета и в четвъртък е на контр.преглед. Разкритието не е съвсем 3 см. както са й казали в Албания, по-малко е, по-скоро водите ги притесняват. Тя ще ви разкаже всичко подробно когато има интернет, за сега няма компютър под ръка. 
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: февруари 08, 2010, 16:52:50 »

Радвам се , че е добре и си е в къщи. Ние продължаваме да стискаме палци и да мислим за нея  gu6
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #280 -: февруари 08, 2010, 16:53:39 »

Така като си е вкъщи Верката,сигурно ще и е по спокоино и хубаво!Да си почиват двете принцеси и еи така по често някои да ни известява за тях!Цунки и гушки и пращам! heart
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: февруари 08, 2010, 17:10:36 »

Кате, мерси за новините!  give_rose
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #282 -: февруари 08, 2010, 17:21:55 »

лени не че нещо но не съм и мн сигурна но съм чувала за майчин дом че май всички там раждат секцио или тези за които съм чувала но пак казвам не съм сигурна пак поразпитай.
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: февруари 08, 2010, 17:27:21 »

sl1ncata, да такава "слава" му се носи, но не е точно така. Интересувам се по-подробно в момента, но имам и приятелка която работи там (не е медицински персонал) и тя също ми дава информация за самата болница. И аз бях доста предубедена за МД, но вече съм почти 100% сигурна , че там ще родя живот и здраве
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #284 -: февруари 08, 2010, 17:30:33 »

щом така си решила пък и не е толкова важно по важно е всичко да е наред и с теб и с бебчето.желая ти едно леко раждане и сладко бебоче накрая.
п.с. на всички бъдещи мами им желая леко раждане. smile
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: