Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 27, 2024, 14:14:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 6  (Прочетена 131753 пъти)

gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: февруари 03, 2010, 16:15:10 »

Да, Валка, за нея.
Дано всичко е наред!!!!
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: февруари 03, 2010, 16:15:23 »

Да Вероника
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: февруари 03, 2010, 16:21:17 »

Всичко ще е наред,
на добрите хора - добри неща се случват!!!!!
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: февруари 03, 2010, 16:54:43 »

Кали, мерси за информация. Ще чакаме включване пак. Дано да е всичко наред с Вяра и да я пуснат скоро вкъщи.
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: февруари 03, 2010, 16:59:44 »

Ами тя казва че се чувства прекрасно и това и дошло като гръм от ясно небе защото няма оплаквания.Аз също смятам,че няма да има проблем,само ме притеснява пътуването до БГ,но Дими ще кара по-бавничко и така леко,леко ще си дойдат.
Активен
Мама на Ангел
Ентусиаст
**
Публикации: 109

« Отговор #200 -: февруари 03, 2010, 17:41:10 »

стискам палци скоро да имаме добри новини от нея
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #201 -: февруари 03, 2010, 18:17:17 »

Леле аз чак сега виждам тази новина!Абе аз и пиша на скаип и никои не отговаря!Дано всичко да е наред!То и ще е наред good!Ако някои научи нещо моментално да сподели!
Активен
vanyusha
Сватбар
Публикации: 272

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: февруари 03, 2010, 19:08:58 »

Дано всичко да е наред! Лек път до България ти желая, Вяра.
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: февруари 03, 2010, 19:12:41 »

Вярка, стискаме ти палци и ние! Лек път, успешно излизане сега от болницата, вярвам, че всичко ще е наред! Целувки!
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: февруари 03, 2010, 19:51:03 »

Привет от мен, трябваше да стоя през ноща на система ама говорихме с моя док и той им каза да мият инжекция и някви лекарства и ме пусна да пътуваме - свързах се с другия в Бг и той ме чака утре.
Благодаря много за стиснатите палци  smile но моля ви не спирайте, че незнам как ще изкараме пътуването -зоря е един път да вляза в Бг, че с тез държави -Албания и Македония тръпки ме побиварт ако трябва да влизам в болница Недай си Боже  sad
Много тъпо бе, оказа се че не е даобре това дето нон-стоп имам усещането че ми се пикае и се оказа, че не е виновен док, на който се ядосвах че не отговаря -връщам си думите назад - много е добър професора  good
Просто Дими е изпращам смс-сите на единият му телефон (той има два), който той не позлва в псоелдно време.
Та вчера отидохме на преглед ехографски и очаквах да ми назначи изследвания за др. ден. Той ни пита дали сме му пращали смс - ние обяснихме. Като легнах и почна да ме гледа на ехо..то взе да пуфти  shok и аз го гледам че нещо недоволства ама  pardon И изведнъж се обърна и изтърси - " The uterus is open.." при което в буквален превод аз гледах неразбиращо  tease как така матката ми ще е отворена , мани мани тва през 100 езика не е работа. Диман и той гледаше не разбиращо, док гледа бебка а тя си е супер -седалишно разположена, смучеше си пръста и се поклащаше сякаш по такта на някоя песен  Party time отговаря на 30 г.с и някой ден по всички мерки и вече е 1.600 кг - всичко и енаред, сърцето и гледахме/слушахме и така.
Обаче гледам професора нещо не е доволен никак и направо се скара колко важен е бил онзи смс в събота за пишкането дето ама ние кво да направим  pleasantry
Пита ни дали можем веднага да отидем до болницата, той има частна клиника ие директор на тяхното майчин дом ама по-старата им болница та ме прати там, обади се на дежурните ама каза че отиваме за инжекция и каза сутринта Диман да отиде да говорят  -това ме смути защото явно не искаше пред мен  sad
Отидохме ама направо си ми набиха онова във вената - абокат ли беше и то доста болезнено, после около5 часа ме болеше докато течеше магнезия и чак когато отидох до тоалетна и размърдах ръката си иглата явно се намести и спря да ме боли, ама вече сис-мата свършваше а аз не можах да мигна покрай мен и Дими -цяля нощ  girl_impossible. Доктора който ми посрещна беше зам, директора -беше дежурен. Беше мил , разпитваше ме и ми обясняваше но най-много ме впечатли като взе да ми обяснява как в др. държави родените в моята седмица бебета оцеляват 95 % а тук само 65%  Oh my ... -е те това няма да го забравя просто.
Такива мити работи.
Аз съм много добре, просто не бих предположила че се случва нещо подобно, сега обаче като знам ме е страх да се отпусна, защото док каза че водите ми са много и натискат шийката и има опаснст да се спукат - е как сега да се отпусна да му се невиди.
Божее, ква лека бременност имах а до къде се стигна.
Сега ще си взема душ, ще оправяме багаж и през ноща към 2-3  палим моторите  smile smile
Обадих се на мойте мами -те се изпопретесниха  пууу да не бях им казвала.
Аз съм спокойна ама като гедам док колко е сериозен - искаше имейл да напише писмо на док в Бг , пари никви не ни взеха  въобщеее..
Абе стискайте ми палци, бебка да си седи вътре че .. кофти работа  huhhuh.gif
Активен
vanyusha
Сватбар
Публикации: 272

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: февруари 03, 2010, 20:16:37 »

Вяра, възхищавам се на спокойствието ти в този труден момент  @}->--Това е най-важното в този момент. Много хубаво, че твоя док се оказа стабилен накрая. Браво и на бебка - и тя щом си мирува и си смучка палчето - значи и е добре. Имаш много стиснати палци и позитивни мисли от нас. Вярвам, че пътуването ще е бързо и безпроблемно. И да пишеш като си дойдеш в БГ.
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #206 -: февруари 03, 2010, 20:20:59 »

Вероника,мила дълга нощ сте изкарали! :girl_impossible:Аз вярвам че всичко ще е наред good!Въпроса е един път да стигнете до БГ!Правете много почивки,спираите,мъжо да кара внимателно.а ти си опъваи седалката за по удобно положение! *THUMBS*Аз така правя като пътуваме!
Сега наи-важното е да си спокоина и да си мислиш хубави работи за беба!Знам,че е трудно и аз се бях вкарала в шок като стана това с нас,но си повтаряи на глас че всичко ще е ОК!Стискам палци и инфпрмираи някого когато престигнеш!Даже ако питаш мен и по време на път е хубаво да пращаш по един смс,за да отдъхваме и ние!Мила,прегръщам те и знаи,че всичко ще е наред! heart
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: февруари 03, 2010, 20:24:33 »

Верка,ние ще стискаме силно палци,но аз съм сигурна че всичко ще е наред.Само си ела тука,че тази Албания не си е работа.Колкото и да е добър доктора.Лек път ви желая и чакаме новини от тукашния доктор.
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: февруари 03, 2010, 20:48:05 »

Рончик и от нас стиснати палци и моля те устискай до БГ. А беба да си седи там където трябва, до когато трябва!  Friend
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #209 -: февруари 03, 2010, 21:34:20 »

Леле Вер, какви неща ти се случват. И аз стискам палци да се приберете леко и без излишен стрес пък като пристигнете на българско, ще е по-сигурна работата.
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: