Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 00:39:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Нашите коремчета и сутиенчета" 3 част  (Прочетена 124292 пъти)

leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: март 09, 2010, 00:11:11 »

vilence, много ти е сладко коремчето, на мен не ми изглежда много голямо  Wink
ellie_bellie , отново с толкова стилни снимки. Много добре изглеждаш , предполагам се и чувстваш така  give_rose
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: март 09, 2010, 00:13:25 »

ellie_bellie, give_rose чудесно изглеждаш,а снимките  Oh my ... нямам думи просто. Супер са!!
Активен
flower84
Професор
Публикации: 370

« Отговор #317 -: март 09, 2010, 00:19:23 »

malinkata прекрасна си! smile
КатиНка еха какви сте хубавки и двечките!
vilence иска ми се да те видя в 9-ти месец с едно наистина голяяямо коремче да те видя аз тогава кой ще ти се струва огромен blum
ellie_bellie както винаги невероятни снимки и ти си превъзходна, а и колко ти е пораснало коремчето
 Bravo за всички тумбачета
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: март 09, 2010, 00:22:26 »

ellie_bellie тук трябваше нещо остроумно да напиша, но думите просто ми бягат, след такава красота  god god god god god god god god god god
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: март 09, 2010, 02:09:07 »

Ех, мерси, момичета, всички сте красиви, щом малките същества растат във вас.  give_rose
minalina, самичка си ги правя, никой друг не се натиска  smile
Много ми се снимат бременни, но около мен няма, само една или две са, сега ги дебна да им порастнат коремите smile...
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #320 -: март 09, 2010, 07:12:11 »

vilence ,какъв слон виждаш миличка,та ти си толкова елегантна,а коремчето само си расте стабилно! good
ellie_bellie tease Oh my ... tease,направо ме изумяваш!Прекрасни снимки,а ти си още по прекрасна бременна!Ех,да можах да те ангажирам да ми направиш снимки!Толкова са добри,идеални просто!Аз така обичам да си правя снимки,особенно сега,ама все няма кои да ме снима! =]реди няколко дни се скарах на мъжо,че няма да имам една симка с глава и беба като порасне няма да повярва че това е била неината къщичка! blushТа той ми обеща,та ще ви информирам и показвам когато това се случи! Yes
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: март 09, 2010, 09:06:59 »

ellie_bellie имаш страхотен талант! Спокойно можеш да се замислиш за кариера на фотограф ако решиш да сменяш професията  good
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #322 -: март 09, 2010, 10:05:46 »

ellie_bellie, много много красива бременна дама си  give_rose и прекрасно коремче  pqz А за снимките - там съм безмълвна!
vilence, твоето коремче също е прекрасно!!! На мен също ми изглеждаш много добре  pqz
Аз от вчера имам затруднение с обслужването под коремчето  blush а как ще се справям още почти 4 месеца  pardon 
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: март 09, 2010, 11:15:49 »

ellie_bellie, както винаги ни "напълни" очите с прекрасни снимки. Всеки път с огромно удоволствие разглеждам твоите снимки и им се радвам много. Ти си прекрасна! Bravo Bravo Bravo
Ще чакам с нетърпение новата порция снимки, а пък и щом сама си ги правиш  Oh my ...Bravo Bravo Bravo
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: март 09, 2010, 21:14:30 »

Мерси, мерси smile
minalina, за кариера не знам, но да кажем, че безплатните ми снимки виждат своя край, особено ако човекът не ми е близък. В процес на ценнобразуване съм накратко и оценявам това, което казваш smile
Кате, голям купон става надолу, нали  funnytooth, аз карам по спомени и с огледалце  blush. Вчера се замислих колко съм благодарна за факта, че все още безпроблемно си лакирам ноктите на краката  yahoo. Представете си какви неща ме радват, луда работа  tease
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: март 10, 2010, 23:40:46 »

На мен от 2-3 дни ми се струва по-голям шкембака и реших да се снимам  blush

Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #326 -: март 11, 2010, 06:40:15 »

leni_beni, Bravo!Наистина ти голям миличка!Расте мъника,не се шегува!Аз точно в тези седмици усещах как за един ден ми порастваше!А сега нещо затишие усещам,ама дано да греша!Очаквам да порасне отново или поне аз да усетя този факт и ще се щракна!Даже мъжо ще ме снима този път!От както му казах,че беба няма да види на нито една снимка главата на мама и той все си предлага услугите! yahoo
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: март 11, 2010, 06:45:04 »

leni_beniнаистина е дръпнало коремчето *YAHOO*ама как сладко се е оформилоооооо girl_in_love а ти си все така слабичко Bravo екстра мама yahoo yahoo yahoo
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: март 11, 2010, 08:36:24 »

Лени,страхотно коремче си заформила.А имаш още месеци,то ще стане доста големичко да знаеш.Радвай му се,че като родиш и ще изпитваш носталгия по него.
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #329 -: март 11, 2010, 17:48:10 »

leni_beni_, и ти и коремчето ти сте прекрасни Bravo Girl_hide
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: