Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 27, 2024, 13:20:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 6  (Прочетена 131656 пъти)

Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: февруари 05, 2010, 11:35:06 »

Магито спецални поздрави и целувки на Верка от нас, стискаме й палци и пожелаваме все така силна, да не се предава, да не пада духом, и че всичко ще се оправи!  give_rose
« Последна редакция: февруари 05, 2010, 14:57:31 от Инка-маслинка » Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #241 -: февруари 05, 2010, 11:55:34 »

стискаме ти палци Верче и аз бях на с-ми с магнезии дано да отмине и всичко е наред. good
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #242 -: февруари 05, 2010, 14:48:31 »

Милички искам да ви попитам мога ли в тези семици да отида на 4Д!Ние с таткото искаме да го видим пак,защото последния път беше  13 седмица,а сега ще е по интересно!И знаете ли къде правят такива прегледи +запис и по възможност да работят в събота?
Активен
a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: февруари 05, 2010, 17:03:01 »

Аз ти отговорих на лични, но можеш разбира се да отидеш на 4Д, и сега ще бъде много интересно, особено като видиш муцунката на дребка.....ужасно мило изображение....
Иначе доц.Томова не знам дали работи в събота а и трябва да се запише час предварително!
За Марков също нямам инфо дали работи в събота, а и за него също трябва предварителон за си запишеш час. На друго място не знам дали има 4Д...... Wink
Активен
Рубин

« Отговор #244 -: февруари 05, 2010, 17:09:09 »

Благодаря ти сладур!
Аз се обадих на Томова и наи ранния час е 15 март,а това ми е адски далече!!!В понеделник ще се обадя пак да попитам!
А за Марков и там звънях и ми казаха че има два Часа свободни за понеделник и за петък!Аз избрах този за петък,обаче няма да е Марков,а Павлова!Него го е нямало!Имате ли някаква информация за нея и дали е добра!Чудя се дали да отменям часа или все пак да и се доверя,защото другите са ми много далеч във времето!
Активен
a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: февруари 05, 2010, 17:13:21 »

За съжаление нищо не мога да кажа за нея... pardon , но виж в БГ мама, там пише всичко за всички....
Поразрови се, може и да откриеш мнения за нея.
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: февруари 05, 2010, 17:49:54 »

Момичета влизам за малък отчет Вяра е добре, в болницата е и днес е на системи, а от утре ще е на хапчета доколкото разбрах.Правят и изследвания и така.Иначе и тя и бебка са добре smile Имате много поздрави от нея smile И искренно ви благодари за загрижеността и стиснатите палци.
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: февруари 06, 2010, 12:08:12 »

Рубин, когато бях със сестра ми на нейната ФМ бяха и Марков и Павлова (и двамата). Не мога да ти кажа дали е добра, но все пак той я е взел в своя екип (само нея).

Маги, мерси, че ни осведомяваш зя Вяра!
Активен
Рубин

« Отговор #248 -: февруари 06, 2010, 12:22:28 »

Благодарим за новините от Веринка!Много поздрави,целувки и усмивки и изпращаме!
gostenka_82 ,благодаря мила!За сега съм решена да отида!А и все пак апарата е важен!А и както казваш ти-само нея са я наели,няма начин да не е добра!Вчера се обадих,но ми казаха че свободни за при Марков има чак на 23 март,а тои самия ще го няма до 15 този месец.Обадих се и на друга,която е много добра-Томова,но тя чак за 15 март.Еми много са ми далече тези дати!А този петък ще го видим малкото.Дано се покаже наи накрая!
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: февруари 08, 2010, 08:49:57 »

Рубин, аз до колкото разбрах тогава, доста често, когато единият преглежда, другият също е с него, в смисъл, че доста често са двамата доктори заедно.
Освен апарата, много важно е и задапаратното устройоство, защото това, което апаратът показва трябва да може да бъде разчетено  Wink
Съмнявам се Марков да вземе в екипа си човек, който не е добър, нали така и неговата репутация ще потъне!!! Иначе, той самият е много внимателен и приятен човек!!!
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: февруари 08, 2010, 09:20:32 »

Добро утро на всички в тази снежна утрин!Аз едва успях да се придвижа до офиса, но все пак успях! Wink
Много целувки на Верчето и мъничката госпожица! give_rose
Аз да ви се похваля официално вече сме в седмия месец! yahoo Мъничката ни бебка е ок, ритка си  и така! heart
Много поздрави на всички пупички от нас! chee
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: февруари 08, 2010, 09:36:42 »

здравейте и от мен при нас е почти бедствено положение добрече тази седмица съм отпуска и ние с бебчо сме добре коремчето расте ли расте и вече ми е тежко като се обръщам в леглото, че не знам как ще издържа girl_impossible
Активен
Рубин

« Отговор #252 -: февруари 08, 2010, 09:48:34 »

desislavka ,честито 7 месече! :bravo:Хаиде леко да ти минават и последните седмици!
liva82 ,аз съм сущата история!Даже понякога беба се е сместила в едната страна и когато се обръщам така ми натежава  явно затиста някои орган и понаболява!Ама,хаиде да се радваме,че нали това означава че малките маимунки растат!
Момичета,аз да ви се похваля!Нали,вчера хидихме до Джъмбо да разгледаме какво има там,че дори не знааех какво точно се предлага!И не се здържах и куппих 2 дрешки blush!Разбирасе съблазняваха ме розовите,ама нали не е сигурно и взех неутрални!Дали не е много рано!Аз нали съм суеверна и .....ама не можах да устискам значи!Такива мънички и сладички!И да ви попитам-каквъ размер е наи удачен да се взима в началото!На мен са мии казвали да се взимат по малко ддрешки за 0 месеца,че мн бързо се расте мъника!И аз вчера си харесах тези,които са за 3 месеца????
За 4Д прегледа,остава за петък!Направо тръпна и нямам търпение да я видим нашта госппжица,дали е госпожица!Оф,ама дано застане да позира,че нали и кипче сме решили да и правим!И аз смятам,че ще е добра Павлова!А и наистина е важен апарата!!!!
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: февруари 08, 2010, 10:26:18 »

Здравейте сладурки  cap
От няколко дни нямах достъп до интернет. Сега виждам, че Вероника е добре, за което много се радвам  gu6
И на мен ми е трудно да се обръщам в леглото. Даже и ме понаболява коремчето  sad
Рубин , и аз знам , че по-добре за 3 месеца да се купуват, защото другите много бързо омаляват, а и ако е по-голямо бебчето може и да не станат въобще.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: февруари 08, 2010, 10:37:47 »

и мен ме по наболява и взех да пия папаверин 2по 1 таблетка , че нещо взех да чувствам ниско в корема болки ама не точно като болка а по скоро като тежест все едно , че ще ти идва...и вечер като спя все едно нещо ме притиска и ме кара да се обърна...оххх как ви го обясних само girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: